Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Bunu yazdigini simdi gordum rica ederim naptim ki :) cook mutlu oldum ben de esine haber verdin mi :)

Bu kan testi gibi olan testler varya eczanede 20 TL satılıyo ondab akşam işe yarar mı kiacaba

Bunu yazdigini simdi gordum rica ederim naptim ki :) cook mutlu oldum ben de esine haber verdin mi :)

Evet verdim çok sevindi şimdi o 20 tllık testler varya kesin sonuç bide ondan alcam korkuyorum bozuk diye eşime de acele ettim ya o an heyexanla hemen söyledim

Folik asit muhakkak verir allaah sağsağlim kucağına almak nasıp etsin inşşlh tatlım dr gidince sizden kan ister bebeği görmek içinde iki hafta beklemn gerekicek dikkat et kendine ağır kaldırma gel bebeqim

Bu arada bu ay ben arı sütü polen bal karışımı yaptım lendime tadı kötüydü ama çok güzel sonucları olmuş sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim bence hamile kalmamın sebebi arı sütü bal polen arkadaşlar sizde deneyin

İnşallah geç döllenme değildir ama 3 hafta olsa silik cıkmazki benim bildiğim yoksa rmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…