• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ne güzel düşünmüşsün canım hiç aklıma gelmemişti o. Nasip kader. İnşallah sende de ise yarar. Benim sanırım yumurta kalitesizdi ona bağlıyorum. Geç çatlamisti zaten çünkü 18inci günde filan..
Benim bi arkadaşımın 7 yıl olmadı çocuğu bu işler sabır istiyo canım ha deyince olmuyo hersey... Yeni yıla bebişli haberlerle gireriz inşallah :)

Ne yaptınız kızlar ? Benim kanama bitti bu ay kendi halinde benim foliküller. Klomensiz çatlatıp çatlamayacağını merak ediyorum çok. Kimyasal sonrası korunmaya gerek yok diye korunmuyorum ama doktor tedaviye bir dahaki adetine gel dedi. Bakalım bu ay beni neler bekliyor. Kasim sevinç heyecan üzüntü hüzün karışıktı. Ne dersiniz yılbaşına bebişler gelecek mi bizim ??? :KK46::KK46::KK46:

Ne yaptınız kızlar ? Benim kanama bitti bu ay kendi halinde benim foliküller. Klomensiz çatlatıp çatlamayacağını merak ediyorum çok. Kimyasal sonrası korunmaya gerek yok diye korunmuyorum ama doktor tedaviye bir dahaki adetine gel dedi. Bakalım bu ay beni neler bekliyor. Kasim sevinç heyecan üzüntü hüzün karışıktı. Ne dersiniz yılbaşına bebişler gelecek mi bizim ??? :KK46::KK46::KK46:

İNŞALLAH GELİR :) :KK51::KK51::KK51:

İNŞŞŞ GELİRRR BENDE TEKRAR TEST YAPTIM NEGATİF CIKTI REGL OLSAMDA YENİDEN BAŞLASAM BİAN ÖNCE

Kızlar bugün test Yaptım çok hafif çizgi çıktı hamilemiyimki kan testi yaptırsam çıkar herhalde doğru sonuç

Kizlar yumurtamin catlamasi icin napabilirim?? Acil lutfen. 3 gundur ovulasyon tetsi cift cizgi. Catlamadi gitti yumurtam

Kizlar yumurtamin catlamasi icin napabilirim?? Acil lutfen. 3 gundur ovulasyon tetsi cift cizgi. Catlamadi gitti yumurtam

İnternetten doğal çözüm yollarına bakabilirsin canım tabiki doktorunun izniyle uygulamalısın. Bence ne varsa eski yöntemlerde var :)

Bulamadim hic bisey :KK43:

İbrahim saraçoğlunun incir kürü var bildiğim canım sayfayı kopyalayıp atıyorum belki işine yarar Rabbim yardımcın olsun :KK68:

Aynen yumurta çatlatma iğnesi olarak ta bilinen HCG iğnesi (Yumurta Çatlatma İğnesi Pregnyl) gibi etki yapan ve sadece incir gibi şifavi ve Kuranda sayılan mucizevi bir meyve ile yapılan bu bitkisel doğal kür tam 6 hafta (42 gün) sürüyor ve haşlanmış incirin suyunun kaynatılmasıyla elde ediliyor.
Damacanadan yarım litre su alıp uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca 15-16 tane kuru incir ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşlanan kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: 21 gün kür uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini belirtiyor.

Back