• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

B
Ama 1'in altında çıkması lazımdı!Ya geç döllenme geliyo benim aklıma.
burda bi doktor ile gorustum telde. Hala olmadiysaniz gec dollenme olabilir dedi ve kansa sonradan yukselir degerler dedi. Kuyruksokumum hala agriyo. Belirszligimi rabbim hayirlara vesile etsin...

Su gec dollenmeyi bi arastirim. Ulan dekan olca sonunda arastirmaktan

Valla olabilir diyo doktor.
ay ayniyiz benim de SAT 4 temmuzdu. 5 Temmuzda evde test yaptim cikmadi. HAbire olucam hissiyle gidiyorum tuvalete akinti geliyor sadece. YArin sanirim bir test yapicam. Ilk defa adetim gecikti. 26-27 gunde bir oluyordum. yarin 30. gun insallah teste cikar. Hakkimiz da hayirlisi. Yurt disinda oldugum icin idrar testi pozitif cikmadan kan testine bakmiyolar maalesef.

ay ayniyiz benim de SAT 4 temmuzdu. 5 Temmuzda evde test yaptim cikmadi. HAbire olucam hissiyle gidiyorum tuvalete akinti geliyor sadece. YArin sanirim bir test yapicam. Ilk defa adetim gecikti. 26-27 gunde bir oluyordum. yarin 30. gun insallah teste cikar. Hakkimiz da hayirlisi. Yurt disinda oldugum icin idrar testi pozitif cikmadan kan testine bakmiyolar maalesef.
Bat demek istedin galiba:KK53:

Ya ruh halim rezalet :// bi adet olsam resmen sevincem ya... Yarin duzgun bey var kadin dogumda cok iyi ona gidicem. Kuyruk sokumumdaki sabit agriya baktirayim, surahi nine gibiyim :( ayaga kalkamiyorum oturamiyorum. Boyle adet olamama gormedim daha once

Kizlar adet olamamak ne fenaymis ya ..... :(((((( Kuyruk sokumu -popo agrisi yasayan varsa yazsin yalniz miyim bu konuda merak ediyorum.. Tum tuhafliklar bende ya :x

Ya ruh halim rezalet :// bi adet olsam resmen sevincem ya... Yarin duzgun bey var kadin dogumda cok iyi ona gidicem. Kuyruk sokumumdaki sabit agriya baktirayim, surahi nine gibiyim :KK43: ayaga kalkamiyorum oturamiyorum. Boyle adet olamama gormedim daha once
insallah iyihaberler de alirsin. aynen ben de senin gibiyimyani bu belirsizlik kotu birsey.hic daha once adetim gecikmemisti ama testlerde de bisi cikmiyor bu ne simdi. artik yarin da cikmazsa pazartesi doktora gidicem ben de

insallah iyihaberler de alirsin. aynen ben de senin gibiyimyani bu belirsizlik kotu birsey.hic daha once adetim gecikmemisti ama testlerde de bisi cikmiyor bu ne simdi. artik yarin da cikmazsa pazartesi doktora gidicem ben de
Ben de kafayı yemek üzereyim 3 gün geçti test yapıyorum negatif çektiğim ağrılar da cabası niye olmuyorum o zaman :(

Back