• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

En güzel öğretmenler günü hediyeemmmm :KK46::anneadayı::KK200::nazar: 2 haftalık hamileyimmm :))

aaaaa çok kısa zamanda belli olmuş 2 haftalık dediklerini hiç duymadım çoook tebrk ederim çook güzel bi haber rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn bizede dua ett nasıl öğrendiin :nazar:

aaaaa çok kısa zamanda belli olmuş 2 haftalık dediklerini hiç duymadım çoook tebrk ederim çook güzel bi haber rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn bizede dua ett nasıl öğrendiin :nazar:
İşin komik yanı kimse bana 2 hafta demedi öyle demedi :KK70: acilde yaptirdim testi doktir sadece hamilesin dedi.ben kendim
Ovulasyon tarihine gore dedim. SAT 23-30 eyludeydi. Ovulasyon 10 11 kasım. HCG de 85. Nasıl sizce iyi midir ? Ben çok cahilim anladığıniz üzere ilk çünkü:KK25: perşembe gidiyorum doktora.
nasıl ögrendın canım haftalık hamılelegını .hayırlı ugurlu olsun

İşin komik yanı kimse bana 2 hafta demedi öyle demedi :KK70: acilde yaptirdim testi doktir sadece hamilesin dedi.ben kendim
Ovulasyon tarihine gore dedim. SAT
23-30 eyludeydi. Ovulasyon 10 11 kasım. HCG de 85. Nasıl sizce iyi midir ? Ben çok cahilim anladığıniz üzere ilk çünkü:KK25: perşembe gidiyorum doktora.
Ovulasyon tarihine gore dedim. SAT 23-30 eyludeydi. Ovulasyon 10 11 kasım. HCG de 85. Nasıl sizce iyi midir ? Ben çok cahilim anladığıniz üzere ilk çünkü:KK25: perşembe gidiyorum doktora.

Canım bende tam bilmiyorum da google a haftalıl hcg değeri yazınca çıkıyo ordan bi bak istersen

Canım bende tam bilmiyorum da google a haftalıl hcg değeri yazınca çıkıyo ordan bi bak istersen
IMG_20151124_194807.jpg
Ben buna bakarak ve kendi ov. Hesabına gire 2 dedim.. Eğer SAT a gore 4 haftaliksa değerin çok düşük çıkmış oluyor :( kafam karıştı..

Eki Görüntüle 1699211 Ben buna bakarak ve kendi ov. Hesabına gire 2 dedim.. Eğer SAT a gore 4 haftaliksa değerin çok düşük çıkmış oluyor :KK43: kafam karıştı..

Fazla da kurcalamamak lazım canım sıkma canını doktor a gidince belli olur bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz ferah tut kalbin i

85 çıktı . ovulasyon un 13. Günü bugün adet de 2. Gün gecikti öyle yani iyidir inşaallah değerim de :)
kan testlerını tekrarlaman lazım canım degerını degerlendırmek ıcın hadı hayırlı olsun darısı bızım basımıza=)benım bat da yaklasıyor heycanla beklıyorum=)

D
bırde ıkı haftalık gebelık dıye bıse yok canım=))) sen sat a göre 4+2 gunluk hamılesın.degerde normal herkesın degerı aynı olmuyor o bı anda yukselır ınanamazsın=)
Oo az kalmış seninde Darısı başına hadi inşaallah :) evet yarın doktora gideceğim tekrarlanır herhalde. Öyle oluyormus öğrendim şimdi SAT a göreymis :KK46: yaşayarak öğreneceğim bakalım.

Back