Canim yaptığın testin sonucunu fotosunu mutlaka at canlarim yoksam meraktan ☺☺☺amin inş. bn yine sabredemedim bir hafta önceden hamile oldunu öğrenenler varmış bnde görünce sabredemedim eşime çıkarken gebelik testi al dedim bakalım bi kaç tane alır herhal bi tanesini yarın kullanırım dierlerini haftaya . nasibimde var bebek gelir inş. bu ay öğreniriz.. inşşş @melegimmmgelsinnnnn
Olurrrr ilk mesaj senden o zaman :)tamam canım özelden mesajlaşırız :)
atarım kuzu merak etme negativ çıkarsa napim ? ağlamktan çatlıycam kesindd pozitif çıkarsa da ağlarım anam iki türlüde ağlarımm...Canim yaptığın testin sonucunu fotosunu mutlaka at canlarim yoksam meraktan ☺☺☺
inşallh cnm temennim bu..tmm cnm ama cıkmazsa üzülme daha 1 hafta var yani sabret ve dua et cnm inşş iyi olurr inşş bebegin tutunmuştur cnm
Kimyasal gebelik oluyormuş her kadında bir iki gun adet gecikmeii ile birlikte dollenen yumurta rahime tutunamaupyip kendini yogun adet kanamasi ile birlikte atiyomus buda 1 hafta kadar suruyormus o yuzde doktorlar kimyasal gebelik olabilir diye adet gecikmeden test yapmayın diyorlar 1 hafta adet gecikmesi bekleyin diyorlar canim valla ben arastira arastira jinekolog oldum valla kuzumdüşük derken?
Hiç ağlama kuzum bizimde olacak elbet allahın izniyle yeterki hayırlısı olsun bu ay olmazsa bile hayırlısı böyleymiş diyecezatarım kuzu merak etme negativ çıkarsa napim ? ağlamktan çatlıycam kesindd pozitif çıkarsa da ağlarım anam iki türlüde ağlarımm...
yok kuzum ya öle bişi olsa doktor bilrdi hormon testine gittim ikinci gün hormonların güzel demişti doktor oyüzden rahatımKimyasal gebelik oluyormuş her kadında bir iki gun adet gecikmeii ile birlikte dollenen yumurta rahime tutunamaupyip kendini yogun adet kanamasi ile birlikte atiyomus buda 1 hafta kadar suruyormus o yuzde doktorlar kimyasal gebelik olabilir diye adet gecikmeden test yapmayın diyorlar 1 hafta adet gecikmesi bekleyin diyorlar canim valla ben arastira arastira jinekolog oldum valla kuzum
öyle tabi cnm. eninde sonunda dicez öle.. ya kimyasal gebelik boş gebelik diye biliorum kese gelişio ama içinde bebek gmrülmüo bildiğim buHiç ağlama kuzum bizimde olacak elbet allahın izniyle yeterki hayırlısı olsun bu ay olmazsa bile hayırlısı böyleymiş diyecez
Ayyy canim valla çok iimis ya belirtelerin nelerdi pekiValla her ay gibi kesin bu sefer hamileyim diye adetimden 1 hafta önce başladım hergün test yapmaya tabi o ara kan da veriyorum ama yok her test yaptıgımda oturup aglıyodum sonra yine yaptım adetine 1 gün mü ne vardı silik bi çizgi ben hariç kimse göremiyo ama elimde el feneri teste tutuyorum eşime gösteriyorum ama izi var yani yok diyo göremedim diyo bende koşa koşa hastaneye gitti kan verdim sonic 25.67 pozitif uçtum mutluluktan sonra eşime dedim ben sana demiştim ben biliyordum bu ay zaten olucagını falan ama ben umutsızdum öyle işte inşallah sizde anlatırsınız yakında canlarım benm :)
özele mesaj attım bu aradaHiç ağlama kuzum bizimde olacak elbet allahın izniyle yeterki hayırlısı olsun bu ay olmazsa bile hayırlısı böyleymiş diyecez
Durdugun kabahat çabuk hadi teste hemen sonucunda bize haber et ❤Merhaba adetim bnim 28 gunde bir olur ona gore 5 gun gecti ama test yapmaya korkuyrum acaba yapsam ciksr mi
yarın yapacak oda beni beklio bn yapıcam ilk önce oda yapıcak :) bu arada yaa bnm sol kasğımdaki ağrı fena derece arttı yaaaDurdugun kabahat çabuk hadi teste hemen sonucunda bize haber et ❤
Bende çok merak ediyorum canim ❤Canim getirrdimi esin yaptin mi
Heeee tamam o zaman kuzu çok sevindimyok kuzum ya öle bişi olsa doktor bilrdi hormon testine gittim ikinci gün hormonların güzel demişti doktor oyüzden rahatım
bide şu kasıktaki ağrımın sebebini bi öğrensem birazda şişlik var orda .Heeee tamam o zaman kuzu çok sevindim
kız sana mesaj attım :) huuuu 13 dakika önceeHeeee tamam o zaman kuzu çok sevindim
Valla yeni gördüm beybisi ☺kız sana mesaj attım :) huuuu 13 dakika öncee
olur öle şeyler kuzu :)Valla yeni gördüm beybisi ☺
Ayyy canim valla çok iimis ya belirtelerin nelerdi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?