- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 103
- 30
cok zor oluyor allh senelerce bekleyenlere sabir versincanım allah sağlıklı hamilelik nasip etsin inş. o hastanelerde neler yaşanıyor ne hüzünler herkes yaşayabiliyor farklı şeyler
Ins cnm ya hep beraber tum bekleyenlere insallh61sadest: 42137280 .!.:. Rabbim gönlüne göre versin inşşlh canım rabbıme sukut ve bolca istiğfar et en yakın zamnda sende kalırsın hamiş inşlh
. Canım benimde yarın olmam gerekır ama tüm umutlarım tükendi 6. Adet test yaptım bu ay farklı zamanlarda gölge dahı olsa. Cıkmadı rabbıme bıraktım artık o doğru zamnı benden ii biliyo bence test yapıp kendını stserese sokana kadar tefekkür ile gecir zamanını inşlh biran önce hamıle kalırız hepimiz
Ondan önce sadece 2 gün ileri atış oldu çocuk denediğimizden beri. En fazlası geçen aydı. Hala 2 gün geçti sanırım şuan.Cicimmmm senn hamilesinnnn bence yaa hadi insallahhhhhhhh
Senin sorununcevabını uyku sersemiGeçen ay mı attı ileri sadece? Daha önce oluyo muydu hiç?
Bekliyorum senden bakalım. Haberdar et bizi :)Senin sorununcevabını uyku sersemiRemes a yazmışım :))))))) bnce bugun olur benim ya. Yani geçen ay bi gecikti, heray 2 hafta ileri atış olur mu o da normal değil.
Marla buGn ilk defe sağ kasığımda iğneleme oldu. Şuan geçti sadece zonkluyo.Bekliyorum senden bakalım. Haberdar et bizi :)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cici :)Kızlaaarrrr morninggg Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa enerji istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Yani karnimda bir dolulyk hissiyatı var,az önce iğneleme hissettim.
Şuan valla ara ara hepsi oluyo. Kendimi de umutlandırmıyorum çünkü beyinde oynayabiliyo böyle senaryolarAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cici :)
Yavrum iğnelenme de olur sökecek gibi de oluur her şey olur. Ben bayağı adet ağrısı yaşadım ama sökmedi
Evet beyin çeşitli oyunlar yapabiliyo. Sen yine de çok umutlanmadan bekle ama farklı bi şeyler hissediyosun Hamile olunca vücutta haberin olsun. Biçok şey her ayla aynı oluyo ama bi şeyler farklı oluyo ve sen hissediyorsun bunu. Benim göğüsler gibi. Oturup kalkınca kasıklarımdaki ağrılar gibi. Sadece batma da değil bayağı adet ağrısı giriyodu kasıklarıma. Hala bile ani harekette oluyo bak :) ama en çok göğüsler. Her ay şişerdii. Geçen ay adet günüm resmen yarım-1 beden büyüdü. Uçları çok acıyodu. Oyle anladım en çokŞuan valla ara ara hepsi oluyo. Kendimi de umutlandırmıyorum çünkü beyinde oynayabiliyo böyle senaryolar
Aynrn zaten umudum bu ay da yok çnkü çslışamadım yeterince.Evet beyin çeşitli oyunlar yapabiliyo. Sen yine de çok umutlanmadan bekle ama farklı bi şeyler hissediyosun Hamile olunca vücutta haberin olsun. Biçok şey her ayla aynı oluyo ama bi şeyler farklı oluyo ve sen hissediyorsun bunu. Benim göğüsler gibi. Oturup kalkınca kasıklarımdaki ağrılar gibi. Sadece batma da değil bayağı adet ağrısı giriyodu kasıklarıma. Hala bile ani harekette oluyo bak :) ama en çok göğüsler. Her ay şişerdii. Geçen ay adet günüm resmen yarım-1 beden büyüdü. Uçları çok acıyodu. Oyle anladım en çok
Evet göğüs büyüyünce kahverengi halka da büyüdü bende. Uç da büyüdü biraz :) hayırlısı olsun beklicez :)Aynrn zaten umudum bu ay da yok çnkü çslışamadım yeterince.
Gögüs ucum bile büyüdü yani benimde yarım beden büyük bu ay. Bakslım belli olmaz :)
Gunaydinnnn canlarimmmmmmm hayirli bir gun olsun hepimize insallah :) 11 de randevum var bebisin kalb atislarini duymaya gidiyorumm :) cicim bak bakalim gogsunde damarlanmalar var mi kilcal damarlarini gorebiliyor musunKızlaaarrrr morninggg Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa enerji istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Yani karnimda bir dolulyk hissiyatı var,az önce iğneleme hissettim.
Ay yarım saat sonra duyacaksın :)Gunaydinnnn canlarimmmmmmm hayirli bir gun olsun hepimize insallah :) 11 de randevum var bebisin kalb atislarini duymaya gidiyorumm :) cicim bak bakalim gogsunde damarlanmalar var mi kilcal damarlarini gorebiliyor musun
Ayy merak içindeyim. Ben de yarın gidicem bakalım nolcak :)Gunaydinnnn canlarimmmmmmm hayirli bir gun olsun hepimize insallah :) 11 de randevum var bebisin kalb atislarini duymaya gidiyorumm :) cicim bak bakalim gogsunde damarlanmalar var mi kilcal damarlarini gorebiliyor musun
Ya sen hala test yapmadın mı bacım,yap şu testi yaaaaaa ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAy yarım saat sonra duyacaksın :)
Çok heyecanlı.....
Kılcal damar yok bende)))))
Canım çok üzüldüm ya. Gerçekten üzüldüm. Bu ayki ümidini biliyorum gerçekten. Anlıyorum da seni. Ama sıkılma olacak bu iş. Dile kolay biliyorum ama yine de başka çaremiz yok ki beklemekten8 ay oldu ama peşine düşmüyoduk ilk aylarda öylesine olursa olur diyoduk ama bu ay adam akıllı ovulasyon falan cok iyi çalışmıştık o yüzden olur heralde diyodum şu an düşünmemeye çalışıyorum ama olmaz artık gibi düşünceler kaplıyo yavaştan ne bileyim ya allah hayırlısını versin
Ne kadar üzülme desek boş insan üzülüor ama vardır bir hayır demekten başka yapacak birşey yok bende buaydan umutsuzum birdahaki ay birlikte hamile kalırız belki ;-)İnşallah canım ya bu ay fazla üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?