- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
Int folik asit içeren yiyeceklerin listesi var bol bol onlardan tüketsen belki bi etkisi olur bende ilaca karşıyım azcık annelerimiz folik asit mi kullanmış sanki diyorum son yıllarda çocuk hastalıkları inanılmaz arttı sanki bu ilaçlarla bağlantılı gibi hissediyorum[/QUOTE
evet canım haklısın ben de itimat etmiyorum ilaçlara fazla aslında. O listelere bakmam iyi olur.
aynen öyle yalnız bizim hormonlar da aynı çalışıyo gecikmemiz bile aynıBnmde 6 gün gecıktı dün saha dışı oldum bende . Ancak kardeşim bi insan acet olduguna bu kadar mı sevinir, ne kuyruk sokumu ağrısıydı, meğer popomuz ne önmliymiş yahu, popo kasım bı sıkışıyodu bacskları hareket ettıremıyorum şükürrrr... Çocugun demrk hayırlı baska bi zamanı var. Nasiple kavga olmaz, olmadıysa olmaması gerekiyodur. Dediğin gibi sabretmek!
Bizim bu ikinci ayımız geçen ay korunmayı bıraktık ama ciddiye almadık yumurtlama günü filan bu ay biraz daha dikkat ettik hayırlısı bu ayda olmazsa ovulasyon testi alacağım inş :) belirti mi bilmiyorum ama sol yumurtalığımda sızı var değişken vücut ısım var birde bi terliyorum bi üşüyorum :)
Candy1Candy cicida kizlar benim de BAT 4 temmuzdu. tum idrar testlerim negatif cikti. 9 temmuzda lekelenme oldu anam dedim yoksa mi :) doktora gittim cuma kan testi yaptirmami soyledi ama laboratuvarlar kapanmisti cumartesi pazar da kapali yarin gidicem teste bir de tsh falanda baktircak. Ama bu sabah acik renk kanamam oldu. Suan adet agrilarimda basladi ilk defa bu kadar gecikmistim ama hayirlisiymis. am adetim baslasa da siskinlik bitse diyorum artik. 24 temmuzda Turkiyeye geliyorum. Ailem Prof. Dr. Ismail Cepni den randevu almis gideyim de bir test falan yapilsin. Ama yumurtlamayi napicam bilmiyorum cunku bu ay o kadar sapitti ki duzen. Siz yumurtlama testi mi kullanicaksiniz?
yaptircam canim ama bu saatten sonra cikmaz herhaldeSen kan testini yaptır pozitif çıkarsa bende yaptırayımumut olsun banada
Bende umutsuzum aslında :) artık kırmızı kartları bekliyorum ama hala oda yok arada kaldım :)yaptircam canim ama bu saatten sonra cikmaz herhalde
ne kadar gecikti adetin? Valla benim kan tahlilini yarin yaptirsam da sonuc 1 hafta sonra cikicak sen o yuzden hic beni beklemeBende umutsuzum aslında :) artık kırmızı kartları bekliyorum ama hala oda yok arada kaldım :)
ayyy hadi inşalla bebiş haberi alırız senden :) ben ovulasyon testi kullanıyorum zaten canımCandy1Candy cicida kizlar benim de BAT 4 temmuzdu. tum idrar testlerim negatif cikti. 9 temmuzda lekelenme oldu anam dedim yoksa mi :) doktora gittim cuma kan testi yaptirmami soyledi ama laboratuvarlar kapanmisti cumartesi pazar da kapali yarin gidicem teste bir de tsh falanda baktircak. Ama bu sabah acik renk kanamam oldu. Suan adet agrilarimda basladi ilk defa bu kadar gecikmistim ama hayirlisiymis. am adetim baslasa da siskinlik bitse diyorum artik. 24 temmuzda Turkiyeye geliyorum. Ailem Prof. Dr. Ismail Cepni den randevu almis gideyim de bir test falan yapilsin. Ama yumurtlamayi napicam bilmiyorum cunku bu ay o kadar sapitti ki duzen. Siz yumurtlama testi mi kullanicaksiniz?
yok canim onumuzde ki aylara bakicaz artik :) ama su siskinligim biticek diye cok mutluyum ya :) 25 temmuzda yani tam 14. gun doktorla randevum var insallah iyi haberler alirim doktordan :)ayyy hadi inşalla bebiş haberi alırız senden :) ben ovulasyon testi kullanıyorum zaten canım
hadi inşallaaah :)yok canim onumuzde ki aylara bakicaz artik :) ama su siskinligim biticek diye cok mutluyum ya :) 25 temmuzda yani tam 14. gun doktorla randevum var insallah iyi haberler alirim doktordan :)
Ben gelecek aya devrettim umutları ufff :)ne kadar gecikti adetin? Valla benim kan tahlilini yarin yaptirsam da sonuc 1 hafta sonra cikicak sen o yuzden hic beni bekleme
Adet mi oldun yoksaaBen gelecek aya devrettim umutları ufff :)
Sonuc alan var ama doktorlar bile adet gunune kadar bekleyelim sonra tekrar test yapalim derle cunku kimyasal gevelik olabiliyor onlarda umutlandirmamak icin kesin sonuc icin adet gunlerini beklerlerAdetine 8 gün kala kan testinde doğru sonucu alan var mı sonuç almamız mümkün mü ben bugün kan tahlili yaptırmak istiyordum ama int araştırdım adet gününüzün geçmesini bekleyin diyorlar ben bi hafta daha nasıl sabrederim bilmiyorum
Benim morellerr sifir sifir sabah kalktim saglik ocagina gittim sali ver carsamba kan aliniyormus yarin gidicemm ama neyse dayanamasim eczaneden erken gebelik testi ve normal test aldimm tabi sonuc negatiff erken gebelik testi 5 ile 16 gune kadar sonucu cikariyormus oyle yaziyor ama benim sonuc negatif ilk ay basarisiz sanirimm sen naptin gittin miDe
değil mi yaa :) iflah olmaz bir karamsarım
Ya çıkıyo geç döllenme falan değilse. Az da olsa çıkıyo. Yani referans aralığının üstünde oluyo en azından. Ama her halükarda adet sonrasını beklemen gerekiyo kesin sonuç için canım.Adetine 8 gün kala kan testinde doğru sonucu alan var mı sonuç almamız mümkün mü ben bugün kan tahlili yaptırmak istiyordum ama int araştırdım adet gününüzün geçmesini bekleyin diyorlar ben bi hafta daha nasıl sabrederim bilmiyorum
Canim markaya gore degisiyor ben 10 tl aldim ama ablami aradim sordum ablam doktor testlrre guvenme dedi bat gununu gecerse test uygula o zaman daha kesin sonuc alirsin dediiErken gebelik testi ben de alayım ne kadar ki o? Yok canım daha gitmedim ben de. Kesin çıkarıyo mu erken gebelik testi ki ya. Belki yanıltmıştır. Ama sen dedin ya bunuu bütün inancım bitti yemin ederim. Söndüm resmen
Aaa bayağı demoralize oldum şu an. Ben test dahi yaptırmicam galiba o kadar beklentim düştü şu an. Kan testine hem vakit yok hem de haybeye yaptırmak istemiyorum ciddi bir şüphem olmadan. Hiç yaptırmadım şimdiye kadar.Benim morellerr sifir sifir sabah kalktim saglik ocagina gittim sali ver carsamba kan aliniyormus yarin gidicemm ama neyse dayanamasim eczaneden erken gebelik testi ve normal test aldimm tabi sonuc negatiff erken gebelik testi 5 ile 16 gune kadar sonucu cikariyormus oyle yaziyor ama benim sonuc negatif ilk ay basarisiz sanirimm sen naptin gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?