- 14 Eylül 2015
- 537
- 305
- 18
- 30
yok cnnum herneyse işte yeterki bebişe hamile kalayımda isterse kaynanam gelsin vız gelir ama o testten ne gatif çıktığı an zten dünyam yıkılıo
ana bunuda denemk lazm o soğan kürü fos çıkıo zten bnde yapmıştım bişi çıkmadı . biyerdede okudum kız folik asit kullanmış eşide keçiboynuzu özü mü öle bişi kullanmış bu ay olmazsa bnmde deniycem bidaki ayarı sütü bal polen karışımı yapmış kendine tabi bende rahat dururmuyum koşa koşa aktara gittim aldım ve kadının anlattığı gibi macun yaptım iğrenç bi tadı vardı tabiadetim bitince başladım yemeye sabah AC karnına 1 tatlı kaşığı gece ilişki olmadan 2 saat falan önce 2 tatlı kaşığı yedim ve o ay adet olmadım çok sükür :)
evet biliorum zten ruhlar 40 yıl önceden yaradılırmış bizim çocucmuz olucaksa yaratılmıştır şimdiden. bakalım kısmetOlsun ya üzme kendini inşallah olur neden olmasın ki allah vereceği zamanı biliyordur
ne güzel cnm bebeğin seninle şimdi bizdede sorun yok bu ay rahim filmimde temizdi cok şükür esimin dace az sperm hareketleri yavaş ama doktor b ugebe kalmana engel deil normalde olması gerek herşeye yolunda diyo bakalım bende bu ay preseed jel aldım inşş işe yarada 14 ekimde hamileyimmmm kızlarrr derimmmTeşekkür ederim :) ya bendede eşimdede sorun çıkmadı ama olmadı doktorlarda bilemedi sebebini tabi artık ben nette araştırmaya başladım soğan kürü içtim yok incir suyu içtim yok en sonunda bi sayfa buldum kadının birinin 8 sene çocuğu olmamış sonra arı sütü bal polen karışımı yapmış kendine tabi bende rahat dururmuyum koşa koşa aktara gittim aldım ve kadının anlattığı gibi macun yaptım iğrenç bi tadı vardı tabiadetim bitince başladım yemeye sabah AC karnına 1 tatlı kaşığı gece ilişki olmadan 2 saat falan önce 2 tatlı kaşığı yedim ve o ay adet olmadım çok sükür :)
yok kuzum daha 10 dakika oluo çıkalı daha gelmedi gelsinde bu saatte yapmam zten yarın ilk idrarımla yaparım bendeCanim getirrdimi esin yaptin mi
Canm bence ne yapacaksan çocuk yokken yapacan sonra zor olur ama anlamıyrlar işteehliyeti bende istiomd eşim bnde motor ehliyeti alıcam beraber alıtız deyince kaldı
ana bunuda denemk lazm o soğan kürü fos çıkıo zten bnde yapmıştım bişi çıkmadı . biyerdede okudum kız folik asit kullanmış eşide keçiboynuzu özü mü öle bişi kullanmış bu ay olmazsa bnmde deniycem bidaki ay
inş. cnm bnde 8 ekimi bekliorum nasip kısmet14 ekimde hamileyimmmm kızlarrr derimmm
evet biliorum zten ruhlar 40 yıl önceden yaradılırmış bizim çocucmuz olucaksa yaratılmıştır şimdiden. bakalım kısmet
inş. kuzum ya inş...Keçi boynuzu özü benim eşimde yedi bende organik planından bize tesir etmediinşallah gerek jalmazda hamiş haberini alırız seninde :)
az kalmış cnm 1 haftan varinş. cnm bnde 8 ekimi bekliorum nasip kısmet
Tamam o zaman kader arkadaşı olduk biz ne yaparsak anlatalım birbirimize haberdar edelim adet tarihlerini falan herbiseyiyazalım canimtamam canım olur tabiki çok sevinirim hatta
tamam canım özelden mesajlaşırız :)Tamam o zaman kader arkadaşı olduk biz ne yaparsak anlatalım birbirimize haberdar edelim adet tarihlerini falan herbiseyiyazalım canim
Allah allah düşük yapmış o,mayasin agri varmiydi bide çok kanama oldu mu canimgeçen ay 10 eylülde adet oldum 16 eylülde bitti ilk defa 7 gün sürdü hiç bukdr sürmüodu 5te bitiodu
Ayyy inşallah tutmuştur canim belkide ilk hamisimizsen olursun heKizlar mrb ben yeni katildim araniza:) bende 1.5 yildir evliyim. Hic cocuk dusunmezken bugunlerde istiyoruz :) dogum kontrol hapi kullaniyordum 2 ay oldu birakali bakalim artik. Gerdi adetim 1 2 gun var beni kasiklarimda batmalr var hc boyle olmazdi pek anlayamadim ama bakalim artik
düşük derken?Allah allah düşük yapmış o,mayasin agri varmiydi bide çok kanama oldu mu canim
tmm cnm ama cıkmazsa üzülme daha 1 hafta var yani sabret ve dua et cnm inşş iyi olurr inşş bebegin tutunmuştur cnmamin inş. bn yine sabredemedim bir hafta önceden hamile oldunu öğrenenler varmış bnde görünce sabredemedim eşime çıkarken gebelik testi al dedim bakalım bi kaç tane alır herhal bi tanesini yarın kullanırım dierlerini haftaya . nasibimde var bebek gelir inş. bu ay öğreniriz.. inşşşgrpaysgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?