• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Valla bi ara bana da esti yarın sabah gideyim tahlil yaptırayım dedim. İdrarda Erken gebelik negatif çıktı bugün. 7 gün vardı adete. Bayramda ben de istanbulda olmicam. Yazlığa gidicez. Rahat vakit geçireyim en azından orada. hamilelik yoksa netleşssin istedim ama. Şu an vazgeçiyorum gibi. Bilmiyorum kan testi de bana çok ciddi geliyo. Gerçekten beklenti olunca yaptırılmalı ve sonuç pozitif olmalı gibi. Bu ay da Aslında hiç pozitif çıkacak gibi bi hissim yok ama şu acabalar insanı kısıtlıyo ya ona yanıyorum. Tatil güme gitmesin derdindeyim. Bu aydan sonra ben de dayanamicam bu beklemelere. Mola şart. :)
Oh hatun yazliga gidiyorr en guzelinden tatil yapp benim icinde rahatla ye icc gezz :) zaten bayramin ilk gununede canim sikiliyor esimin ailesinde olucaz ailemsiz ilk bayram kahvaltisi yapicam hemde cok sevdigim kayinavalidemlerde puff. Ama kahvaltidan hemen sonra kacarim ben kyinvalide yok koye gitceZ el opmeye sen yeni gelinsin derse gene agzuni yuzunu yamultarak gelmiyorum aileme gidicem diyip cikcam valla birde onun can sikintisi var. Kocayi ise yolladim bekliyorum saat 9 olsun saglik ocagina gidicemm :)

CNm yarın inş en hayırlı haberi alırsın herkes vazgeçmiş gibi bende aynı şeyleri düşündüm bugün Ekim ayına kadar korunmayı düşünüyorum :) bugün sabah uyandım ve son anda vazgeçtim kan testi için aslında bayramda memlekete gideceğim ve adetim o tarihlere geliyor o heycanı kalabalıkta yaşamak istemiyordum eşim yanımda olmicak üstelik varsa birşeyler Öğrenmek istiyordum ama akışına bırakmak en doğrusu sanırım kan testinde negatif görmekte Üzücü en azından bi hafta daha umudum var ...
Amin canim amin insallah ya hepimiz guzel haberler alalimm .vazgectik canim ya suan en mantikli bu herhalde cok strsli akisina birakalim bu isi hayirlisi olsunn :) en kotusude bayramda adet olucaz ya ona yanarimm :)

Olmayan uyku düzenim bu ay alt üst oldu resmen düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil iki üç saatlik uyku ile geziyorum tüm gün 7 gün kaldı sonuç ne olursa olsun bir an önce Öğrenmek istiyorum ...

Olmayan uyku düzenim bu ay alt üst oldu resmen düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil iki üç saatlik uyku ile geziyorum tüm gün 7 gün kaldı sonuç ne olursa olsun bir an önce Öğrenmek istiyorum ...
Canim giy kan testi ver ne bekliyorsun ki ben suan saglik ocagindayimm kan vericem birazdan ve 3 30 gibi sonuclar cikicak benimde adetime 6 gun kaldi ama olsun icimm rahatlasinn :)

Ahh canimm yaa :) biz burda hustanlari oynuyoruz genellikle :) annecik sen napiyon nasilsin nasil gidiyor gebelik :)
Canım bende aylarca sizin yaşadıklarınızı yaşadım.9.cu denemede tuttu çok şükür.Benim 1 tane de 7 yaşında oğlum var,onda da aynı taktiği denemiştim.hepinize tavsiye ederim ilişki sonrası kıpırdamadan sırt üstü en az yarım saat yatın,ve sonrasında duşunuzu kesinlikle sıcak suyla almayın "ILIK"olsun.Sıcak suyun spermleri öldürdüğünü duymuştum.İlişki öncesi eşinize sert bir kahve yapın o da spermleri canlı tutuyor.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Çok şükür şu an için bir sorunum yok,gebelik oluştu çok şükür ama şimdi de başka kaygılar oluyor tabi ki:KK51:Bebeğin kesesi görünecek mi?Kalp atışları ne zaman başlayacak?vs.vs.vs Önümüzde uzuuuuuuun bir süreç var.Rabbim herkese hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin.

Canım bende aylarca sizin yaşadıklarınızı yaşadım.9.cu denemede tuttu çok şükür.Benim 1 tane de 7 yaşında oğlum var,onda da aynı taktiği denemiştim.hepinize tavsiye ederim ilişki sonrası kıpırdamadan sırt üstü en az yarım saat yatın,ve sonrasında duşunuzu kesinlikle sıcak suyla almayın "ILIK"olsun.Sıcak suyun spermleri öldürdüğünü duymuştum.İlişki öncesi eşinize sert bir kahve yapın o da spermleri canlı tutuyor.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Çok şükür şu an için bir sorunum yok,gebelik oluştu çok şükür ama şimdi de başka kaygılar oluyor tabi ki:KK51:Bebeğin kesesi görünecek mi?Kalp atışları ne zaman başlayacak?vs.vs.vs Önümüzde uzuuuuuuun bir süreç var.Rabbim herkese hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin.

Sağlıkla kucağına alırsın Cnm inş :) ilk bebeğinde de dokuz ay sürmüşmüydü bu bekleyiş bana çok zor geliyor korunurken hemen olacak sanıyordum ;)

Canim giy kan testi ver ne bekliyorsun ki ben suan saglik ocagindayimm kan vericem birazdan ve 3 30 gibi sonuclar cikicak benimde adetime 6 gun kaldi ama olsun icimm rahatlasinn :)
Cnm olumsuz sonuç almaktan korkuyorum bu seferde geç Döllenme olabilir diye ümitleneceğim :)

Rabbim bebegini sag salim kucagina turp gibi kucagina vermeyi nasip etsin annesine babasina bagislasin canim insallah :)dediklerini uyguluyorum canim ayaklarimi duvara dikip bekliyorum yarim saat bir saat hatta uyuyorum sonra kalkip dusumu aliyorum kahveyi duydum ama bir turlu yapmak nasip olmadi ya.canim hergun 15 dakika guneste dur tabi yuzunu falan yakmada d vitamini icin bebek icin kemik gelisimi icin cok onemliymis. Benimde ablam doktor boyle teknik bilgileri veriyor bana sormak istedigin bisey olursa sorabilirsin ablama sorarim :)

Sağlıkla kucağına alırsın Cnm inş :) ilk bebeğinde de dokuz ay sürmüşmüydü bu bekleyiş bana çok zor geliyor korunurken hemen olacak sanıyordum :KK66:
Amin.Hayır canım,oğluşumu 3.denemede bulmuştum çok şükür.Uzun süre spiral ve sonrasında doğum kontrol hapı kullandığım için sanırım hormonlar ancak kendine geldi.

Valla uyuya kalmışım kızlar. Sağlık ocağına yeni gittim ama pek tabii bu saatte tahlil almıyolar. Ptesi gel dedi bana zaten ptesi adet olcam niye gideyim o gün (: neyse bakalım nolcak

Çalışmalara ara vermedik aslında. 2 günde bir muntazam çalışıyoduk ama bugün olmadı mesela. Yarın olması lazım en geç. Gerçii 20. Günde hala ihtimal var mıdır hamilelik için onu da bilmiyorum. Ya tuttuysa kurcalamış olmaz mıyız evlatçığı.
puhahahaahahaahha kurcalama da koptum

Int folik asit içeren yiyeceklerin listesi var bol bol onlardan tüketsen belki bi etkisi olur bende ilaca karşıyım azcık annelerimiz folik asit mi kullanmış sanki diyorum son yıllarda çocuk hastalıkları inanılmaz arttı sanki bu ilaçlarla bağlantılı gibi hissediyorum
şiddetle katılıyor altına imza atıyorum

aynen öyle yalnız bizim hormonlar da aynı çalışıyo gecikmemiz bile aynı :KK70: bu ay nolcak bakalım sen nasılsın ağrıların geçti mi adet olunca canım?
ya geçti şükür ya 4. gün bugun ve adet sonlandı şükür ki..
ne ağrıydı be, Allah kimseye vermesin. Babanemin düşüncesi (eşimin) havuzda mayo giymemden ötürü hastalandığımı söylüyo.,üşüttüğüm için 3 gün çektim o ağrıyı, doktor net bişey söylemedi. (babane 85 yaşında olduğu için doktordan çok değer veriyorum tecrübelerine)
Hakkaten bide lisede giymiştim mayo,yine bişeyler olmuştu idrar bişeyi. Sizde dikkat edin kızlar, bikini çok daha mantıklı ,iyi kurulanmak lazım fln..
evet ya senle yumurta kardeşi olalımmı hahaha
benim komple dün gece sonlandı, yani 13 temmuzda.
Bu ay sallamıcam bu meseleyi, keyfimi kaçırıyo.Olursa olur Napayım ... :/
Kuzenimin 2 çocuğu var, geçenlerde aradı ağlayarak ,çağla hamileyim aldırmak isiyorum diye. Çünkü eşi çok sorunlu ve çocuklar için duruyor kız.
Dedimki kaç kere oldu, 1 kere ama tam boşalmadı dedi.
yuh be dedim şimdiye kadar 1 milyar sperm ile ben kalamadım, ağlama helal olsun dedim :KK70:
yani olacağı varsa net oluyor bu kadar. onu gördüm.

@Candy1Candy cicida cicida kizlar benim de BAT 4 temmuzdu. tum idrar testlerim negatif cikti. 9 temmuzda lekelenme oldu anam dedim yoksa mi :) doktora gittim cuma kan testi yaptirmami soyledi ama laboratuvarlar kapanmisti cumartesi pazar da kapali yarin gidicem teste bir de tsh falanda baktircak. Ama bu sabah acik renk kanamam oldu. Suan adet agrilarimda basladi ilk defa bu kadar gecikmistim ama hayirlisiymis. am adetim baslasa da siskinlik bitse diyorum artik. 24 temmuzda Turkiyeye geliyorum. Ailem Prof. Dr. Ismail Cepni den randevu almis gideyim de bir test falan yapilsin. Ama yumurtlamayi napicam bilmiyorum cunku bu ay o kadar sapitti ki duzen. Siz yumurtlama testi mi kullanicaksiniz?
ya nyv inan ben mesela atıyorum 8 temmuzda olurdum 8 ağustosta şaşmazdı.
14 yaşmdan beri bir ilk yani bu 6 gün gecikmesi.
Ama farkındaysanız bu ay herkesin gecikti.
Ya mevsimler sapıtırken yumurtalıklarımız napsın, çok etkileniyo hormonlar çevresel faktörlerden.
Bizde hemen başlıyoruz kendimizi dinlemeye.
Valla ben beyaz bayrağı kaldırıyorum.
Olursa olur olmazsa olmaz, takip makip yok.
Bak candy ye yazdığımı sende oku.
düşünki bi boşalmada 450 milyon sperm içeri gidiyor.
Abi anne olmak için kaç şans var düşünsene ya :)
Ve biz ayda kaç kere yani..
Eğer olacaksa bir kere de de olur.
Allaha teslim ediyor ve normal karı kocalığıa devam ediyorum.
Son kararım :KK70:

Valla bi ara bana da esti yarın sabah gideyim tahlil yaptırayım dedim. İdrarda Erken gebelik negatif çıktı bugün. 7 gün vardı adete. Bayramda ben de istanbulda olmicam. Yazlığa gidicez. Rahat vakit geçireyim en azından orada. hamilelik yoksa netleşssin istedim ama. Şu an vazgeçiyorum gibi. Bilmiyorum kan testi de bana çok ciddi geliyo. Gerçekten beklenti olunca yaptırılmalı ve sonuç pozitif olmalı gibi. Bu ay da Aslında hiç pozitif çıkacak gibi bi hissim yok ama şu acabalar insanı kısıtlıyo ya ona yanıyorum. Tatil güme gitmesin derdindeyim. Bu aydan sonra ben de dayanamicam bu beklemelere. Mola şart. :)
aynı kafaya girmişisz yalnız. tebrik ediyorum bizi.

Ya sabr çek tesbihle canım.
Her olayda- Yaradan sabrımızı sınıyor çünkü..
Vedikleriylede de vermedikleriyle de.

Back