- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
sonunda başardın eklemeuyi
Bizde ekleriz inşallah en kısa zamandasonunda başardın eklemeuyi
inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhBizde ekleriz inşallah en kısa zamanda
MaşşallahhhhhKeseyi gördük iki hafta sonraya randevu verdi doktorumuZ kalp atışları için, ilk randevum çok heycanlıydım çok şükür şimdilik bir problem yokmuşRabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inş
MaaşAllahKeseyi gördük iki hafta sonraya randevu verdi doktorumuZ kalp atışları için, ilk randevum çok heycanlıydım çok şükür şimdilik bir problem yokmuşRabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inş
Kasları açar ,nefesimize odaklanır belki 3. Gözümüzle bebeği bile görebilirizRedberryy bnmki daha çok baygınlık ve damar çekilmesi gibi oldu. İnş bi daha olmaz ..
Bu arada pilates evet ağır bulutırum bende. Yoga iyidr. Kasları sakince açmak istitorum
Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah:)Keseyi gördük iki hafta sonraya randevu verdi doktorumuZ kalp atışları için, ilk randevum çok heycanlıydım çok şükür şimdilik bir problem yokmuşRabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inş
Masallah..Keseyi gördük iki hafta sonraya randevu verdi doktorumuZ kalp atışları için, ilk randevum çok heycanlıydım çok şükür şimdilik bir problem yokmuşRabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inş
cok gecmis olsun canisiRedberryy bnmki daha çok baygınlık ve damar çekilmesi gibi oldu. İnş bi daha olmaz ..
Bu arada pilates evet ağır bulutırum bende. Yoga iyidr. Kasları sakince açmak istitorum
bariz pozitif canım tebrikler :) benim çok çok çok daha silik bir çizgiydi ama pozitifti yine de :)ikinci testim böyle çıktı
Cnm bu topik uğurlu tez vakit sende de güzel haberleri alacağız inş nezamandır korunmuyorsunuz :) ilk belirti adet günleri şaşıyor bi çoğumuzda öyle oldu vücut önce kendini hazırlıyor ilk denemede olan kişi sayısı oldukça az moral bozmak yok hep olumlu Düşünelim inş :) belki şanslısındır ilk deneme de olur bilemeyiz Rabbim nezaman nasip etti ise meleğimiz nezaman hazırsa ozaman alıyoruz güzel haberleri gönlüne göre tez vakitte tüm isteyenlere hep dua ediyorum isteyen herkese nasip olması için ...MaaşAllahdarısı bana Allah'ım
Cnm tebrik ederim kesin hamilesin bence çizgin çok net :) yeni olduğu için doktor birşey göremeyebilir bi hafta sonra kesen gözükür için rahat olsunikinci testim böyle çıktı
Canım evet topik kesinlikle bana da iyi gelecek çok inanıyorumCnm bu topik uğurlu tez vakit sende de güzel haberleri alacağız inş nezamandır korunmuyorsunuz :) ilk belirti adet günleri şaşıyor bi çoğumuzda öyle oldu vücut önce kendini hazırlıyor ilk denemede olan kişi sayısı oldukça az moral bozmak yok hep olumlu Düşünelim inş :) belki şanslısındır ilk deneme de olur bilemeyiz Rabbim nezaman nasip etti ise meleğimiz nezaman hazırsa ozaman alıyoruz güzel haberleri gönlüne göre tez vakitte tüm isteyenlere hep dua ediyorum isteyen herkese nasip olması için ...
inşallah dediğin gibidirCnm tebrik ederim kesin hamilesin bence çizgin çok net :) yeni olduğu için doktor birşey göremeyebilir bi hafta sonra kesen gözükür için rahat olsun
Kan tahlil sonucun çıktı mıinşallah dediğin gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?