• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Su anlik kasiklarimda batma ve agri fazla. Ayrica midem de yanmalarda var. Sanki daha fazla yoruluyorum gerci psikolojik de olabilir:) senin baska belirtin var mi canım?
ohoo saysam burdan hastaneye yol olurda kasık ve göğüs dışındakiler bendede psikolojik olabilr

Hadi hayırlısı :)
valla korkar oldum yaaa kis yada başka bişi çıkarsa diye iki sene önce kis vardı sağ tarfımda 7sene önce apandist tedavisi gördüm nasip kısmet hamile olmasam bile gidicem test yaptrcam kontrol ettircem de acele etmiyeyim dedim

valla korkar oldum yaaa kis yada başka bişi çıkarsa diye iki sene önce kis vardı sağ tarfımda 7sene önce apandist tedavisi gördüm nasip kısmet hamile olmasam bile gidicem test yaptrcam kontrol ettircem de acele etmiyeyim dedim
Ins öyle seyler olmaz canm. Azcik bekle sonra test yaptir .

Ins öyle seyler olmaz canm. Azcik bekle sonra test yaptir .
zaten adetimi bklirum bide ogün yakınımızın düğnü var 9ekim gibi çana gidicem çanakkaleye inş.. bişi çıkmaz moralimi yuksek tutmaya pozitif düşünmeye çalışıorum

tamam canım olur tabiki çok sevinirim hatta :KK200::KK37:

Valla her ay gibi kesin bu sefer hamileyim diye adetimden 1 hafta önce başladım hergün test yapmaya tabi o ara kan da veriyorum ama yok her test yaptıgımda oturup aglıyodum sonra yine yaptım adetine 1 gün mü ne vardı silik bi çizgi ben hariç kimse göremiyo ama elimde el feneri teste tutuyorum eşime gösteriyorum ama izi var yani yok diyo göremedim diyo bende koşa koşa hastaneye gitti kan verdim sonic 25.67 pozitif uçtum mutluluktan sonra eşime dedim ben sana demiştim ben biliyordum bu ay zaten olucagını falan ama ben umutsızdum öyle işte inşallah sizde anlatırsınız yakında canlarım benm :)

Valla her ay gibi kesin bu sefer hamileyim diye adetimden 1 hafta önce başladım hergün test yapmaya tabi o ara kan da veriyorum ama yok her test yaptıgımda oturup aglıyodum sonra yine yaptım adetine 1 gün mü ne vardı silik bi çizgi ben hariç kimse göremiyo ama elimde el feneri teste tutuyorum eşime gösteriyorum ama izi var yani yok diyo göremedim diyo bende koşa koşa hastaneye gitti kan verdim sonic 25.67 pozitif uçtum mutluluktan sonra eşime dedim ben sana demiştim ben biliyordum bu ay zaten olucagını falan ama ben umutsızdum öyle işte inşallah sizde anlatırsınız yakında canlarım benm :)
ay ne güzel film gibi inş cnm bnm inş..... yaa valla her ay umut negatifi görünce hüsran . inş.... dualarımız kabul olurr

Merhaba adetim bnim 28 gunde bir olur ona gore 5 gun gecti ama test yapmaya korkuyrum acaba yapsam ciksr mi

Merhaba adetim bnim 28 gunde bir olur ona gore 5 gun gecti ama test yapmaya korkuyrum acaba yapsam ciksr mi
cesaretini topla ve yap çıkarsa hayırlısı olsun çıkmazsa zamanı değilmiş dersin ama inş. zamanıdır belirtin varmı başka?

Hic bir bellirti yok hata 2 ay olsn diye ugrastim olmadi diye ise girdim diye biraktim mayis gbi tekrar dusunuyrdum ay olmasi imkansiz gbi geliyr ama adette olmurum

Hic bir bellirti yok hata 2 ay olsn diye ugrastim olmadi diye ise girdim diye biraktim mayis gbi tekrar dusunuyrdum ay olmasi imkansiz gbi geliyr ama adette olmurum
yap kız bnm adetim okadr geçikicek ben yapmıcam çatlarım valla ..
bu dünyada imkansız olan tek şey ölmemek oyüzden yapta bizide çatlatma hadi bendr meraklandm şimdi :)

Yarin sabahta kadar olmaz isrm ilk idrar yapmayi dusunuyorum
tamam bakalım çatlatma bizi bak bn bile gaza geldim zaten haftaya test yapucaktm eşime çıkarsan dışarı al dedim bulursa nöbetçi eczane alıcak bakalım

banada öle gelioda ha gayret ölüm yok ucunda umut işte bir umut yeterki

Mrh kızlar bende katılmak istiyorum aranıza ama şuan reglm hemde 2.günüm hem hamiş olamamanın siniri var hemde doktordn randevu alıp geri iptal etmenin siniri var üzermde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum anlayacağınız

Mrh kızlar bende katılmak istiyorum aranıza ama şuan reglm hemde 2.günüm hem hamiş olamamanın siniri var hemde doktordn randevu alıp geri iptal etmenin siniri var üzermde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum anlayacağınız
kıyamam ama üzülme belki geç döllenme oluşur umudunu kaybetme umarım bu ay hamile kalırson bizde her ay öle oluoruz ama her yeni doğan gün bir umut inş. hayırlısı olur ..umarımmm kendini üzme bebişler stresli ortamı sevmezler ..kısmet diyelim

Back