Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Amin canım hayırlısı olsun inş. peki ikinci ölçtürdükten sonra adetin ne zaman oldu

Amin canım hayırlısı olsun inş. peki ikinci ölçtürdükten sonra adetin ne zaman oldu
o ölçümün olduğu gün doktor vajinal muane etti sonra gecesi acaip bi sancı girdi ama öle bi sancı hiç yaşamamıştım bacağıma kadar vurdu o ağrı sonra gece 12de regl olmuştum

cicida senin regl tarihin kaç gün geçti? 1-7 gün geçince yap testi
Bat 11 ağustostu. 2 gün geçti. Düzensizlik 2-3 aydır var,yani öocuk düşündüğümüzden beri. O yüzden bekliyorum. Söker diye düşünüyorum.
Bu durum çok sinir yapıyor bende herkesi tersliyorum ya napıcam ben kendimi bilemedim:)))) insanın dengesi şaşıyomuş

Kızlar bişe sorvam adet olmaya n kadar kala eteş düşüyo ölcüyorum 3 gündür 36'9 da sabıt bugun regl gunum gene aynı

canım benim kimseyi tersleme. demin benim bu forumda başıma geldi valla. dediğim şeyi yanlış anladı ve demediği laf kalmadı birinin. kalp kırmak kötüdür. herkes aynı şeyleri yaşıyor ve sabretmek zorundayız. senin düzensizliğin başladığından beri en fazla 3 gün gecikmişse mesela, sen 4. gün yap. nasıl fikir?

Yıllardır sabrettğim kişilikler var,tavrımı koyuyorum bu ara. Yine de sabretmeye çslışıyorum ki bn sabırlı bi kişiliğimidr sadece köyü niyetli insana bi süre sonra herşeyin farkında olduğumu ve artık had bilmesi gerektğini bildirdim :)))) ben mutlu bi yapıyım ve rahatsz olan var anlıyosundur,umursamazım da, ama bu insanların derdi olmuş,ve zarar veriyolar.
Neyse :)
4. Gün kulağa güzel geliyor,bakalım
Folikasit kullanmayı bıraktım 1,5 aydır sen kullanıyor musun?
Bu arada forumda ne dedin ve anladılar da tartışma yaşandı ?

ay kuzum sorma ya. kötü niyetli demişsin ya tam da ben de öyle dedim beni yanlış anlayan. olay şu bak. sürekli ultrasonda görmek istiyormuş bebeğini (doğal heyecandan ister ben bunu normal karşıladım) ama ben şöyle yazdım. ne kadar ultrason o kadar radrasyon. bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter ki sadece doktor ne zaman muayene isterse ozaman görelim dedim. bu lafın sonrasında bana demediği laf kalmadı. vay ben moral bozmak için yazmışım, vay ben kimmişim ki zararsızmış ultrason. ki zararsız diyorlar evet ama bu benim düşüncem sık sık her hafta gerek yok bence. ben bebeğinin sağlıklı olması için temennide bulunup, kendi düşüncemi yazdım, bana hakaretler etti. tek dediğim laf artniyetli" olduğu ve allaha havale ettiğim. çünkü asla kötü düşünmedim. bana ergen, anlayışsız vb saydı saydı

Çok haklısın ama. Dr fazla ultrasonu önermiyo. Gelişimini yavaşlatacağını bile söyledi bana drum. 2 gün sonra sokmadı beni tekrar ultrasona mesela. Mecbur kalmadıkça sık sık ultrasona girilmemeli. Sen gayet haklısın canım. Sıkma canını

mart anneleri sayfasındaki arkadaş senin gibi düşünmedi. evet doktorlar sık sık önermiyor. kalp atışını dinlemek bebeği yorar dediler bana da. doktordan daha iyi biliyor demekki arkadaş. insanın fikri neyse zikri odur. benim moral bozmak için yazdığımı söylemiş. benim öyle bir niyetim neden olsun? zararlı olan bişeyi söyledim sadece. hemde bebeğinin sağlıklı olmasını temenni ettim düşün!

Ay benim de SAT 11 Hazirandı.11 rakamı uğurludur uğurlu

Evet kalp atışı duymak için ayrı bi şey yayıyolar galiba. Çok açmıyolar o sebeple. Bence çok haklısın sen. Bana biri böyle bi uyarıda bulunsa sevinirim bile. Sonuçta burada herkesten bilgi alıyoruz. Mart annelerini sevmiyorum ben ya. Yazmıyorum artık. Bi de mart annelerinde mi sorun var bilmiyorum çok sorunlu hamilelik var. İnsanın morali bozuluyo gerçekten. Bi de çok kalabalık. Çoğu zaman kimse kimseye cevap vermiyo. Rahatsız ediyo beni de bu durum. Herkes tanıdıklarına yazıyo falan. O sebeple sevmiyorum. Isınamadım.

benim bu 2.hamileliğim ve malesef 1. kötü idi karnımda öldü biliyor herkes yazmıştım. bana doktorun dediği, bildiğim öğrendiğim her şeyi burdan yazıyorum ve kimsenin de moralini asla bozmadan bilgimi paylaşıyorum. o kadar üzdü ki lafı gözlerim doldu. aman allah artniyetli insanlardan korusun hepimizi. inş sağlıklı gebeliklerimiz olur

Bizim topic gibisi yok vallahi hepimiz akraba gbiyiz her gelen misafirde hemen dahil oluyo. Maşşallh bize

Canimm ancak girebildim sukur bebegimin kalbini duydum pit pit atiyor normal dedi doktor fasulye kadar olmus 10 eylulde gidicem randevuya o zaman ikili test yapilcak galibaa :)
Ayy maşşşallah çok sevindim canım ya .....
Bulantıların nasıl

Bazı hamile anneler cok duygusal oluyor hormon işleyişi herkeste aynı olmuyor. Sende direk fikrini beyan eden bir bayansın hatta acaba aslan yada boğamısın diye düşündüm bi an ilk okuduğumda. O yüzden o arkadaşların bu tutumunu çokta önrmsememek lazım geliyor

oğlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…