• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

İşte beklenen gün, henüz kırmızı kart görmedim.. Belim ağrıyor sadece biraz.. Test yapmayı planlıyorumm ama korkuyorum da bir yandan.. Bazen günü gününe olurum bazen de 1-2 gün atar acaba beklesem mi bayrama kadar daha :KK64:

Kızlar lütfen bakınn ben anlayamıyorum biri normal diğeri erken gebelik testi..

Eklentiler

• 12032566_10207219473272673_2055717743_n.jpg
    12032566_10207219473272673_2055717743_n.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 12042096_10207219473072668_1396588041_n.jpg
    12042096_10207219473072668_1396588041_n.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 48
@_Marla_Singer_ pit pitlariii duydun muuu hadiii meraktayizzzzzz canimmm :)

Çok yeni canım 3 haftalık gibi geldi bana.Hayırlı olsun bu arada:KK36:

KKdan buldum bunu.

kan+testi+bhcg.gif

beta-bhcg.gif

@ordulu gelin değerler farklılık gösterebilir. Bunu da erken ve geç döllenme etkiler. Son adetin ne zamandı ? Kimisinin adet tarihi 4-5 gün geçtiği halde geç döllenmeden dolayı değer normalden düşük çıkıyor.

hayirli olsun canim :):anneadayı:

büyük ,ihtimal öyledir canım gün aşırı ilişkiye girin hayırlısıyla hamile kalırsın inşallahh

@Redberryy bnmki daha çok baygınlık ve damar çekilmesi gibi oldu. İnş bi daha olmaz ..
Bu arada pilates evet ağır bulutırum bende. Yoga iyidr. Kasları sakince açmak istitorum:KK70::KK200:

MaaşAllah:nazar: darısı bana Allah'ım :anneadayı:

Ba

bariz pozitif canım tebrikler :) benim çok çok çok daha silik bir çizgiydi ama pozitifti yine de :)

insallah canisi..sagol

G

Gebelik mi hesaplican

amiiin canım benim sağolasın dediğin gibi işte stres engellio kafamdan biraz atabilsem inşallah süpriz olur :KK68:

Kızlar herkese merhaba sizce hamilemiyim adetime var daha ama heyecandan bekliyemedim

Cnm silik çizgi var hamilesin bence :) hayırlı olsun

Merhaba canım .oncelikle bebis bekleyenlerk tebrik eder darısı isteyen herkesin basina inşallah. @ordulu gelin inşallah tez zamanda tekrardan bebeğine kavusursun.bende geçen ay catlatma ignesk vuruldum ama adet oldum tutmadi. Bu ayda 4 gun geciktim test falan yapmadim belirti de yok zaten yine düzensiz adetlere devam sanırım

Kızlarrrrr bugün adet gecikmesinin 2. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi dayanamadım kan verdim ve sonuç 88,25 sanırım gec döllenme inşallah her şey yolunda gider:) site bana da uğurlu geldi:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

OOOO İLK HAYIRLI OLSUN BENDEN GELSİNNNNNNNNNNNN :KK9:

Gözün aydın canımm inş sağlıkla kucağınada alırsın bizlerede dua et o kadar istiyorumki ama buayda yok sandımca :KK43:
hıuuuuuu hanımlar nerdesin bebişleriniz nasıl cınsiyetler neler burakp gittiniz bizi

Basbaya hamişsin işte tebrikler allah kulağımıza almayı nasip etsin kan testi yaptır hemen :)

İnşallah canımm.. Sen dua etmiştin bana haftasonu.. İnşallah kabul olmuştur dualarınn.. Çok korkuyorum kan testi negatif çıkacak diye.. Hiç cesaret edemiyorum şu an yaptırmaya.. Ama yaptırıcam tabiki.. Şu günü bir tamamlayayım..

Benim gözüm üstünüzde tatlişkom :KK51:En son cinsiyet bildirimimizi yapmıştım size , %80 oranla erkek dedi doktorumuz.1 Ekimde kesinleşecek inşaallah.

ah canim bende daha birsey yok :KK43: bu ay cok umutlanmistim, hatta adetim 8 gün gecikti ama sonunda yine kirmizi kartlari gördüm :KK43: :KK43:

sen nasilsin?
ahh eşşek sıpaları işte canım gelmedimi gelmıolar işte bende beklemedeğim hala beklıyorum nasıp bakalım kızlar hamıle kaldı kaçtılar sanki onlarşa konuşmak ii geliyodu umut oluyodu sürekli ama sıkmamamk gerekır artık rabbım n zamn vereceğini biliyo

Kızlar lütfen bakınn ben anlayamıyorum biri normal diğeri erken gebelik testi..
İnşallah canımm.. Sen dua etmiştin bana haftasonu.. İnşallah kabul olmuştur dualarınn.. Çok korkuyorum kan testi negatif çıkacak diye.. Hiç cesaret edemiyorum şu an yaptırmaya.. Ama yaptırıcam tabiki.. Şu günü bir tamamlayayım..

Valla çok mutlu oldum şuan bende kan testi yaptırdım 2 gün önce çok silik çizgiydi 25.67 cıktı simdi yine kan verdim bakalm değer yükselmiş mi :)

Back