Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

BU ARADA HOŞGELDİN ARAMIZA...

ay ne güzel film gibi inş cnm bnm inş..... yaa valla her ay umut negatifi görünce hüsran . inş.... dualarımız kabul olurr

İnşallah bende simdi hamileyim ama korkuyorum yine bebegime bişey olucak diye allah kımsenin bebişini almasın herkese bebiş versin benm 2 yıl hiç olmadı artık kafayı yemek üzereydim

Çok iyi bir doktor önerdiler bende randevu aldm ama eşim nie benden habersiz aldn bu ay gitme babam memleketten gelsn o götürür dedi canm öyle bi sıkkın ki sanki bi ay daha geç olacak herşey için sinirden çıldırıyorm

Inns bir daha ki ay bebes haberni aliriz ama kafaya takinca olmuyr ben olsn diye uhrastm gebelik testi elimde patladi bu ay da yapmak icmden gelmiyr

İnşallah bende simdi hamileyim ama korkuyorum yine bebegime bişey olucak diye allah kımsenin bebişini almasın herkese bebiş versin benm 2 yıl hiç olmadı artık kafayı yemek üzereydim
oy kıyamam ya hayırlısı ile alırsın kucağına bebişini

anladım bilirim bende doktora sadece eşimle gitmeyi hep isitorum ama ya görümcemle ya kayın validemide alıo yanımıza ozmn bnde böle oluom

İnşallah sende alırsın bebişini kucağına en yakın zamanda dua edicem senin için
saol kuzum inş. yaaa varya ben sabırsız biriyim ama bu konuda ne bilim elimden gelmio bişi napsam ne etsem ya hiç olmazsa ya başka sorun çıkarda kaynanam ne sorunlu gelin almışız derse bir sürü soru var kafamda valla

anladım bilirim bende doktora sadece eşimle gitmeyi hep isitorum ama ya görümcemle ya kayın validemide alıo yanımıza ozmn bnde böle oluom
Canm bide ehliyete yazıldm k.validem bi taraftan görümcem bi taraftan çocuk olsun git şimdi ne gereği var önce çocugn çaresine bakn falan diyor şimdide görümcemle birlikteyiz k.valdm memlekette k.validemde kalıyoruz birbirimize girdk resmen

Keşke onlara söylemeseydibiz ya biz mesela daha yeniyiz zamanı var korunuyoruz diyodum böle bişey sizde sölemeseydiniz keşke bide söyle eşine o ne öyle ben hiç sevmem öyle şeyi hastaneye gidiyosan kovanla senin aranda olmalı onların gelmesi bence saçma

bende diorum da eşim ablamlagidin o kaç kere doktora gitti ondan zarar gelmez dio görümcemle aram iyi çok severim ablam gibidir ama ablamda olsa kendi ablam dahi olsa rahatsız oluorum ama artık sorun etmiorum gelirsede gelsin oda yaşadı bunları oda 2 kere düşük bir kere kimyasal gebelik yaşamış oyüzden bişi diyemiorum desem kırılcak o konuda artık rahatım kaynananam gelmesinde :)

ehliyeti bende istiomd eşim bnde motor ehliyeti alıcam beraber alıtız deyince kaldı

neden olmadı cnm tedavi ile mi oldu bebeğin bende 2,5 yılık evliyim önce korunduk 14 aydırda olmuyo .... bu arada cnm hayırlı olsun hamileliğin bebeğin :)

Yani önemli olan senin husursuz olmaman zaten kiminle istersen onla git esinle ikiniz gitseniz bence daha daha iyi olur ama sen bilirsin çok karıstım

Yani önemli olan senin husursuz olmaman zaten kiminle istersen onla git esinle ikiniz gitseniz bence daha daha iyi olur ama sen bilirsin çok karıstım
yok cnnum herneyse işte yeterki bebişe hamile kalayımda isterse kaynanam gelsin vız gelir ama o testten ne gatif çıktığı an zten dünyam yıkılıo

neden olmadı cnm ne tedavi ile oldu bebeğin bende 2,5 yılık evliyim önce korunduk 14 aydırda olmuyo .... bu arada cnm hayırlı olsun hamileliğin bebeğin :)

Teşekkür ederim :) ya bendede eşimdede sorun çıkmadı ama olmadı doktorlarda bilemedi sebebini tabi artık ben nette araştırmaya başladım soğan kürü içtim yok incir suyu içtim yok en sonunda bi sayfa buldum kadının birinin 8 sene çocuğu olmamış sonra arı sütü bal polen karışımı yapmış kendine tabi bende rahat dururmuyum koşa koşa aktara gittim aldım ve kadının anlattığı gibi macun yaptım iğrenç bi tadı vardı tabi adetim bitince başladım yemeye sabah AC karnına 1 tatlı kaşığı gece ilişki olmadan 2 saat falan önce 2 tatlı kaşığı yedim ve o ay adet olmadım çok sükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…