adet günün 1 gün geçsin ki bazen o zaman bile çıkmayabilirkızlar ben bu gün evde test yaptım negatif çıktı adetimin 30. günü bu gün,iğneyi yaptırdığımın 15. günü ,adet sancılarım devam edior ama olmadım.umudum önümüzdeki aya artık
Aaaa hamilesin sennnncicida adet olmadım ve ilk olmasının heyecanıyla dayanamadım ve kan testi yaptırdım beta hcg 6,1 cıktı çok düşük yanii amaa bakalımm beklicem dahaa
canım allah sağlıklı hamilelik nasip etsin inş. o hastanelerde neler yaşanıyor ne hüzünler herkes yaşayabiliyor farklı şeylerBugun hastaneye gittim doktor yumurtamin catlamadigini 14 gun sonra tekear elmemi soyledi disarda beklerken bir kadin elimde ulturason sonucunu gorunce kac aylik dedi bende hamile degilm dedim ve o an oyle uzuldumki icimi bir huzun kapladi paylasmak istedim uzuntumu sizle
. Rabbim gönlüne göre versin inşşlh canım rabbıme sukut ve bolca istiğfar et en yakın zamnda sende kalırsın hamiş inşlhBugun hastaneye gittim doktor yumurtamin catlamadigini 14 gun sonra tekear elmemi soyledi disarda beklerken bir kadin elimde ulturason sonucunu gorunce kac aylik dedi bende hamile degilm dedim ve o an oyle uzuldumki icimi bir huzun kapladi paylasmak istedim uzuntumu sizle
. Canım benimde yarın olmam gerekır ama tüm umutlarım tükendi 6. Adet test yaptım bu ay farklı zamanlarda gölge dahı olsa. Cıkmadı rabbıme bıraktım artık o doğru zamnı benden ii biliyo bence test yapıp kendını stserese sokana kadar tefekkür ile gecir zamanını inşlh biran önce hamıle kalırız hepimizBugün benim 28. Günüm kızlar geçen ay 28. Günde gelmişti kırmızı kartlar telefondaki uygulamaya göre bata 5 gün var test yapma konusunda kararsıIm belirtim olsa idi yapardım :)
aralarında bir tanesi erken gebelık testıydı ilşkiden. bir hafta sonraBugün benim 28. Günüm kızlar geçen ay 28. Günde gelmişti kırmızı kartlar telefondaki uygulamaya göre bata 5 gün var test yapma konusunda kararsıIm belirtim olsa idi yapardım :)
kızlar test konusunda çok acelecisiniz. regl tarihiniz 1 gün geçince yapınBugün benim 28. Günüm kızlar geçen ay 28. Günde gelmişti kırmızı kartlar telefondaki uygulamaya göre bata 5 gün var test yapma konusunda kararsıIm belirtim olsa idi yapardım :)
canım adet sancılarım fazlalaştı belime vuruyor sancı testte yaptım negatif,adetlerim hep geç oluyor zaten bir kaç güne olurum.hayırlısı Allahtanadet günün 1 gün geçsin ki bazen o zaman bile çıkmayabilir
8 ay oldu ama peşine düşmüyoduk ilk aylarda öylesine olursa olur diyoduk ama bu ay adam akıllı ovulasyon falan cok iyi çalışmıştık o yüzden olur heralde diyodum şu an düşünmemeye çalışıyorum ama olmaz artık gibi düşünceler kaplıyo yavaştan ne bileyim ya allah hayırlısını versinSen ne kadardır deniyodun şeker?
İnşallah canım ya bu ay fazla üzüldümBende üzüldüm senin adına canım ama vardır bir hayır inşallah bir dahaki ay hepimiz seviniriz
Yahu hala hastalanmadım allah allaaah?cicida ses ver son durumlar ne canım
Kuzum üzülme yahu demekki çocuğun boğa burcu olmayacak yani ve annenin biraz daha sabıra ihtiyacı var. Rabbim bizi herşeyle hazırlıyo gerek bekleterek gerek şükrettirerekİnşallah canım ya bu ay fazla üzüldüm
Cicimmmm senn hamilesinnnn bence yaa hadi insallahhhhhhhhYahu hala hastalanmadım allah allaaah?
Böyle sürekli ileri atması da iyi değil ya.
Geçen ay mı attı ileri sadece? Daha önce oluyo muydu hiç?Yahu hala hastalanmadım allah allaaah?
Böyle sürekli ileri atması da iyi değil ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?