Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ins cnm ya hep beraber tum bekleyenlere insallh

Cicimmmm senn hamilesinnnn bence yaa hadi insallahhhhhhhh
Ondan önce sadece 2 gün ileri atış oldu çocuk denediğimizden beri. En fazlası geçen aydı. Hala 2 gün geçti sanırım şuan.
Gögüsler hala acıyo,nasir haff karın ağrısı.
Bence bugun olurum ya.

Kızlaaarrrr morninggg Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa enerji istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Yani karnimda bir dolulyk hissiyatı var,az önce iğneleme hissettim.

Devamı gitmemiş. Ya bugun sökecek yada şüphelenmelerim başlayacak. Hayırlısı olsun

Kızlaaarrrr morninggg Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa enerji istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cici :)
Yavrum iğnelenme de olur sökecek gibi de oluur her şey olur. Ben bayağı adet ağrısı yaşadım ama sökmedi

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cici :)
Yavrum iğnelenme de olur sökecek gibi de oluur her şey olur. Ben bayağı adet ağrısı yaşadım ama sökmedi
Şuan valla ara ara hepsi oluyo. Kendimi de umutlandırmıyorum çünkü beyinde oynayabiliyo böyle senaryolar

Şuan valla ara ara hepsi oluyo. Kendimi de umutlandırmıyorum çünkü beyinde oynayabiliyo böyle senaryolar
Evet beyin çeşitli oyunlar yapabiliyo. Sen yine de çok umutlanmadan bekle ama farklı bi şeyler hissediyosun Hamile olunca vücutta haberin olsun. Biçok şey her ayla aynı oluyo ama bi şeyler farklı oluyo ve sen hissediyorsun bunu. Benim göğüsler gibi. Oturup kalkınca kasıklarımdaki ağrılar gibi. Sadece batma da değil bayağı adet ağrısı giriyodu kasıklarıma. Hala bile ani harekette oluyo bak :) ama en çok göğüsler. Her ay şişerdii. Geçen ay adet günüm resmen yarım-1 beden büyüdü. Uçları çok acıyodu. Oyle anladım en çok

Aynrn zaten umudum bu ay da yok çnkü çslışamadım yeterince.
Gögüs ucum bile büyüdü yani benimde yarım beden büyük bu ay. Bakslım belli olmaz :)

Aynrn zaten umudum bu ay da yok çnkü çslışamadım yeterince.
Gögüs ucum bile büyüdü yani benimde yarım beden büyük bu ay. Bakslım belli olmaz :)
Evet göğüs büyüyünce kahverengi halka da büyüdü bende. Uç da büyüdü biraz :) hayırlısı olsun beklicez :)

Gunaydinnnn canlarimmmmmmm hayirli bir gun olsun hepimize insallah :) 11 de randevum var bebisin kalb atislarini duymaya gidiyorumm :) cicim bak bakalim gogsunde damarlanmalar var mi kilcal damarlarini gorebiliyor musun

Gunaydinnnn canlarimmmmmmm hayirli bir gun olsun hepimize insallah :) 11 de randevum var bebisin kalb atislarini duymaya gidiyorumm :) cicim bak bakalim gogsunde damarlanmalar var mi kilcal damarlarini gorebiliyor musun
Ay yarım saat sonra duyacaksın :)
Çok heyecanlı.....
Kılcal damar yok bende )))))

Ayy merak içindeyim. Ben de yarın gidicem bakalım nolcak :)

Canım çok üzüldüm ya. Gerçekten üzüldüm. Bu ayki ümidini biliyorum gerçekten. Anlıyorum da seni. Ama sıkılma olacak bu iş. Dile kolay biliyorum ama yine de başka çaremiz yok ki beklemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…