- 14 Eylül 2015
- 537
- 305
- 18
- 30
Hayirlisi olsun..umitsiz olmayinİçimde bir his bu ay da yok diyor. Daha 3 gün var ama nedense umudum pek yok
Hayirlisi olsun..umitsiz olmayin
Evet zor..ben de sabirsizim biraz ne zamandir deniyorsunuzÖyle tabi ama nedense içime bir hüzün çöktü.. Daha çok erken farkındayım ama elimde değil.. Yine regl olcakmışım gibi hissediyorum.. Kürlere falan mı başlasam diyorum.. Her nekadar stres yapmıycam desekte mümkün olmuyor ki..
Yumurtlama gunlerini kacirmamaya bak insallah olur en kisa zamanda bu ay yoksa sayet..ilk hamileligin mi pekiHaziran da başladık işte 3 buçuk ay falan oldu.. Ovulasyon testi alıcam bu ay regl olursam.. Bitince ona başlıycam.. Aynı anda incir ya da soğan kürü de yapıcam ve düzenli hareket edicem bakalım olacak mı bir faydası..
Evet ilk olucak inşallah.. 1 yıldır evliyim.. Aslında çok takan biri değildim hayırlısı ile başladık diye vakti gelince olur diyorum hep.. Oluruna bıraktım öyle ilişki anında falan hep rahattım.. Yine öyle ama artık üzülmeye olumsuz düşünmeye başladm sanırım.. Eşim de ben de bekliyoruz her ay bir umut.. O da şaşırıyor ben de.. Bir de birbirimize üzüldüğümüzü belli etmeyelim diye uğraşıyoruz
Dr.a gittin mi peki hic? Hani hicbir sikinti yoksa vakti vardir olacaktir bu ay onumuzdeki ay..aynen iste ilk basta stres yapmamak lazim rahat olmak lazim zor ama iste...Evet ilk olucak inşallah.. 1 yıldır evliyim.. Aslında çok takan biri değildim hayırlısı ile başladık diye vakti gelince olur diyorum hep.. Oluruna bıraktım öyle ilişki anında falan hep rahattım.. Yine öyle ama artık üzülmeye olumsuz düşünmeye başladm sanırım.. Eşim de ben de bekliyoruz her ay bir umut.. O da şaşırıyor ben de.. Bir de birbirimize üzüldüğümüzü belli etmeyelim diye uğraşıyoruz
Dr.a gittin mi peki hic? Hani hicbir sikinti yoksa vakti vardir olacaktir bu ay onumuzdeki ay..aynen iste ilk basta stres yapmamak lazim rahat olmak lazim zor ama iste...
Nr kadar sanslısın ben ilişki anında bile o düşünceden cıkamoyorum inşallah bu olur demeden yapamıyprım inşallah bizimde olucak bigün
İnşallahh canım.. Gerçekten reglim bittikten sonra 15-20 gün çok rahat oluyorum.. Sonra telaş başlıyor.. Reglime son 1 hafta kala falan hiçbirşey yapmak istemiyorum.. İçten içe üzülmeye başlıyorum sonra..
Aynen bende öyleydim test yaptım simdi ikinci çizgi allaha şükür silikde olsa cıktı inşallah seninde vardır sende görürsün ikinci çizgiyi dua ediyorum canm bnmm
Ayy gerçekten mii :) hayırlı olsun inşallahh çok sevindim senin adına.. darısı başıma hadi inşallahh :)
KAN TESTİ YAPTIR SEN YİNE İNSALLAH HAMİLESİNDİR BAZEN OLUYOR OYLE BIR YAKINIMINDA SILIK CIKMIS HATTA OKADAR BELLI BELIRSIZMISKI DEGILIM DIYE ATMIS COPE SONRA DAYANAMAMIS BAKMIS TEKRAR AKSAMA ACILDEN YAPTIRDI ÖZELDE TEST VE HAMİLEEE POLİKTIK OVERLİYDI KAC YIL OLMADI MUCIZESI OLDU ŞİMDİ 3 YASINDAİnşallah dua ediyorum sizin için ama korkuyorum ya acaba test bozuk mudur diye bide silik bayaa yanılma payı varmıdır ki :)
İnşallah dua ediyorum sizin için ama korkuyorum ya acaba test bozuk mudur diye bide silik bayaa yanılma payı varmıdır ki :)
Cok sevindim :) daha yeni oldugu icin silik cikmistir ilk hamileligimde benim de oyleydi 2. Cizgi cok silikti..hayirli olsun hadi darisi tum isteyenlereAynen bende öyleydim test yaptım simdi ikinci çizgi allaha şükür silikde olsa cıktı inşallah seninde vardır sende görürsün ikinci çizgiyi dua ediyorum canm bnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?