Kaç gün kaldı bat aoh ne güzel keske burdada öyle hemen yapsalar.
Almanyadayim ben.
Bende de var o sislikBu arada gögüş şişliği bir balon misali.Remes geçen ay yoktu ay fena.
Arada hafif ağrımsı bir hal. Bakalım
Dokunulmuyo yani.Bende de var o sislik
5 gün kaldi. Aslinda pek umutlanmamaya calisiyorum, ama iste belirtiler olunca mümkün olmuyoKaç gün kaldı bat a
Dokunulmuyo yani.
Hadi hayırlara vesil olsun madem
İstanbulun neresınden gittin canım?Ay zordur şimdi gurbet bi an evvel bebiş gelsinde onunla oyalanırsın.Geçicimi ordasın daimimi kalıcan?Tesekkur ederim kendimi tanitim istanbuldan ankaraya gelin geldim 11 ay oldu bir ay sonra yil donumu 21 yasindayim
Evt aynenDokunulmuyo yani.
Hadi hayırlara vesil olsun madem
Daimi cnm kagithane den avrupa dan cnmİstanbulun neresınden gittin canım?Ay zordur şimdi gurbet bi an evvel bebiş gelsinde onunla oyalanırsın.Geçicimi ordasın daimimi kalıcan?
ahaaa doğru mu duyduuumm biri göğsüm mü şişti dediBu arada gögüş şişliği bir balon misali.Remes geçen ay yoktu ay fena.
sen de bizdensin canımmm buraya bi yazan aileye katılıyoSizdeki gibi arkadaslik yok cnm
Hadiii canimm ayyy cicidaa insallahh dusundugumuz seyden olurrrr hadii insallahhh :)Bu arada gögüş şişliği bir balon misali.Remes geçen ay yoktu ay fena.
Nasilsiniz kizlarrr
iyiyiz cancan napalım hasta olmayalım diye bekliyoruz :) sen ?Nasilsiniz kizlarrr
Bende ayni bugun esim de yok gece calisiyor sıkıldımiyiyiz cancan napalım hasta olmayalım diye bekliyoruz :) sen ?
senin bat ne zamandı ?Bende ayni bugun esim de yok gece calisiyor sıkıldım
Ağustos altisi cnm senin[/QUOTE]E="Candy1Candy, post: 42024298, member: 672309"]senin bat ne zamandı ?
benim de ya 7 ya 10 canım[/QUOTE]Ağustos altisi cnm senin
Olurum ben ya eminim zaten[/QUOTE]benim de ya 7 ya 10 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?