- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar kontrolden çıktım. Beta 2 günde 85 ten 89 olmus sadece. Doktor iki sonuçtan biri yanlış olabilir yada kanamam başlayabilir dedi. Pazartesi tekrarlayalim tahlili dedi. Ne oluyor bu kimyasal gebelik mi ?? Fikri olan var mı ?
Beklemedeyiz bakalım şimdilik. hayırlısı olsun Rabbim bilir güzel olan doğru olanı.kimyasal gebelikde bildiğim kadarıyla çok az çıkıyo sonra adet oluyosun kendiliğinden gidiyo canım üzülme hayırlısı olsun inşallah bakalım pazartesi ne dicek doktor
Beklemedeyiz bakalım şimdilik. hayırlısı olsun Rabbim bilir güzel olan doğru olanı.
Beklemedeyiz bakalım şimdilik. hayırlısı olsun Rabbim bilir güzel olan doğru olanı.
Ya bende 15 çıkmıştı mesela çok düşükdü sonra hepten düştü regl olmuştum sana progestan falan türü bi ilaç vermedimiKizlar kontrolden çıktım. Beta 2 günde 85 ten 89 olmus sadece. Doktor iki sonuçtan biri yanlış olabilir yada kanamam başlayabilir dedi. Pazartesi tekrarlayalim tahlili dedi. Ne oluyor bu kimyasal gebelik mi ?? Fikri olan var mı ?
kimyasalda yükselmio hiç diye biliorum yavaş yavaş düşmesi lazım bence sen bir doktora daha git derim benKizlar kontrolden çıktım. Beta 2 günde 85 ten 89 olmus sadece. Doktor iki sonuçtan biri yanlış olabilir yada kanamam başlayabilir dedi. Pazartesi tekrarlayalim tahlili dedi. Ne oluyor bu kimyasal gebelik mi ?? Fikri olan var mı ?
- Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab!
Hayırlı cumalar dilerim arkadaslar rabbim hepimizin gönlündeni hayırlısı ile nasip eylesin hayırlı saglıklı evlatlar naip eylesin bizlerede <amin>
Dün gittim doktora işte... Yükselme yok kanaman olacak dedi. Progesteron filan kullanmamıştim. Bilmiyorum hiç birşey ilkti zaten o da olmadıkimyasalda yükselmio hiç diye biliorum yavaş yavaş düşmesi lazım bence sen bir doktora daha git derim ben
Allah tan ümit kesilmez iyi düşün cnm belki seninle kalıcak bebişinn senin içinde dua edicem bugünnnDün gittim doktora işte... Yükselme yok kanaman olacak dedi. Progesteron filan kullanmamıştim. Bilmiyorum hiç birşey ilkti zaten o da olmadı
Sağol canım iyi niyetin ve duaların için ben kabullendim o yüzden sorun yok herşeyin hayırlısı. Bu sefer böyle olsun varsın hayatın sonu değilAllah tan ümit kesilmez iyi düşün cnm belki seninle kalıcak bebişinn senin içinde dua edicem bugünnn
Benimde ilk denememde kimyasal gebelik olmuştu ama ben anlamıştım hamile olduğumu reglim gecikmeden gecikincede testte düşük çıkmıştı ve sonrada hepten düşmüştü regl olursan biraz ağrılı geçirebilirsin benim öle olmuştu ama yinede umarım bi yanşlışlık vardrda herşey güzel olur bir mucizen olurSağol canım iyi niyetin ve duaların için ben kabullendim o yüzden sorun yok herşeyin hayırlısı. Bu sefer böyle olsun varsın hayatın sonu değil
CNM NASILSINSağol canım iyi niyetin ve duaların için ben kabullendim o yüzden sorun yok herşeyin hayırlısı. Bu sefer böyle olsun varsın hayatın sonu değil
BEN KULLANDIM DOKTOR VERMİŞDİaranızda inofolic kullanana var mı
FAYDA DERKEN ANLAYAMADIM BANA FOLİKASİT OLARAK VERDİ DOKTOR HERHANGİ BİR TEDAVİ AMAÇLI KULLANMADIM AMA KİST ÖYKÜSÜ OLANLARA FOLİK ASİT OLARAK BUNU VERİYORLAR DİYE VERDİĞİNİ BİLİORUM SİZE NE İÇİN VERİLDİfaydasını gördünüz mü bende kullanmaya başladım da merak ettim
HENÜZ HAMİLE KALAMADIM BEKLEMEDEYİMfolikasit olarak verildi birde gebeliğe yardımcı oluyor dedi o yüzden merak ettim