- 14 Eylül 2015
- 537
- 305
- 18
- 30
2 sene uğraştım olmadı 4 ay önce hamile kaldım bebegimn kalbi durdu sonrada düşük oldu 2 ay önce simdi yine istiyorum ama olmadı klomende hamile kalmaya yardımcı bi ilacmıs yumurtaları cogaltıyomus bildiğim kadarıyla bide folic asit varmış buda hamileliği çabuk la stüdyo muş doktor gerek olmadığını söyledi ben ikisininde eczaneden alıp denemeyi düşünüyormNe zamandir gebelik dusunuyorsunuz klomenle ilgili pek bi bilgim yk benim ama bi dr.a danis derim ben
Uzuldum..insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin saglikla. Folik asit hamileligin ilk.3 ayinda bebegin gelisimi icin kullaniliyor. Gebelik dusunenlere dr.lar bazen 1 bazen 3 ay oncesinden folik asit kullanmayi oneriyorlar.su an ben de kullaniyorum..ama hamileligi kolaylastirma gibi bi ozelligi olmadigini okumustum bi yerde2 sene uğraştım olmadı 4 ay önce hamile kaldım bebegimn kalbi durdu sonrada düşük oldu 2 ay önce simdi yine istiyorum ama olmadı klomende hamile kalmaya yardımcı bi ilacmıs yumurtaları cogaltıyomus bildiğim kadarıyla bide folic asit varmış buda hamileliği çabuk la stüdyo muş doktor gerek olmadığını söyledi ben ikisininde eczaneden alıp denemeyi düşünüyorm
Uzuldum..insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin saglikla. Folik asit hamileligin ilk.3 ayinda bebegin gelisimi icin kullaniliyor. Gebelik dusunenlere dr.lar bazen 1 bazen 3 ay oncesinden folik asit kullanmayi oneriyorlar.su an ben de kullaniyorum..ama hamileligi kolaylastirma gibi bi ozelligi olmadigini okumustum bi yerde
Rica ederimÖğrendiğim iyi oldu bunu herkes bişey söyleyince aklö karısıyo çok tesekkur ederim sizede
Rica ederimherkes bi sey diyo aynen
Rica ederimherkes bi sey diyo aynen
Yok kullanmiyorum canim biz daha yeni basladik denemelere tam basladik bile denemez de yogun bi misafir agirlama donemi gecirdik bu ay..o yuzden pek umutlu degilim bu aydan onumuzdeki aylara bakcaz bakalim olmazsa..ama saglik ocagina gittim cocuk dusundugumu soyledim kan degerlerime bakildi demir eksiklkgi cikti biraz o yuzden demir folik beraber olan bi ilac var ona basladim.hemen hemen bir aydir onu kullaniyrmSen hamile kalmak için herhangi bir şey kür ilaç falan filan kullanıyomısın. Peki
Evet benim oglusumO resimdeki senin ogluşun mu çok tatlı yaaa
İnşallah başarılı olursunuz canmYok kullanmiyorum canim biz daha yeni basladik denemelere tam basladik bile denemez de yogun bi misafir agirlama donemi gecirdik bu ay..o yuzden pek umutlu degilim bu aydan onumuzdeki aylara bakcaz bakalim olmazsa..ama saglik ocagina gittim cocuk dusundugumu soyledim kan degerlerime bakildi demir eksiklkgi cikti biraz o yuzden demir folik beraber olan bi ilac var ona basladim.hemen hemen bir aydir onu kullaniyrm
Evet benim oglusumilk goz agrim :)
Insallahhİnşallah başarılı olursunuz canm
Amin canim tesekkur ederim.. Allah isteyen herkese nasip etsin bu mukemmel duyguyuYaa resmen biblo gibi tam ısırmalık yemeklik allah bagıslasın uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim
Amin canim tesekkur ederim.. Allah isteyen herkese nasip etsin bu mukemmel duyguyu
kafana göre kullanma bence dr danış beğenmiyosan dr değiş ama kafana köre kullanma canım tedbirli olmakta yarar varSlm kızlar size bişey sormak istiyorum doktor bana ilaç falan vermedi daha önce düşük yaptım tekrar istiyorum ama olmuyp klomen adlı bi ilaç varmış acaba ben eczaneden kendim alıp kullansam hamile kalmama fayda eder mi
kafana göre kullanma bence dr danış beğenmiyosan dr değiş ama kafana köre kullanma canım tedbirli olmakta yarar var
kesinlikle canım bu işlerin şakası olmuyoEvet doğru diyosun ben doktor degişeyim ozaman belki işe yarar
kesinlikle canım bu işlerin şakası olmuyo
folik asite başla muhakkak gebeliği düşünen herkes başlamalı hemde 3 ay önceden çokta pahalı değil yani 3,5 4 lira ana klomen senin yumurtalarını etkiliycek tek başına karar verme buna dr değiş muhakkakAma hemen hemen herkesden duyuyorum hamile kalmak için ya folic asit yada klomen kullanıyor herkes bişey deyince benmde aklım karışıyor
folik asite başla muhakkak gebeliği düşünen herkes başlamalı hemde 3 ay önceden çokta pahalı değil yani 3,5 4 lira ana klomen senin yumurtalarını etkiliycek tek başına karar verme buna dr değiş muhakkak
yardımcı olabıldiysem ne mutlu bana canmHemen yarın folicasit alıcam klomen içinde tekrar başka doktorla görüşücem çok saol canm benmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?