Bunu yazdigini simdi gordum rica ederim naptim ki :) cook mutlu oldum ben de esine haber verdin mi :)Test yaptım kar 2. Çizgi silik çıltı ama cıktı sonuctaaaaa ayy çok mutluyum özellikle zaydinn arkadaşıma cok teşekkür ederim dün bana cok dua etti Rabbim herkese versin inşallah sağlıkla alırım kucağına hepinize sarılasım öpesim var şuan sizi çok seviyotummmmmm
Bu kan testi gibi olan testler varya eczanede 20 TL satılıyo ondab akşam işe yarar mı kiacabaKAN TESTİ YAPTIR SEN YİNE İNSALLAH HAMİLESİNDİR BAZEN OLUYOR OYLE BIR YAKINIMINDA SILIK CIKMIS HATTA OKADAR BELLI BELIRSIZMISKI DEGILIM DIYE ATMIS COPE SONRA DAYANAMAMIS BAKMIS TEKRAR AKSAMA ACILDEN YAPTIRDI ÖZELDE TEST VE HAMİLEEE POLİKTIK OVERLİYDI KAC YIL OLMADI MUCIZESI OLDU ŞİMDİ 3 YASINDA
Bunu yazdigini simdi gordum rica ederim naptim ki :) cook mutlu oldum ben de esine haber verdin mi :)
İnşallah bozuk değildir hayırlısıyla kesinleşir ve sağlıkla alırsın yavrunu kucağına :)
. Aldınmı folik asitini paylaş bakim testini inşşlh vardırrAynen bende öyleydim test yaptım simdi ikinci çizgi allaha şükür silikde olsa cıktı inşallah seninde vardır sende görürsün ikinci çizgiyi dua ediyorum canm bnmm
VALLA O İDRAR TESTİ YAPTIRMISTIN KESIN SONUCU ORDAN ALDI ECZANEYE DANIS GENE CANIM İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR COK MUTLU OLURUM SENIN ADINABu kan testi gibi olan testler varya eczanede 20 TL satılıyo ondab akşam işe yarar mı kiacaba
IYI DUSUN IYI OLSUN HAMİLESİNDİR BENCE İNŞ. SAĞLIKLA ALIRSIN KUCAGINAİnşallah ya tek isteğim sağlıkla kucama almak :) darısı herkeslerin basına insalah
. Aldınmı folik asitini paylaş bakim testini inşşlh vardırr
VALLA O İDRAR TESTİ YAPTIRMISTIN KESIN SONUCU ORDAN ALDI ECZANEYE DANIS GENE CANIM İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR COK MUTLU OLURUM SENIN ADINA
Folik asit muhakkak verir allaah sağsağlim kucağına almak nasıp etsin inşşlh tatlım dr gidince sizden kan ister bebeği görmek içinde iki hafta beklemn gerekicek dikkat et kendine ağır kaldırmagel bebeqim
Resim yükleyemiyorum ya sinir oldum ama foşic asit almafım eşim hamilesin işte bal gibi doktora gdelm doktor ne verirse onu kullan diyo
Sizce şuan ne kadarlıktır ki bebişim
23 günde bir oluyorum ben en son 26 ağustos sabahı oşmusyumEn son adet tarihin neki
23 günde bir oluyorum ben en son 26 ağustos sabahı oşmusyum
Foto bu varmı sizce bebiş
Amaa var bebişiiin rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?