Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Insallah canim erkenden onlemini al cunku zaman gecince insan pisman oluyo bugunku aklim olsa yeni evlendigimde kilo almaz direk doktora gidip tedaviye baslardim zaman bizim icin iyi ilerlemedi...insallah sende yakin zamanda kavusursun bebisine:)

cnm baska bi doktordan daha fikir alsana,
benimde pko
kendiiliğinden oluşan yumurtam için bile doktorum garanti olsun diye catlatma iğnesi yaptı ,
baska bi fikir daha almak iyi olur bence ,
sevgiler

cnm baska bi doktordan daha fikir alsana,
benimde pko
kendiiliğinden oluşan yumurtam için bile doktorum garanti olsun diye catlatma iğnesi yaptı ,
baska bi fikir daha almak iyi olur bence ,
sevgiler
Canim bu sene icinde gittigim 3 doktorda vermedi ignehatta en son 23 ve 28mmlik iki yumurtam oldu kendiliginden catlar dedi vermedi...iliski dedi yok yine deama yeni bi doktora gittim pazartesi eger bu ay yumurta istenilen boyutta olursa isticem israrla cogul gebelik icin mi istemiyolar anlamiyorum ki?senin igne sonuc verdi ni peki?

Insallah canim erkenden onlemini al cunku zaman gecince insan pisman oluyo bugunku aklim olsa yeni evlendigimde kilo almaz direk doktora gidip tedaviye baslardim zaman bizim icin iyi ilerlemedi...insallah sende yakin zamanda kavusursun bebisine:)
bende evlenince kilo aldım 8 kilo kadar şuan 59 kıloyum zayıflasamm iyi olacakk :) canım ne zormuş hamile kalmak valla ben hemen olacak sanıyordum burda konusulanları gördüğümde ilkk çok sasırdım çokta bilgilendim tabii anneme çekmişimdir insallah annecazım 7 çoçuk yaptı masallah hepimizde taş gibiyiz bıraksak annem şimdi bile hamile kalırr

Iste kilon az ama yine hormonlarini dengede tutmak icin dikkat et canim...benim anneminde 4 tane dusugu oldu kan pihtilasmasi nedeniyle ama 5.kardesim dogdu sukur kan sulandirici igneyle bizde 6 kardestik yoksaah canim kesinlikle dikkat et erkenden tedbirini al

masallahh masallah nazar etmeyelim annelerimizi edicem canım dkkat ya tedbiride alıcam korkmaya başladım daha 11 gün sabredicem bbakalımm ne olacakk ama şimdiden adet agrısı gibi çok hafif sancım varr

bugun daha iğnemin 10.günü cnm dün lekelenmem oldu ama bilemiyorum adetmi gelcek yoksa yerleşmemi oldu , yoksa öylesine bi akıntımıydı , pazartesi test yaptırcam yarın dayanıpta gitmessem bakalım kısmet artık
ama çatlama açısında iğnenin işe yaradığını düşünüorm cunku igneden 3 gün sonra 1-2 dakikalık kasık agrım oldu yumurtamın olduugu taarfta dr um catlamışştır dedi cnm

masallahh masallah nazar etmeyelim annelerimizi edicem canım dkkat ya tedbiride alıcam korkmaya başladım daha 11 gün sabredicem bbakalımm ne olacakk ama şimdiden adet agrısı gibi çok hafif sancım varr
Insallah olmazsin da yerlesme sancisidir

Ben anlamiyorum canim gercekten!...ben igne istedigim halde vermedi ya bu nasil bisey?catlar o kendiliginden diyo!...son kullandigim letu klomen gibi de buyutmedi ki!...16mm oldu sagda o da yeterli dedi?hormon ala ala mahvoldum...insallah olmustur bebisin:)

İnş gebelikdir güzel haberlerini bekliyoruz

saol cnm insallah

her doktorun ugulaması farklı cnm , bence bi doktordan daha görüş alıosun madem dert etme dediğin gibi gittiğinde soylersin hatta belki kendisi soyler cnm ,

saol cnm insallah

her doktorun ugulaması farklı cnm , bence bi doktordan daha görüş alıosun madem dert etme dediğin gibi gittiğinde soylersin hatta belki kendisi soyler cnm ,
Aradik az once soyledim...letu bi etki yapmadi klomen kadar ben catlatma ignesi de istiyorum dedim...o da bu ay bayrama geliyo adetin 12 13.gunleri sen bu ay dinlen bayramdan sonra gel igneni de yapariz dedi yaa yine atti beni kenara?insallah cumarteai gunu olurum da 3.gunun doktora gitmis olurum adetliyken bakilir

cicida Candy1Candy kizlar test yaptim ve gene tertemiz negatif. Ya anlamiyorum neden bu kadar gecikti ilk defa oluyor artik pazartesiyi bekleyip doktora gidicem ben de cumartesi bir test daha yaparim herhalde. cicida doktora gittikten sonra sonucu bizimle de paylassana canim.

Arkadaslar merhaba. Hamile kalmak isteyen bir adayin yapmasi gereken testler var midir?
Bir kac aydir deniyoruz. Sorunu bulmaya calisirken kendi cabalarimla TSH testinin onemli oldugunu okuyup, yaptirdim ve bir hastaligim oldugunu ogrendim. Bu durumda hamile kalsam bile dusukle sonuclanacak ya da bebekte dusuk IQ sorunu olacakmis. Simdi de iyiki hamile kalamamisim diyorum.
Sizlerin tecrubelerinden yararlanabilir miyim gebelikten once hangi testler yaptirilmali?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…