- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
benim adet daha haftaya 20 nde..sali gunu doktora gidiyom tekrar kan verecem doktor dedi..tam 100/100 emin olmak icin..100/60 gebelik var dedicanım O ordulu gelin vurdurdu iğneyi ona bi sor istersen
aynen canım benmde arada oluyr böyle krem kıvamında mı?Kızlar çamaşırı lekeleyecek kıvamda beyaz kokusuz akıntı hamilelik belirtisi mi
ordulu gelin canım hayırlı olsun,çatlatma iğesinden kaç gün snra yaptın testi ve sonuç çıktı ?ve adet olcakmış gibi sancıların oluyor mu?bunlar son gebelik testlerim..ins boyle gider..atesim de gidip geliyor 36:9--37.1
Evet canım beyaz kıvamlı süt gibiaynen canım benmde arada oluyr böyle krem kıvamında mı?
Senin bata kaç gün var canımaynen canım benmde arada oluyr böyle krem kıvamında mı?
canım ben geçen ay 14 temmuzda oldum ,geçen ay adetim 35 günde oldu ,Senin bata kaç gün var canım
valaha canim ben persembe gunu vuruldum igneyi..pazartesi doktorda kan verdim..ve pozitiv cikti gebelik var deyebilirim dedi..ben igne vurulmadan galiba oldu..cunku adet gecince iki gun sonra yumurtaliklarda agrim vardi..cunku igneden sonra hemen 4 gun sonra beli olmazki gebelik..kasiklarda agrim gidip geliyor..gogusler yandan sizliyor hafif hafif..sali gunu tekrar gitcem kan vermeya..hayirlisi artik..bu da son testim az once yaptim..ordulu gelin canım hayırlı olsun,çatlatma iğesinden kaç gün snra yaptın testi ve sonuç çıktı ?ve adet olcakmış gibi sancıların oluyor mu?
valaha canim ben persembe gunu vuruldum igneyi..pazartesi doktorda kan verdim..ve pozitiv cikti gebelik var deyebilirim dedi..ben igne vurulmadan galiba oldu..cunku adet gecince iki gun sonra yumurtaliklarda agrim vardi..cunku igneden sonra hemen 4 gun sonra beli olmazki gebelik..kasiklarda agrim gidip geliyor..gogusler yandan sizliyor hafif hafif..sali gunu tekrar gitcem kan vermeya..hayirlisi artik..bu da son testim az once yaptim..ordulu gelin canım hayırlı olsun,çatlatma iğesinden kaç gün snra yaptın testi ve sonuç çıktı ?ve adet olcakmış gibi sancıların oluyor mu?
Cnm hayalet çizgi var bence hamilesin hayırlı olsun tırnaklarında çok cicivalaha canim ben persembe gunu vuruldum igneyi..pazartesi doktorda kan verdim..ve pozitiv cikti gebelik var deyebilirim dedi..ben igne vurulmadan galiba oldu..cunku adet gecince iki gun sonra yumurtaliklarda agrim vardi..cunku igneden sonra hemen 4 gun sonra beli olmazki gebelik..kasiklarda agrim gidip geliyor..gogusler yandan sizliyor hafif hafif..sali gunu tekrar gitcem kan vermeya..hayirlisi artik..bu da son testim az once yaptim..
tanışıyoruz canım26 :) napcan kız beni mi alcan
Ay hayırlı olsunnn canım yabenim adet daha haftaya 20 nde..sali gunu doktora gidiyom tekrar kan verecem doktor dedi..tam 100/100 emin olmak icin..100/60 gebelik var dedi
Bi şey olmaz o kadardan bence ya. Çok da dert etme kendine. Bi daha içmezsin olur biter :)Kızlar bugün benim 30. Günüm yarın erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alırmıyım sizcehamileliğin ilk Ayında hamile olduğunu bilmeden az miktar alkol kullanmış biri varmı aramızda ya da doktora danışan
saol Cnm zaten alkolle aram yoktur ama üç gün sonra tatil Plan'ı var belki ihtimal olabilir diye düşündüm sonucu öğrenme telaşı sardı beni yine negatif sonuç bile içimi rahatlatmicak bu durum beni bazen detaycı yapıyor ilaç kullanımı yeme içme düzenimi bile etkiliyor soru işaretleri :) güya bu ay hiç beklentim yoktu evde iki adet testim var resmen her sabah savaşıyorum kendimleBi şey olmaz o kadardan bence ya. Çok da dert etme kendine. Bi daha içmezsin olur biter :)
Cnm hayalet çizgi var bence hamilesin hayırlı olsun tırnaklarında çok cici
aynen tırnaklar efsane,kendin gibi süslü bir kızın olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?