• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

amin inş. bn yine sabredemedim bir hafta önceden hamile oldunu öğrenenler varmış bnde görünce sabredemedim eşime çıkarken gebelik testi al dedim bakalım bi kaç tane alır herhal bi tanesini yarın kullanırım dierlerini haftaya . nasibimde var bebek gelir inş. bu ay öğreniriz.. inşşş @melegimmmgelsinnnnn
Canim yaptığın testin sonucunu fotosunu mutlaka at canlarim yoksam meraktan ☺☺☺

Canim yaptığın testin sonucunu fotosunu mutlaka at canlarim yoksam meraktan ☺☺☺
atarım kuzu merak etme negativ çıkarsa napim ? ağlamktan çatlıycam kesindd pozitif çıkarsa da ağlarım anam iki türlüde ağlarımm...

tmm cnm ama cıkmazsa üzülme daha 1 hafta var yani sabret ve dua et cnm inşş iyi olurr inşş bebegin tutunmuştur cnm
inşallh cnm temennim bu..
" RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
"EY RABBİM BANA SALİHOLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET " bu duayı kendiniz için ve benim için100 kere okursanızda sevinirim hz. ibrahimin duası bu bunun için topikte açılmış ama olsun bnm bi rica

düşük derken?
Kimyasal gebelik oluyormuş her kadında bir iki gun adet gecikmeii ile birlikte dollenen yumurta rahime tutunamaupyip kendini yogun adet kanamasi ile birlikte atiyomus buda 1 hafta kadar suruyormus o yuzde doktorlar kimyasal gebelik olabilir diye adet gecikmeden test yapmayın diyorlar 1 hafta adet gecikmesi bekleyin diyorlar canim valla ben arastira arastira jinekolog oldum valla kuzum

atarım kuzu merak etme negativ çıkarsa napim ? ağlamktan çatlıycam kesindd pozitif çıkarsa da ağlarım anam iki türlüde ağlarımm...
Hiç ağlama kuzum bizimde olacak elbet allahın izniyle yeterki hayırlısı olsun bu ay olmazsa bile hayırlısı böyleymiş diyecez

Kimyasal gebelik oluyormuş her kadında bir iki gun adet gecikmeii ile birlikte dollenen yumurta rahime tutunamaupyip kendini yogun adet kanamasi ile birlikte atiyomus buda 1 hafta kadar suruyormus o yuzde doktorlar kimyasal gebelik olabilir diye adet gecikmeden test yapmayın diyorlar 1 hafta adet gecikmesi bekleyin diyorlar canim valla ben arastira arastira jinekolog oldum valla kuzum
yok kuzum ya öle bişi olsa doktor bilrdi hormon testine gittim ikinci gün hormonların güzel demişti doktor oyüzden rahatım

Hiç ağlama kuzum bizimde olacak elbet allahın izniyle yeterki hayırlısı olsun bu ay olmazsa bile hayırlısı böyleymiş diyecez
öyle tabi cnm. eninde sonunda dicez öle.. ya kimyasal gebelik boş gebelik diye biliorum kese gelişio ama içinde bebek gmrülmüo bildiğim bu

Valla her ay gibi kesin bu sefer hamileyim diye adetimden 1 hafta önce başladım hergün test yapmaya tabi o ara kan da veriyorum ama yok her test yaptıgımda oturup aglıyodum sonra yine yaptım adetine 1 gün mü ne vardı silik bi çizgi ben hariç kimse göremiyo ama elimde el feneri teste tutuyorum eşime gösteriyorum ama izi var yani yok diyo göremedim diyo bende koşa koşa hastaneye gitti kan verdim sonic 25.67 pozitif uçtum mutluluktan sonra eşime dedim ben sana demiştim ben biliyordum bu ay zaten olucagını falan ama ben umutsızdum öyle işte inşallah sizde anlatırsınız yakında canlarım benm :)
Ayyy canim valla çok iimis ya belirtelerin nelerdi peki

Durdugun kabahat çabuk hadi teste hemen sonucunda bize haber et ❤
yarın yapacak oda beni beklio bn yapıcam ilk önce oda yapıcak :) bu arada yaa bnm sol kasğımdaki ağrı fena derece arttı yaaa

Ayyy canim valla çok iimis ya belirtelerin nelerdi peki

O ara her belirti vardı yada psikolojiktş bilmiyorum midem bulanıyodu basım dönüyordu sadece göğüs de hassasiyet olmadı sonra öğrenince hamile olduğumu bir tane bile belirti kalmadı sankı hamile değilim derkennnn ve bugün 3 saatten beri aşırı midem bulanıyor kasıgımda ara ara sancı oluyo bavaklarım titriyor açım ama yemeklerden tiksindim yiyemiyorum şimdi tursu yedim ancak gecti

Back