- 14 Eylül 2015
- 537
- 305
- 18
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen hamile okdugunu kan lami ogrendin yoksa âdet gecikince test mi yaptnO ara her belirti vardı yada psikolojiktş bilmiyorum midem bulanıyodu basım dönüyordu sadece göğüs de hassasiyet olmadı sonra öğrenince hamile olduğumu bir tane bile belirti kalmadı sankı hamile değilim derkennnn ve bugün 3 saatten beri aşırı midem bulanıyor kasıgımda ara ara sancı oluyo bavaklarım titriyor açım ama yemeklerden tiksindim yiyemiyorum şimdi tursu yedim ancak gecti
Valla benim adete 8 gun var canim ara sıra ani hareketlerde şiddetli kasik batması akıntı ve göğüs ucu acisidisinda başka belirti yok bunlarda belirti mi bilmiyorum valla :)O ara her belirti vardı yada psikolojiktş bilmiyorum midem bulanıyodu basım dönüyordu sadece göğüs de hassasiyet olmadı sonra öğrenince hamile olduğumu bir tane bile belirti kalmadı sankı hamile değilim derkennnn ve bugün 3 saatten beri aşırı midem bulanıyor kasıgımda ara ara sancı oluyo bavaklarım titriyor açım ama yemeklerden tiksindim yiyemiyorum şimdi tursu yedim ancak gecti
Valla benim adete 8 gun var canim ara sıra ani hareketlerde şiddetli kasik batması akıntı ve göğüs ucu acisidisinda başka belirti yok bunlarda belirti mi bilmiyorum valla :)
Canim sen hamile okdugunu kan lami ogrendin yoksa âdet gecikince test mi yaptn
Hayrli olsn canm dkkat et kendini koruu bende test ypmaya cekiniyrum negatf cikack diyeeAdetim gecikmedi evde normal test yaptım sadece 2. Çizginin Minnacık yeri belliydi el feneriyle göeünüyodu yani sadece ben görüyodum sonra kan testi yaptırdım sonuç 25.67
valla bendede var oo solda ağrı yemek yiyemiorum kokuları rahatsız edioo bu akşam zar zr bikaç şey yedim salata yedim ekşi güzel o rahatlattı ama yine acıktım yine yedim yemek göresim yok ya vallaO ara her belirti vardı yada psikolojiktş bilmiyorum midem bulanıyodu basım dönüyordu sadece göğüs de hassasiyet olmadı sonra öğrenince hamile olduğumu bir tane bile belirti kalmadı sankı hamile değilim derkennnn ve bugün 3 saatten beri aşırı midem bulanıyor kasıgımda ara ara sancı oluyo bavaklarım titriyor açım ama yemeklerden tiksindim yiyemiyorum şimdi tursu yedim ancak gecti
Bence bebis geliyor sanavalla bendede var oo solda ağrı yemek yiyemiorum kokuları rahatsız edioo bu akşam zar zr bikaç şey yedim salata yedim ekşi güzel o rahatlattı ama yine acıktım yine yedim yemek göresim yok ya valla
al bendende okdrHayrli olsn canm dkkat et kendini koruu bende test ypmaya cekiniyrum negatf cikack diyee
Hadi inşallah bu Ay hepimize gelsin bebislerBence bebis geliyor sana
ya psikolojik olabilr ondan oyzden yanılmak istemiorumBence bebis geliyor sana
valla bendede var oo solda ağrı yemek yiyemiorum kokuları rahatsız edioo bu akşam zar zr bikaç şey yedim salata yedim ekşi güzel o rahatlattı ama yine acıktım yine yedim yemek göresim yok ya valla
5+1 yani 6. Haftamın içinde oluyorumKac aylik suanda
aynen aminHadi inşallah bu Ay hepimize gelsin bebisler
erkek zten iki aylıkken farklı bişi salgılıomuş doktorlarda onu anlıomuş :)Aynen canım hep eksi acı çiğ köfte dalan yemek istiyo bu belirtiler erkek bebek belirtisiymiş :)
erkek zten iki aylıkken farklı bişi salgılıomuş doktorlarda onu anlıomuş :)
erkek se evet belli ediomuş o salgılafığı şey tam olark ne oldunı bilmiomda bide cinsiyet öğrebmek için kontrole çikolata yiyip gidiolar bizim arkadrşlar yedi gitti birinin erkek dierinin kız doktor bile şaşormıs bu kdr erken bellimi olur diye :)Aaaa ne salgiliyomus nasıl anlıyomus ki ay bak heycanlandım şimdi şimdi benm 2 hafta sonra cinsiyet belli mi
Ay ben onun o minik ayaklarini yerim yabbekler mutluluk hormonundan kollanırı ayaklarını açıolarmış ama onların 3 aylıktı netleştiği zmn ama iki aylıkken doktor biliomuş ama yanılma payı olduğu için sölemiomuş