Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hayirlisi olsun..umitsiz olmayin

Öyle tabi ama nedense içime bir hüzün çöktü.. Daha çok erken farkındayım ama elimde değil.. Yine regl olcakmışım gibi hissediyorum.. Kürlere falan mı başlasam diyorum.. Her nekadar stres yapmıycam desekte mümkün olmuyor ki..

Evet zor..ben de sabirsizim biraz ne zamandir deniyorsunuz

Haziran da başladık işte 3 buçuk ay falan oldu.. Ovulasyon testi alıcam bu ay regl olursam.. Bitince ona başlıycam.. Aynı anda incir ya da soğan kürü de yapıcam ve düzenli hareket edicem bakalım olacak mı bir faydası..

Yumurtlama gunlerini kacirmamaya bak insallah olur en kisa zamanda bu ay yoksa sayet..ilk hamileligin mi peki

Evet ilk olucak inşallah.. 1 yıldır evliyim.. Aslında çok takan biri değildim hayırlısı ile başladık diye vakti gelince olur diyorum hep.. Oluruna bıraktım öyle ilişki anında falan hep rahattım.. Yine öyle ama artık üzülmeye olumsuz düşünmeye başladm sanırım.. Eşim de ben de bekliyoruz her ay bir umut.. O da şaşırıyor ben de.. Bir de birbirimize üzüldüğümüzü belli etmeyelim diye uğraşıyoruz

rabbim isteyen herkese versın benım bırtane var ıkncı olmuyor : (( hersey normal gözukuyor salı gunu catlama iğnesi vuruldum beklemedeyım.

Nr kadar sanslısın ben ilişki anında bile o düşünceden cıkamoyorum inşallah bu olur demeden yapamıyprım inşallah bizimde olucak bigün

Dr.a gittin mi peki hic? Hani hicbir sikinti yoksa vakti vardir olacaktir bu ay onumuzdeki ay..aynen iste ilk basta stres yapmamak lazim rahat olmak lazim zor ama iste...

Test yaptım kar 2. Çizgi silik çıltı ama cıktı sonuctaaaaa ayy çok mutluyum özellikle zaydinn arkadaşıma cok teşekkür ederim dün bana cok dua etti Rabbim herkese versin inşallah sağlıkla alırım kucağına hepinize sarılasım öpesim var şuan sizi çok seviyotummmmmm

Dr.a gittin mi peki hic? Hani hicbir sikinti yoksa vakti vardir olacaktir bu ay onumuzdeki ay..aynen iste ilk basta stres yapmamak lazim rahat olmak lazim zor ama iste...

Evet canm gittim geçen ay adetimin hemen sonrasında.. Her şekilde baktı herşey normal, tahlillerim falan hep normal çıktı çok şükür.. Bi kaç ay önce gecikme sorunum olmuştu o beni fazlasıyla etkilemişti.. Ama son 2 aydır gayet duzenlı regl oluyorum.. Başka bir sorunum da yok çok şükür.. Doktor da folik asite başla ve çalışmalara devam et dedi.. Almadım folik asit.. Daha önce tam folik asit içmeye başladığımda gecikme sorunum oldu sebebi folik asit mi değil mi bilmiyorum ama bu sefer istemedim.. Biliyorum tek yapılacak şey beklemek.. Beklerken ümitsizliğe kapılıyorum ama kendime engel olamıyorum.. Herkes gibi ben de hemen olsun istiyorum işte :/

Nr kadar sanslısın ben ilişki anında bile o düşünceden cıkamoyorum inşallah bu olur demeden yapamıyprım inşallah bizimde olucak bigün

İnşallahh canım.. Gerçekten reglim bittikten sonra 15-20 gün çok rahat oluyorum.. Sonra telaş başlıyor.. Reglime son 1 hafta kala falan hiçbirşey yapmak istemiyorum.. İçten içe üzülmeye başlıyorum sonra..

Aynen bende öyleydim test yaptım simdi ikinci çizgi allaha şükür silikde olsa cıktı inşallah seninde vardır sende görürsün ikinci çizgiyi dua ediyorum canm bnmm

Aynen bende öyleydim test yaptım simdi ikinci çizgi allaha şükür silikde olsa cıktı inşallah seninde vardır sende görürsün ikinci çizgiyi dua ediyorum canm bnmm

Ayy gerçekten mii :) hayırlı olsun inşallahh çok sevindim senin adına.. darısı başıma hadi inşallahh :)

İnşallah dua ediyorum sizin için ama korkuyorum ya acaba test bozuk mudur diye bide silik bayaa yanılma payı varmıdır ki :)
KAN TESTİ YAPTIR SEN YİNE İNSALLAH HAMİLESİNDİR BAZEN OLUYOR OYLE BIR YAKINIMINDA SILIK CIKMIS HATTA OKADAR BELLI BELIRSIZMISKI DEGILIM DIYE ATMIS COPE SONRA DAYANAMAMIS BAKMIS TEKRAR AKSAMA ACILDEN YAPTIRDI ÖZELDE TEST VE HAMİLEEE POLİKTIK OVERLİYDI KAC YIL OLMADI MUCIZESI OLDU ŞİMDİ 3 YASINDA

Cok sevindim :) daha yeni oldugu icin silik cikmistir ilk hamileligimde benim de oyleydi 2. Cizgi cok silikti..hayirli olsun hadi darisi tum isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…