- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
Insallah canim erkenden onlemini al cunku zaman gecince insan pisman oluyo bugunku aklim olsa yeni evlendigimde kilo almaz direk doktora gidip tedaviye baslardim zaman bizim icin iyi ilerlemedi...insallah sende yakin zamanda kavusursun bebisine:)ben 24 yaşındayım canım 6 aylık evliyiz bu ay bizim ilk denememiz bakalım ne olacak bilmiyorum günümü bekliyorum gün sayıyorum şuan bir saglık problemım yok şükür. rabbim sana da şifa versin inşallah hiç aşılmaya tüp bebeye ihtiyac kalmadan hamile kalırsınn canım benim ya
Tugba25 yasindayim 2 yillik evliyim 1 yildir istiyoruz bebis polip ameliyati oldum hsg cektirdim...2kez klomen 1 kez letu ilac kullandim yumurta buyumesi icin istenilen seviyeye geliyo ama gebelik olmuyo esimde de problem yok...doktor cocugunuz olur diyo da gelmis degil henuz mucizemiz:)pko vardi kilo veriyorum aza indi biraz daha ama niye olmuyo anlamiyorum hic catlatma ignesi vermediler istedigim halde...pzt doktora gittim catlamamis kistik yapida 2.5mmlik yumurtan var adetle gider dedi...simdi de agri cekiyorum bugun yarin gelicek heralde bu ayda olmadi yani boyle devam ederse ya asilama yada tup bebek dusunuyoruz zaman kaybettik bayagi cunku...sende durum nedir canim?
Canim bu sene icinde gittigim 3 doktorda vermedi ignecnm baska bi doktordan daha fikir alsana,
benimde pko
kendiiliğinden oluşan yumurtam için bile doktorum garanti olsun diye catlatma iğnesi yaptı ,
baska bi fikir daha almak iyi olur bence ,
sevgiler
bende evlenince kilo aldım 8 kilo kadar şuan 59 kıloyum zayıflasamm iyi olacakk :) canım ne zormuş hamile kalmak valla ben hemen olacak sanıyordum burda konusulanları gördüğümde ilkk çok sasırdım çokta bilgilendim tabii anneme çekmişimdir insallah annecazım 7 çoçuk yaptı masallah hepimizde taş gibiyiz bıraksak annem şimdi bile hamile kalırrInsallah canim erkenden onlemini al cunku zaman gecince insan pisman oluyo bugunku aklim olsa yeni evlendigimde kilo almaz direk doktora gidip tedaviye baslardim zaman bizim icin iyi ilerlemedi...insallah sende yakin zamanda kavusursun bebisine:)
Iste kilon az ama yine hormonlarini dengede tutmak icin dikkat et canim...benim anneminde 4 tane dusugu oldu kan pihtilasmasi nedeniyle ama 5.kardesim dogdu sukur kan sulandirici igneyle bizde 6 kardestik yoksabende evlenince kilo aldım 8 kilo kadar şuan 59 kıloyum zayıflasamm iyi olacakk :) canım ne zormuş hamile kalmak valla ben hemen olacak sanıyordum burda konusulanları gördüğümde ilkk çok sasırdım çokta bilgilendim tabii anneme çekmişimdir insallah annecazım 7 çoçuk yaptı masallah hepimizde taş gibiyiz bıraksak annem şimdi bile hamile kalırr
masallahh masallah nazar etmeyelim annelerimiziIste kilon az ama yine hormonlarini dengede tutmak icin dikkat et canim...benim anneminde 4 tane dusugu oldu kan pihtilasmasi nedeniyle ama 5.kardesim dogdu sukur kan sulandirici igneyle bizde 6 kardestik yoksaah canim kesinlikle dikkat et erkenden tedbirini al
Canim bu sene icinde gittigim 3 doktorda vermedi ignehatta en son 23 ve 28mmlik iki yumurtam oldu kendiliginden catlar dedi vermedi...iliski dedi yok yine de ama yeni bi doktora gittim pazartesi eger bu ay yumurta istenilen boyutta olursa isticem israrla cogul gebelik icin mi istemiyolar anlamiyorum ki?senin igne sonuc verdi ni peki?
Insallah olmazsin da yerlesme sancisidirmasallahh masallah nazar etmeyelim annelerimiziedicem canım dkkat ya tedbiride alıcam korkmaya başladım daha 11 gün sabredicem bbakalımm ne olacakk ama şimdiden adet agrısı gibi çok hafif sancım varr
Ben anlamiyorum canim gercekten!...ben igne istedigim halde vermedi ya bu nasil bisey?catlar o kendiliginden diyo!...son kullandigim letu klomen gibi de buyutmedi ki!...16mm oldu sagda o da yeterli dedi?hormon ala ala mahvoldum...insallah olmustur bebisin:)bugun daha iğnemin 10.günü cnm dün lekelenmem oldu ama bilemiyorum adetmi gelcek yoksa yerleşmemi oldu , yoksa öylesine bi akıntımıydı , pazartesi test yaptırcam yarın dayanıpta gitmessem bakalım kısmet artık
ama çatlama açısında iğnenin işe yaradığını düşünüorm cunku igneden 3 gün sonra 1-2 dakikalık kasık agrım oldu yumurtamın olduugu taarfta dr um catlamışştır dedi cnm
merhaba kızlar
bende günümü bekliyorum,
dün pembe kahve lekelenmem oldu , çatlatma iğnemin ardından 9.gün bugünde 10.gün,
doktorum olabilir lekelenmenin 3.günü test istedi yani yarın sabah :)
kısmet kaderime yazılmışssa tutunmuştur meleğim,
yoksada nasip diycez çalışmalara devam edicez :)
insallahh canımm benim ya inşallahInsallah olmazsin da yerlesme sancisidir
cnm cok tesekkür ederim ne güzel söyledin insallah cnm ,
sen napıosun?
İnş gebelikdir güzel haberlerini bekliyoruz
:) gün sayiyorum canim, yarin hastalanmam gerekiyor bende insallah hastalanmam diye dua ediyorum :) bakalim artik[/QUOTE
hadi cnm insallah birlikte güzel haberler veiririz
Aradik az once soyledim...letu bi etki yapmadi klomen kadar ben catlatma ignesi de istiyorum dedim...o da bu ay bayrama geliyo adetin 12 13.gunleri sen bu ay dinlen bayramdan sonra gel igneni de yapariz dedi yaa yine atti beni kenara?insallah cumarteai gunu olurum da 3.gunun doktora gitmis olurum adetliyken bakilirsaol cnm insallah
her doktorun ugulaması farklı cnm , bence bi doktordan daha görüş alıosun madem dert etme dediğin gibi gittiğinde soylersin hatta belki kendisi soyler cnm ,
AY İNŞ KUZUMMMM:) gün sayiyorum canim, yarin hastalanmam gerekiyor bende insallah hastalanmam diye dua ediyorum :) bakalim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?