Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Benim 1 gün kala kanda Beta 333,6 idi. Eğer vaktinde döllendiyse çıkar mutlaka.3 gün kalada idrar testimde silik çizgiyi görmüştüm
Fatoş sadece bi umudum var o da sen dediğinde ayın 2sinde olan çalışmam.
Çünkü yumurtlama sonrasıydı. Olursa sayende yani

Canim ya türkiyede istediginiz Zaman kann testi yaptirabiliyormusunuz?
´
Burda yapmiyorlar, önce idrar testi positif cikmasli lazim ki, kan testi yapsinlar. Hatta Doktorda sadece idrar testi positif cikarsa Termin veriyor ve orda tekrar idrar testi yapiyorlar.

Bizim karıya noluyo diyolar tabi.
Napalım kardeşim yuvayı dişi kuş yapıyo işte
Gelipte demiyor ki evladımız için bir çalışma yapalım
Onuda biz düşünüyoz anasını satem

Hahahah ondan sonra vay efendim ben babayım bilmem ne ! elinin körü babası herşeyi biz yapalım edelim sonra babayız diye kasıla kasıla gezsinler

Hahahah ondan sonra vay efendim ben babayım bilmem ne ! elinin körü babası herşeyi biz yapalım edelim sonra babayız diye kasıla kasıla gezsinler
Anayız biz anaaaaaaaaaa .. (Anne olmadan sinirlendim şuan) Ana gibi yar bilmem ney gibi diyar olmaz demişler. Sanki o kısmı Bağdattı. Neyse, O kısmını bilmyorum ama anladın sen ..
Kasıla kasıla geziyolar sanki doğumu o gerçekleştirmişçesine bide hakkaten

Gel arkadaşım gel hepimiz burda tanıştık merak etme,adet günümüzü ilişki günümüzü bile ,bilir olduk Sokakta görsek tanımayız belki ama sinerji oluşuyo işte burda
Tesekkur ederim kendimi tanitim istanbuldan ankaraya gelin geldim 11 ay oldu bir ay sonra yil donumu 21 yasindayim

Gel arkadaşım gel hepimiz burda tanıştık merak etme,adet günümüzü ilişki günümüzü bile ,bilir olduk Sokakta görsek tanımayız belki ama sinerji oluşuyo işte burda
Walla siz beni tanırsınız boy boy fotolarım var
Sinerjinin yanında güven var yani, birbirmizden ne çıkarımız olabilir ki..
Dışarda da görüşürüz bbeklerimiz olunca.. Ayyyy....

Aynen mesela ben gittiğimde bana kaç gündrü olmuyosnuz bile demediler yani el kol sallaya sallaya gidip yaptırabiliyoruz.
Sen nerdensin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…