İlk defa duydum bunuda :)))))))Kız çocuğu çok istediğim için :) bi şeyi çok istersen olmaz mantığıyla :) bi de koca karı cinsiyet testi var belki bilirsin :) hamile kişinin kafasına habersiz tuz serpiyolar azcık. Serptikten sonra dudağına dokunursa kız burnuna dokunursa erkek oluyo :) ben burna saldırmışım :)) iki kuzenimde de tuttu bu yöntem diye inandım napim. Ondan erkek diyorum :)
b.düzüValla sezaryen 10 bin mi neydi yanılmıyosam. Normal daha azdır elbet ama sezaryen üst limiti öğrenmek yeterli :) sen nerede oturuyosun
Oleeeeyyyyyherşey tolunda maşşalahhh ! :)Kızlar doktorumla konuştum özellikle M _Marla_Singer_ Sana söylüyorum cinim iyi oku bunlarıDoktorum test sonuçların gayet güzel dedi.Pozitif olması hastalığı geçirdiğim ve bağışıklığım olduğu anlamına geliyormuş.Velev ki geçirmemiş olsan bile zaten sürekli kontrolümüz altındasın yapardık bir aşı önlemimizi alırdık dedi.Bu tip hastalıklar köylerde mecralarda yani doktordan uzak olan bölgelerde sıkıntılı olur,çünkü sık kontrol edilmediğinden iş işten geçmiş olur dedi.Yani canımcım doktorlarımıza Allahım güç kuvvet versin bize hep çok iyi baksınlar
Benim neyim olucakİlk defa duydum bunuda :)))))))
Bence senin oğlun olcak :) renurun da kızı :)
Ama ben sanaaa dediiiim :) pozitif olması avantaj bile. Hamileliğinde sıkıntı olmicak bu hastalıkla ilgili. :) ama benim de aklımda bulunsun. Hastalığı geçiriyo olsam bile çaresi varmış demek ki :)Kızlar doktorumla konuştum özellikle M _Marla_Singer_ Sana söylüyorum cinim iyi oku bunlarıDoktorum test sonuçların gayet güzel dedi.Pozitif olması hastalığı geçirdiğim ve bağışıklığım olduğu anlamına geliyormuş.Velev ki geçirmemiş olsan bile zaten sürekli kontrolümüz altındasın yapardık bir aşı önlemimizi alırdık dedi.Bu tip hastalıklar köylerde mecralarda yani doktordan uzak olan bölgelerde sıkıntılı olur,çünkü sık kontrol edilmediğinden iş işten geçmiş olur dedi.Yani canımcım doktorlarımıza Allahım güç kuvvet versin bize hep çok iyi baksınlar
Hangi hastaneye gidiyosun sen canım? Ben kolana devam edicem galiba ama takip etmek istediğim drlar izinde :)b.düzü
canım daha 1 kere gittim zaten takip ettiğim bi hastane yok şuan. bakalım bi kalp atışını görelim sonra karar veririzHangi hastaneye gidiyosun sen canım? Ben kolana devam edicem galiba ama takip etmek istediğim drlar izinde :)
Kalp atışı için ne zaman gideceksin? Nereye bi de?canım daha 1 kere gittim zaten takip ettiğim bi hastane yok şuan. bakalım bi kalp atışını görelim sonra karar veririz
Kalp atışı için ne zaman gideceksin? Nereye bi de?
İyi mi orası? Aletleri falan? Muayene ücreti ne kadar bi de?haftaya avcılar hospitale
sigortasızım ben 180 muayene. sigortalıysan 100 falandırİyi mi orası? Aletleri falan? Muayene ücreti ne kadar bi de?
Valla yükselme ihtimali de var kimyasal gebelik ihtimali de canım. Bekle ve yine test yap :) kaçıncı günü gecikmenin?cicida adet olmadım ve ilk olmasının heyecanıyla dayanamadım ve kan testi yaptırdım beta hcg 6,1 cıktı çok düşük yanii amaa bakalımm beklicem dahaa
Anladım canım sağ ol :) bu arada kendini yorma madem ağır kaldırdın yat dinlen ayaklarını dik. Dinlenmeye çalışsigortasızım ben 180 muayene. sigortalıysan 100 falandır
Bari sen olma kuzum benim canım çok sıkıldı yaaYapma ya ..... Bende olurum ortağın geliyo bugun bekle
Sen ne kadardır deniyodun şeker?Bari sen olma kuzum benim canım çok sıkıldı yaa
Bende üzüldüm senin adına canım ama vardır bir hayır inşallah bir dahaki ay hepimiz sevinirizBari sen olma kuzum benim canım çok sıkıldı yaa
benimde geçen ay 10,15 cıktı ama olmadı kimyasal gebelik olabilir doktor dedi 2 gün sonra ölçtürdüm düşmüşdü inş senin öyle olmaz ama yine bu forumdan biri daha böyle çıkmıştı onunda 2 gün sonra 45 e çıktı belli olmaz hayırlısıcicida adet olmadım ve ilk olmasının heyecanıyla dayanamadım ve kan testi yaptırdım beta hcg 6,1 cıktı çok düşük yanii amaa bakalımm beklicem dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?