Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

yok cnnum herneyse işte yeterki bebişe hamile kalayımda isterse kaynanam gelsin vız gelir ama o testten ne gatif çıktığı an zten dünyam yıkılıo

Olsun ya üzme kendini inşallah olur neden olmasın ki allah vereceği zamanı biliyordur

ana bunuda denemk lazm o soğan kürü fos çıkıo zten bnde yapmıştım bişi çıkmadı . biyerdede okudum kız folik asit kullanmış eşide keçiboynuzu özü mü öle bişi kullanmış bu ay olmazsa bnmde deniycem bidaki ay

Olsun ya üzme kendini inşallah olur neden olmasın ki allah vereceği zamanı biliyordur
evet biliorum zten ruhlar 40 yıl önceden yaradılırmış bizim çocucmuz olucaksa yaratılmıştır şimdiden. bakalım kısmet

ne güzel cnm bebeğin seninle şimdi bizdede sorun yok bu ay rahim filmimde temizdi cok şükür esimin dace az sperm hareketleri yavaş ama doktor b ugebe kalmana engel deil normalde olması gerek herşeye yolunda diyo bakalım bende bu ay preseed jel aldım inşş işe yarada 14 ekimde hamileyimmmm kızlarrr derimmm

Keçi boynuzu özü benim eşimde yedi bende organik planından bize tesir etmedi inşallah gerek jalmazda hamiş haberini alırız seninde :)

amin inş. bn yine sabredemedim bir hafta önceden hamile oldunu öğrenenler varmış bnde görünce sabredemedim eşime çıkarken gebelik testi al dedim bakalım bi kaç tane alır herhal bi tanesini yarın kullanırım dierlerini haftaya . nasibimde var bebek gelir inş. bu ay öğreniriz.. inşşş grpaysgl

Ayyy inşallah tutmuştur canim belkide ilk hamisimizsen olursun he

tmm cnm ama cıkmazsa üzülme daha 1 hafta var yani sabret ve dua et cnm inşş iyi olurr inşş bebegin tutunmuştur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…