Bulamadim hic bisey
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?
- Konu Sahibi cicida
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
CANIM TAM BİLMİYORUM Kİ BEN O ZAMAN BAŞLAMIŞTIM BELKİ BEN İLK HAMİLELİĞİM DE DE ARI SÜTÜ KULLANDIM 3,3 KAT ARTIRIYORMUŞCanim cok tesekkur ederim ama benim adrtimin 18. Günü bugün fayda eder mi ki
- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
Tesekkur ederim cnm ise yaradimi pekiCANIM TAM BİLMİYORUM Kİ BEN O ZAMAN BAŞLAMIŞTIM BELKİ BEN İLK HAMİLELİĞİM DE DE ARI SÜTÜ KULLANDIM 3,3 KAT ARTIRIYORMUŞ
Tesekkur ederim cnm ise yaradimi peki
EVET 3 AY FALAN SABAH AŞKAM KULLANDIM EŞİMDE KULLANDI HAMİLE KALDIM AMA 2 AYLIKKEN DÜŞÜK BAŞLAYINCA KÜRTAJ OLDUM HAMİLE KALINCA KULLANMAYI BIRAKMIŞTIM AMA BIRAKMAMAK DAHA İYİYMİŞ TUTUNMASINI VE GELİŞMESİNİ SAĞLIYORMUŞ.. BURADAN ALDIM BEN SAF ARI SÜTÜ http://www.aribilim.com/
- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
Gecmis olsun canim simdi yine ovulasyon testi yaptim. Silik çıktı. Catlamis sanırım yumurtamEVET 3 AY FALAN SABAH AŞKAM KULLANDIM EŞİMDE KULLANDI HAMİLE KALDIM AMA 2 AYLIKKEN DÜŞÜK BAŞLAYINCA KÜRTAJ OLDUM HAMİLE KALINCA KULLANMAYI BIRAKMIŞTIM AMA BIRAKMAMAK DAHA İYİYMİŞ TUTUNMASINI VE GELİŞMESİNİ SAĞLIYORMUŞ.. BURADAN ALDIM BEN SAF ARI SÜTÜ http://www.aribilim.com/
Gecmis olsun canim simdi yine ovulasyon testi yaptim. Silik çıktı. Catlamis sanırım yumurtam
ÇOK SEVİNDİM BENDE O TESTİ HİÇ KULLANMADIM FAYDASI OLUYOR MU
- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
Oluyo bence canim. Ben ilk evlendigim ay hemen gebe kaldim malum yeni evliyim hergun yada hergun olmasada gun asiri iliski oluyodu ve gebe kalmistim. Yaklaşık 3-4 aydan beri korunmuyordum ama olmuyo. Zannediyodumki 14. Gun yumurtluyorum. 14. Gunden sonrailiski olmuyodu bizde yorgunluktan cok calismaktan dolayi. Ama ovulasyin testiyle ne zaman yumurtladigimi goruyorum. Mesela ben 14. Gun yumurtladigimi zannederken megerse 18. Gün yumurtluyormusumÇOK SEVİNDİM BENDE O TESTİ HİÇ KULLANMADIM FAYDASI OLUYOR MU
Oluyo bence canim. Ben ilk evlendigim ay hemen gebe kaldim malum yeni evliyim hergun yada hergun olmasada gun asiri iliski oluyodu ve gebe kalmistim. Yaklaşık 3-4 aydan beri korunmuyordum ama olmuyo. Zannediyodumki 14. Gun yumurtluyorum. 14. Gunden sonrailiski olmuyodu bizde yorgunluktan cok calismaktan dolayi. Ama ovulasyin testiyle ne zaman yumurtladigimi goruyorum. Mesela ben 14. Gun yumurtladigimi zannederken megerse 18. Gün yumurtluyormusum
BEN ÖYLE OLDUĞUNU BİLMİYORDUM BENDE 14.GÜN DİYE HESAPLIYORUM TELEFONDA PROGRAM VARDI O ZAMAN BENDE KULLANAYIM TEŞEKKÜR EDEİM
Merhaba arkadaslar. Ben bugun adet olamam gerekirdi fakat henuz olmadim. 2 gun once test yapmistim beyaz bi cizgi cikti:s dun yaptigin test negatif cikti ne yazikki hic bir adet belirtimde yok sadece biraz bacakalrim agriyor ve cok halsizim.... okadar cok dua ediyorumki allaha insallah hamileyimdir diye basina boyle bisey gelen oldumu daha once beyaz cizgi ve daha sonra hamile oldugunu ogrendi?
- 16 Ekim 2015
- 66
- 36
- 3
- 33
- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 33
A aydogdu1991 günün geçmiş miydi ?
- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 33
Yarın sabah ilk idrarla bi daha dene bakalım pembeleşecek miMerhaba arkadaslar. Ben bugun adet olamam gerekirdi fakat henuz olmadim. 2 gun once test yapmistim beyaz bi cizgi cikti:s dun yaptigin test negatif cikti ne yazikki hic bir adet belirtimde yok sadece biraz bacakalrim agriyor ve cok halsizim.... okadar cok dua ediyorumki allaha insallah hamileyimdir diye basina boyle bisey gelen oldumu daha once beyaz cizgi ve daha sonra hamile oldugunu ogrendi?
- 16 Ekim 2015
- 66
- 36
- 3
- 33
Evet bugün 4gün oldu geçeliA aydogdu1991 günün geçmiş miydi ?
- 27 Ekim 2015
- 493
- 188
- 18
Yumurtlama günün ne zamandı canim. Geç yumurtlama olduysa adetin gecikebilir yada hamileysende idrarda daha cikmaz. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet gerceklesirMerhaba arkadaslar. Ben bugun adet olamam gerekirdi fakat henuz olmadim. 2 gun once test yapmistim beyaz bi cizgi cikti:s dun yaptigin test negatif cikti ne yazikki hic bir adet belirtimde yok sadece biraz bacakalrim agriyor ve cok halsizim.... okadar cok dua ediyorumki allaha insallah hamileyimdir diye basina boyle bisey gelen oldumu daha once beyaz cizgi ve daha sonra hamile oldugunu ogrendi?
- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 33
Düzenli midir ? İnşaallah ters giden birşey yoktur. Bi beta ölçtürsen kanda ??Evet bugün 4gün oldu geçeli
- 16 Ekim 2015
- 66
- 36
- 3
- 33
- 27 Ekim 2015
- 493
- 188
- 18
Neden kan testi yaptirmiyorsun canım. Yada sabah idrar testini tekrarla. Yumurtlama günün ne zamandıEvet bugün 4gün oldu geçeli
- 16 Ekim 2015
- 66
- 36
- 3
- 33
Yumurtlama gunum 28 29 kasim tarihlerindendi. 2 gun daha beklicem ama her ay omrumden omur gidio resmen esimlede artik hic konusamiyorun test bile almio bana artik 4 yildir evliyiz... o tup bebege konsatre olmus durumunda ben hala allahin bi mucizesi gerceklesir normal yolla hamile kalirim diye umit ediyorum