Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar doktorumla konuştum özellikle M _Marla_Singer_ Sana söylüyorum cinim iyi oku bunlarıDoktorum test sonuçların gayet güzel dedi.Pozitif olması hastalığı geçirdiğim ve bağışıklığım olduğu anlamına geliyormuş.Velev ki geçirmemiş olsan bile zaten sürekli kontrolümüz altındasın yapardık bir aşı önlemimizi alırdık dedi.Bu tip hastalıklar köylerde mecralarda yani doktordan uzak olan bölgelerde sıkıntılı olur,çünkü sık kontrol edilmediğinden iş işten geçmiş olur dedi.Yani canımcım doktorlarımıza Allahım güç kuvvet versin bize hep çok iyi baksınlar

İlk defa duydum bunuda :)))))))
Bence senin oğlun olcak :) renurun da kızı :)

Oleeeeyyyyyherşey tolunda maşşalahhh ! :)

Ama ben sanaaa dediiiim :) pozitif olması avantaj bile. Hamileliğinde sıkıntı olmicak bu hastalıkla ilgili. :) ama benim de aklımda bulunsun. Hastalığı geçiriyo olsam bile çaresi varmış demek ki :)

Hangi hastaneye gidiyosun sen canım? Ben kolana devam edicem galiba ama takip etmek istediğim drlar izinde :)
canım daha 1 kere gittim zaten takip ettiğim bi hastane yok şuan. bakalım bi kalp atışını görelim sonra karar veririz

cicida adet olmadım ve ilk olmasının heyecanıyla dayanamadım ve kan testi yaptırdım beta hcg 6,1 cıktı çok düşük yanii amaa bakalımm beklicem dahaa

cicida adet olmadım ve ilk olmasının heyecanıyla dayanamadım ve kan testi yaptırdım beta hcg 6,1 cıktı çok düşük yanii amaa bakalımm beklicem dahaa
benimde geçen ay 10,15 cıktı ama olmadı kimyasal gebelik olabilir doktor dedi 2 gün sonra ölçtürdüm düşmüşdü inş senin öyle olmaz ama yine bu forumdan biri daha böyle çıkmıştı onunda 2 gün sonra 45 e çıktı belli olmaz hayırlısı

kızlar ben bu gün evde test yaptım negatif çıktı adetimin 30. günü bu gün,iğneyi yaptırdığımın 15. günü ,adet sancılarım devam edior ama olmadım.umudum önümüzdeki aya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…