Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Ben yarin kan testii yaptircamm bir ihtimall cikarr belki cunku degerler ilk once kana sonra idrara yansirmus sinirin biraz ustunde olursa sevinirim olmazsa beklicemm kiź hamileysek bile bu merakimizdan kendimizi catlatcazz

Sen bir test alip uygulasana canimm bakalimm seninki nasil cikacakk

Do
Ben yarin kan testii yaptircamm bir ihtimall cikarr belki cunku degerler ilk once kana sonra idrara yansirmus sinirin biraz ustunde olursa sevinirim olmazsa beklicemm kiź hamileysek bile bu merakimizdan kendimizi catlatcazz
doğru diyosun. Ben de çarşamba yaptırırım belki. Ya Bnm de aslında yaptırma amacım haybeye 1 hafta acaba ile beklememek. Yoksa inancım yok.

Gidip kan tahlil yaptir bence degerlerin sinirin ustunde cikar belki

Ben yarinda kan vericemm olmazsa olmasin kafama takmicamm korunmaya devam edicemm :) biraz birikim yapicaz esimle daha erken hem yasimiz kucuk
Biz de korunucaz bu aydan sonra. Öyle karar aldık galiba. Arada vazgeçiyoruz ama yok kafamda bir yığın şey var üstüne bu da ekleniyo. Daha sağlıklı bir kafaya sahip olduğumda denicem sanırım

Biz de korunucaz bu aydan sonra. Öyle karar aldık galiba. Arada vazgeçiyoruz ama yok kafamda bir yığın şey var üstüne bu da ekleniyo. Daha sağlıklı bir kafaya sahip olduğumda denicem sanırım
Bende oyle karar aldim bugun zaten dun kocama bu ay hamile olmazsam denemeyelim 1 senemiz dolsun istiyorum hemde birikm yapalim dedim karari bana birakti bu ay olursa olur olmazsa korunmaya devam cok zormuss cokk zaten hafiften de adet sancilarim basladi benimki 1 hafta onceden ben geliyorum der cunku

Ben
benim de öyle aynen. Çok bunaldım ama daha fazla dayanamicam bu beklemelere gerçekten. Henüz bu strese hazır değilim. Belli ki kolay olmicak benim için.

Ben gelecek aya devrettim umutları ufff :)
ahahah ben de canim ama umut bitmez ve bitmesinde :) ay cok sukur adetim basladi siskinligim bitti bugun ama gene kan tahlili yaptiricam. 25 temmuzda da Turkiyeye geldigimde doktor kontrolune gidicem. Ay cok sukur :) bir de benim bir disime kaplama yapilicakti o yuzden bir kac ay erteleme durumumuz olabilir bakalim hayirlisi :)

Ben

benim de öyle aynen. Çok bunaldım ama daha fazla dayanamicam bu beklemelere gerçekten. Henüz bu strese hazır değilim. Belli ki kolay olmicak benim için.
Evlendogimizden beri zamsn nasil gecti ne ara 6 ay oldu diyordumm ama bu ayy omrumden omur gitti zamsn gecmedi resmen gun sayiyordum ama artik kafam rahat etsin ugrasmicam ara vericemm

Mrb arkadaslar.bu topicten bildirim gelmiyor bana uzun suredir o yuzden birazcik ihmal ettim burayi ama gozum ustunuzde yine de

Ahh canimm yaa :) biz burda hustanlari oynuyoruz genellikle :) annecik sen napiyon nasilsin nasil gidiyor gebelik :)
CNm yarın inş en hayırlı haberi alırsın herkes vazgeçmiş gibi bende aynı şeyleri düşündüm bugün Ekim ayına kadar korunmayı düşünüyorum :) bugün sabah uyandım ve son anda vazgeçtim kan testi için aslında bayramda memlekete gideceğim ve adetim o tarihlere geliyor o heycanı kalabalıkta yaşamak istemiyordum eşim yanımda olmicak üstelik varsa birşeyler Öğrenmek istiyordum ama akışına bırakmak en doğrusu sanırım kan testinde negatif görmekte Üzücü en azından bi hafta daha umudum var ...

Valla bi ara bana da esti yarın sabah gideyim tahlil yaptırayım dedim. İdrarda Erken gebelik negatif çıktı bugün. 7 gün vardı adete. Bayramda ben de istanbulda olmicam. Yazlığa gidicez. Rahat vakit geçireyim en azından orada. hamilelik yoksa netleşssin istedim ama. Şu an vazgeçiyorum gibi. Bilmiyorum kan testi de bana çok ciddi geliyo. Gerçekten beklenti olunca yaptırılmalı ve sonuç pozitif olmalı gibi. Bu ay da Aslında hiç pozitif çıkacak gibi bi hissim yok ama şu acabalar insanı kısıtlıyo ya ona yanıyorum. Tatil güme gitmesin derdindeyim. Bu aydan sonra ben de dayanamicam bu beklemelere. Mola şart. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…