- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
O şimdi heyecanlı aklına gelmez burası :)Sayfayı güncelleyip duruyorum bekliyorumRemes senden haber :)
Yok sabır terbiyesi yaparım böyle ben :)Ya sen hala test yapmadın mı bacım,yap şu testi yaaaaaa ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende 1 hafta geçince yapmıştım. Bence öylede olmalı.cicida çok sabırlısın yaa bende dayanamazdım sanırımki geçen ay dayanamayıp yapmıştım gerçi idrarda çıkmamıştı ama
cicida senin regl tarihin kaç gün geçti? 1-7 gün geçince yap testiBende 1 hafta geçince yapmıştım. Bence öylede olmalı.
Herşeyi kontrol edemeyiz,edemiyoruz.
Olursa olur olmuyorsa hayatının olacaklarında yanlış zamanlama vardır. O yüzden hamile değilsem yıkılmam ben. Çünkü şuan olmadığıma da %50 inanıyorum. Ama b planında var tabi.
Bu bi çeşit üzülmemrk için çocukluğumdan beri inandığım bi şartlanma sistemi sanırım.
Mesela batmalarım çok yoğun diyelim, net şeyler var diyelim hemen yaparım önlemler için o ayrı.
Of amma konuştum be :))))(
Canimm ancak girebildim sukur bebegimin kalbini duydum pit pit atiyor normal dedi doktor fasulye kadar olmus 10 eylulde gidicem randevuya o zaman ikili test yapilcak galibaa :)Sayfayı güncelleyip duruyorum bekliyorumRemes senden haber :)
hayırlı olsunCanimm ancak girebildim sukur bebegimin kalbini duydum pit pit atiyor normal dedi doktor fasulye kadar olmus 10 eylulde gidicem randevuya o zaman ikili test yapilcak galibaa :)
Hayırlı olsun canım ya rahatladım. Ctesi de ben gidicem ama biraz ümidim kırıldı açıkçası kendim için. Çünkü salı hiçbir ses bi şey duyamadı yaa. O gün 1 gün de gerideydi. 6+6 çıktı. Seninki kaçmış?Canimm ancak girebildim sukur bebegimin kalbini duydum pit pit atiyor normal dedi doktor fasulye kadar olmus 10 eylulde gidicem randevuya o zaman ikili test yapilcak galibaa :)
Tebrikler cici anneCanimm ancak girebildim sukur bebegimin kalbini duydum pit pit atiyor normal dedi doktor fasulye kadar olmus 10 eylulde gidicem randevuya o zaman ikili test yapilcak galibaa :)
marla ya niye ümidin kırık bişey mi oldu?Hayırlı olsun canım ya rahatladım. Ctesi de ben gidicem ama biraz ümidim kırıldı açıkçası kendim için. Çünkü salı hiçbir ses bi şey duyamadı yaa. O gün 1 gün de gerideydi. 6+6 çıktı. Seninki kaçmış?
Bilmem ki salı hiç kalp esamesi okunmadı bende. Renurla eşit gidiyoruz neredeyse. Dün onun hafif duyulmuştu. Ctesi çağırdı dr beni. Duymazsam sıkıntı var herhaldemarla ya niye ümidin kırık bişey mi oldu?
marlacım sakın yanlış anlama beni ama kendini bir başkasıyle kıyaslama çünkü kişiye göre değişir, döllenme tarihine göre değişir. eğer öyle olmasa doktor c.tesi gel demezdi dimi ama? c.tesiye az kaldı ve iyi haberlerini bekliyorum. ben de inş haftaya çarş gideceğim bakalım nolcakBilmem ki salı hiç kalp esamesi okunmadı bende. Renurla eşit gidiyoruz neredeyse. Dün onun hafif duyulmuştu. Ctesi çağırdı dr beni. Duymazsam sıkıntı var herhalde
VajiNal mi baktılar karından mı canım? Bi de kaç haftalıksın?Canimm ancak girebildim sukur bebegimin kalbini duydum pit pit atiyor normal dedi doktor fasulye kadar olmus 10 eylulde gidicem randevuya o zaman ikili test yapilcak galibaa :)
Olumlu düşün olumlu olsun dua et canım anne olucaksın karamsar olma bak burda kaç kişiyiz anne olmaya çalışan sen bu şansı yakaladın olumlu düşün Allah ın izniyle kalbinin sesini duyacaksın birkaç ay sonra tekmelerini hissedecek sonrada kucagına alıp kokusunu içine çekiceksin lütfen olumlu düşün ve dua et hayırlı sağlıklı olsun...Bilmem ki salı hiç kalp esamesi okunmadı bende. Renurla eşit gidiyoruz neredeyse. Dün onun hafif duyulmuştu. Ctesi çağırdı dr beni. Duymazsam sıkıntı var herhalde
Canim karnimdan bakti vajinal bakilmaz artik kordonunu bile goruyorum ultrason filminde cok tatli ya sende sikma canini duyulcak kac haftalik oldugunu soylemedi ama bundan sonra sen 22 haziranda adet oldun ya herayin 22 sinde 1 ayin doluyor olacak dedi seninkide duyulcak bak gor cok dinletmedi zatenVajiNal mi baktılar karından mı canım? Bi de kaç haftalıksın?
Sagoll canimmm benimm darisii tum anne olmak isteyenlerinn basina insallahhh :) marlada boyle 9 ay idare edicez felaket tellalimiziii :)Tebrikler cici anneDarısı M _Marla_Singer_ a inşaallah. o her ne kadar felaket tellalı olsa da sağlıkla sıhhatle doğacak o bebiş o kadar bi kaç yıl sonra burayı okuduğunda nasıl şaşırıcak bu hallerine...
Tesekkurlerrr darisii isteyenlerinn basinaa insallahh :)hayırlı olsun
Bilmiyorum ki canım cok düşük çıktı olabilirde olmayabilirde dedilerr haftaya kadar beklicemmm adet olcakmışım gibi oluyor ama olmuyorum birazda belimde falan agrı varr bakalım haftaya net sekilde ögrencem inş.Aaaa hamilesin sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?