Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

kızlar ,ben geçen ay 35 günde adet olmuştum ama klomen ve ovitrelle kullanmamıştım.Bu ay kullandım ,geçen ay adetim 14 temmuzda geldi 28 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum.iğne benim adet günlerimi öne çeker mi ?ben dün test yaptım negatif çıktı.ama batımı 35 mi hesaplamalıyım yoksa iğneden 15 gün sonra testte çıkar mı?eğer çıkar derseniz negatif sonuç.
ama halen adet olmadım adet sancılarım devam ediyorrrrr.
kafam çok karışık sabırsızım artık adet olcaksa olayım diyorum çok gerginim bir kaç gündür ve mutsuzum.

Senin bata kaç gün var canım
canım ben geçen ay 14 temmuzda oldum ,geçen ay adetim 35 günde oldu ,
bu ay klomen +ovitrelle kullandım acaba erken olurmu?belli değil
ama ben iğneden 15 gün sonra olur diye okuduğum için öyle hesaplayıp dün test yaptım negatif çıktı
35 se 18 ağustos en geç ,değilse bu gün yarın olurum heralde adet sancılarım da çoğaldı.

ordulu gelin canım hayırlı olsun,çatlatma iğesinden kaç gün snra yaptın testi ve sonuç çıktı ?ve adet olcakmış gibi sancıların oluyor mu?
valaha canim ben persembe gunu vuruldum igneyi..pazartesi doktorda kan verdim..ve pozitiv cikti gebelik var deyebilirim dedi..ben igne vurulmadan galiba oldu..cunku adet gecince iki gun sonra yumurtaliklarda agrim vardi..cunku igneden sonra hemen 4 gun sonra beli olmazki gebelik..kasiklarda agrim gidip geliyor..gogusler yandan sizliyor hafif hafif..sali gunu tekrar gitcem kan vermeya..hayirlisi artik..bu da son testim az once yaptim..

Eklentiler

• 20150814_001749.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 71
ordulu gelin canım hayırlı olsun,çatlatma iğesinden kaç gün snra yaptın testi ve sonuç çıktı ?ve adet olcakmış gibi sancıların oluyor mu?
valaha canim ben persembe gunu vuruldum igneyi..pazartesi doktorda kan verdim..ve pozitiv cikti gebelik var deyebilirim dedi..ben igne vurulmadan galiba oldu..cunku adet gecince iki gun sonra yumurtaliklarda agrim vardi..cunku igneden sonra hemen 4 gun sonra beli olmazki gebelik..kasiklarda agrim gidip geliyor..gogusler yandan sizliyor hafif hafif..sali gunu tekrar gitcem kan vermeya..hayirlisi artik..bu da son testim az once yaptim..

Eklentiler

• 20150814_001908.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 65
Cnm hayalet çizgi var bence hamilesin hayırlı olsun tırnaklarında çok cici

Kızlar bugün benim 30. Günüm yarın erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alırmıyım sizce hamileliğin ilk Ayında hamile olduğunu bilmeden az miktar alkol kullanmış biri varmı aramızda ya da doktora danışan

Bir sırt ağrısı başladı ki bende. Mideden mi kalpten mi bebekten mi neyden allah bilir. Uyu uyuyabilirsen :) midem yanıyodu göğüs yanması falan standart sadık hastalığım reflüm. Ama bu sırt ağrısı nedir şimdi

Bi şey olmaz o kadardan bence ya. Çok da dert etme kendine. Bi daha içmezsin olur biter :)

Bi şey olmaz o kadardan bence ya. Çok da dert etme kendine. Bi daha içmezsin olur biter :)
saol Cnm zaten alkolle aram yoktur ama üç gün sonra tatil Plan'ı var belki ihtimal olabilir diye düşündüm sonucu öğrenme telaşı sardı beni yine negatif sonuç bile içimi rahatlatmicak bu durum beni bazen detaycı yapıyor ilaç kullanımı yeme içme düzenimi bile etkiliyor soru işaretleri :) güya bu ay hiç beklentim yoktu evde iki adet testim var resmen her sabah savaşıyorum kendimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…