Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Keseyi gördük iki hafta sonraya randevu verdi doktorumuZ kalp atışları için, ilk randevum çok heycanlıydım çok şükür şimdilik bir problem yokmuş Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inş
Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah:)

MaaşAllah darısı bana Allah'ım
Cnm bu topik uğurlu tez vakit sende de güzel haberleri alacağız inş nezamandır korunmuyorsunuz :) ilk belirti adet günleri şaşıyor bi çoğumuzda öyle oldu vücut önce kendini hazırlıyor ilk denemede olan kişi sayısı oldukça az moral bozmak yok hep olumlu Düşünelim inş :) belki şanslısındır ilk deneme de olur bilemeyiz Rabbim nezaman nasip etti ise meleğimiz nezaman hazırsa ozaman alıyoruz güzel haberleri gönlüne göre tez vakitte tüm isteyenlere hep dua ediyorum isteyen herkese nasip olması için ...

Canım evet topik kesinlikle bana da iyi gelecek çok inanıyorumbu 3. Ay ancak Haziran'ın Ramazan olması ve Temmuz'daki ovülasyon tarihimde yazlıkta aile saadeti yaşamamız sebebiyle pek ilgilenmedik bebek işiylebu ayda geçti henüz bat a 3 günüm var ama 2 test Yaptım ikiside negatif artık önümüzdeki aylar verimli olur umarımsenin kaçıncı denemende tuttu?

merhaba herkesee ben bat'ıma 6 gün varken yani 4 gün önce idrar testinde pozitif gordum 2 gün once kan tahlili yaptırdım 3700 küsürlerde sonucum doktor 5 haftalık dedi hala bat'ıma 2 gün var o sebeple inanamıyorum hamileliğee acayüp şaşkınım yarın kese için gidicem doktora sizlerde var mı böyle olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…