• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hoş geldin canım aramıza öncelikle. Hepimizin yaşadığı şeyler bunlar canım. Hepimiz de hemen hamile kalıcaz zannettik sanırım. Ama gördüğün gibi beklemedeyiz :) geçen aylar çok takmıyodum kafama ben. Adetime bikaç gün kala acaba olucam mı falan diyodum sadece. Ama bu ay resmen gün sayıyorum. Sanırım bu psikoloji de yanlış. Sen elinden geleni yap. Sonrasında bekle. Dra falan gittin mi bi sorun yoksa hamile kalman daha mümkün.

Daha doktora bile gitmedim eşim rahat ol altı ay deneriz olmazsa gideriz filan dedi bende çok üstelemedim zaten çokta hevesli değil çocuk konusunda bende üzerine gitmek istemiyorum fazla hamileyim şakasını bile kaldıramıyordu şimdi ikna olmuşken akışına bırakalım filan diyor ama ben inanılmaz ince Düşünen bi insanım akışına nasıl bırakıyım mesela başım çok sık ağrır migrenim var ve ağır ilaçlar kullanırım iki gündür hamile olma olasılığı var diye baş ağrısı çekiyorum ilaç almıyorum :(

Daha doktora bile gitmedim eşim rahat ol altı ay deneriz olmazsa gideriz filan dedi bende çok üstelemedim zaten çokta hevesli değil çocuk konusunda bende üzerine gitmek istemiyorum fazla hamileyim şakasını bile kaldıramıyordu şimdi ikna olmuşken akışına bırakalım filan diyor ama ben inanılmaz ince Düşünen bi insanım akışına nasıl bırakıyım mesela başım çok sık ağrır migrenim var ve ağır ilaçlar kullanırım iki gündür hamile olma olasılığı var diye baş ağrısı çekiyorum ilaç almıyorum :KK43:
Haklısın canım. Bu hamilelik beklentisi insanı her açıdan kısıtlıyo. Ben de senin gibi ilaç durumlarından mustaripim. Benim de uyku problemim var ama ilaç içemiyorum. Ne olur ne olmaz diyorum. Böyle de zombi gibi geziyorum ortada. Bak şu an ciddi öksürüyorum boğazım ağrıyo ve hiçbi şey yapamıyorum bunun için. Daha da fena hasta olcam belki ve haybeye ilaç içmiyorum belki ona yanıyorum. Yani bilinçli davranmak zorundayız. Dikkat etmek zorundayız. Böyle hamilelik her olayda acaba diye karşımıza çıkarken nasıl kafamıza takmadan beklicez bilmiyorum. Aslında eşin haklı da. 4 senedir evlisiniz ama yeni korunmayı bırakmışssınız. 6 aya kadar normal cidden. Herhangi jinekolojik şikayetin yoksa adet düzensizliği vs. Beklemekten başka çare yok yaa ne yazık ki. Bak ben gittim de noldu. Yok bi şeyin deneyin deyip gönderiyolar. Tedavi için sorun aramak için erken buluyolar ):

ay kızlar halen adet olmadım 3 gün geçti dün test yaptım negatifti bugün yapmadım yapmayıda düşünmüyorum daha çok üzülüyorum bekliyorum ben de :(

Kizlar 4 gundur adet olamiyorum biliyosunuz
Dun gece bi kuyruk sokumu agrisi basladi, sirt uetu yatamazsin ama yani,harejrt ederken canim oyle aciyodu ki terledim bi ara..
Neyse internetten arastirdim fln, hamililerik belirtilerinde "rahmin arkaya dogru buyumesi" durumunda bu sikayet oluyor diye okudum.
Hastaneden geldim az once, sonuc negatif cikti. Sok oldum cunku o halde hayatimda ilk kez sokulemiyorum ve acaip bi aci cekiyorum. Kadin doguma gitmeye karar verdim. :(

Dun gece bi kuyruk sokumu agrisi basladi, sirt uetu yatamazsin ama yani,harejrt ederken canim oyle aciyodu ki terledim bi ara..
Neyse internetten arastirdim fln, hamililerik belirtilerinde "rahmin arkaya dogru buyumesi" durumunda bu sikayet oluyor diye okudum.
Hastaneden geldim az once, sonuc negatif cikti. Sok oldum cunku o halde hayatimda ilk kez sokulemiyorum ve acaip bi aci cekiyorum. Kadin doguma gitmeye karar verdim. :KK43:
geçmiş olsun canım benim de ağrılarım arttı kasık ve göğüslerde :(

Hastaneden geldim az once, sonuc negatif cikti. Sok oldum cunku o halde hayatimda ilk kez sokulemiyorum ve acaip bi aci cekiyorum. Kadin doguma gitmeye karar verdim. :KK43:
Allah allah yaa geçmiş olsun canım. Evet git bence de ya umarım önemli bi şey yoktur. Bizi de haberdar et muhakkak.

Acaba stresten mi yine olamadın.Sat neydi senin gününü doğru hesapladın değil mi?Geç döllenme filan olma ihtimali yok mu ki? Kaç çıktı beta?

canım bazen gebelik varsa gec döllenme oluyor yanı 8 haftalıkken öğrenenler oluyor doktora gittikleri halde ama strese baglıda olabilir panik yapma psıkoloji çok etkılıyorr

Acaba stresten mi yine olamadın.Sat neydi senin gününü doğru hesapladın değil mi?Geç döllenme filan olma ihtimali yok mu ki? Kaç çıktı beta?
3 haziran sat imdi iste.
Heralde stresten olamiyorum..
Bakicam degerlere simdi nete girip

canım bazen gebelik varsa gec döllenme oluyor yanı 8 haftalıkken öğrenenler oluyor doktora gittikleri halde ama strese baglıda olabilir panik yapma psıkoloji çok etkılıyorr
Kan testinde cikardi ama ??

Back