Fatoş sadece bi umudum var o da sen dediğinde ayın 2sinde olan çalışmam.Benim 1 gün kala kanda Beta 333,6 idi. Eğer vaktinde döllendiyse çıkar mutlaka.3 gün kalada idrar testimde silik çizgiyi görmüştüm
Ya testlerden bakıp yapınca olur bu iş eminim. Denedinmi hiçYumurtlama gunu de belli olmuyor ki kuzum ya ay bunaldim psikolojik olarak yikildim
Sende ne yok ?Evet bir ben de yok ya
Katılıyorum.
Asla test mest yapmam bi kere geçen ay kan yaptırdım işte. O da ilk defa 1 hafta attı diye.
Ancak batmalar olacak, anlarım diye düşünüyorum kendimi dinleyen bi tipim çünkü.
O yüzden aynı üzücü sahneyi görmenin manası yok bence.
Fatoş sadece bi umudum var o da sen dediğinde ayın 2sinde olan çalışmam.
Çünkü yumurtlama sonrasıydı. Olursa sayende yani
Yok bu ay da olmassa test yapicm onu denicemYa testlerden bakıp yapınca olur bu iş eminim. Denedinmi hiç
NO PANIIIICCCCCC RELAXXXXXX GIRLSSSSSBana doktor bu ay olmaz dedi ben bile vazgeçmedim olumlu düşün yaa stres yok arkadaşlar
Sizdeki gibi arkadaslik yok cnmSende ne yok ?
cancanım sen neden bu kadar üzgünsün
Bizim karıya noluyo diyolar tabi.
Napalım kardeşim yuvayı dişi kuş yapıyo işte
Gelipte demiyor ki evladımız için bir çalışma yapalım
Onuda biz düşünüyoz anasını satem
Valla sen hikayemde olacaksın olursa hep Fatoş vardı diye başlıcamAy ne sevinirim bi bilsen
Aynen birlikte deneyelimYok bu ay da olmassa test yapicm onu denicem
Artık siz yok sende bizdensin canımSizdeki gibi arkadaslik yok cnm
Evet bir ben de yok ya
Olur cnm benim 6 si adet gunum birde 7 sinde kan tahlili vericm yumurta takibi icinAynen birlikte deneyelim
Anayız biz anaaaaaaaaaa ..Hahahahondan sonra vay efendim ben babayım bilmem ne ! elinin körü babası herşeyi biz yapalım edelim sonra babayız diye kasıla kasıla gezsinler
Tesekkur ederim kendimi tanitim istanbuldan ankaraya gelin geldim 11 ay oldu bir ay sonra yil donumu 21 yasindayimGel arkadaşım gel hepimiz burda tanıştık merak etme,adet günümüzü ilişki günümüzü bile ,bilir olduk Sokakta görsek tanımayız belki ama sinerji oluşuyo işte burda
Tesekkur ederim cnmmmmArtık siz yok sende bizdensin canım
Walla siz beni tanırsınız boy boy fotolarım varGel arkadaşım gel hepimiz burda tanıştık merak etme,adet günümüzü ilişki günümüzü bile ,bilir olduk Sokakta görsek tanımayız belki ama sinerji oluşuyo işte burda
Aynen mesela ben gittiğimde bana kaç gündrü olmuyosnuz bile demediler yani el kol sallaya sallaya gidip yaptırabiliyoruz.Canim ya türkiyede istediginiz Zaman kann testi yaptirabiliyormusunuz?
´
Burda yapmiyorlar, önce idrar testi positif cikmasli lazim ki, kan testi yapsinlar. Hatta Doktorda sadece idrar testi positif cikarsa Termin veriyor ve orda tekrar idrar testi yapiyorlar.
oh ne güzel keske burdada öyle hemen yapsalar.Aynen mesela ben gittiğimde bana kaç gündrü olmuyosnuz bile demediler yani el kol sallaya sallaya gidip yaptırabiliyoruz.
Sen nerdensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?