Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Amin cnm insallah ben 2 bucuk ay önce 23 haftalik gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim normal dogum seklinde oldu. Doktor 6 ay korun demisti. Ama gecen carsamba baska bi doktora gittim korunmana gerek yok deyince hemen o aksam Allah ne verdiyse iste :)

Yani ilişkiden sonra yatıyoruz ayakları dikiyoruz falan ya. Ertesi gün bile bir miktar sperm kalıyo vücutta ve onlar da yavaş yavaş akıyo. Onun için dün akıntı gibi bi şey geldi ama yumurtlamadan mı yoksa ilişkiden kalan spermler mi Emin olamadım canım

Ay canım çok üzüldüm şu an ya. İnşallah bi daha böyle bi şey yaşamazsın. Ama daha önce bi gebeliğin geliştiği için en azından hamile kalabildiğini biliyosun. Sorun da yok dediyse dr bence seninki yakındır canım ve bu sefer iyi olur her şey inşallah :)

hıı anladım canım ilişkiden sonra hiç wc falan kalkmadın mı o zman akıyor ya ama biraz iğrenç olacak da yapıcak bişey yok peçetele alıp uzaktan koklamalısın yada elle kontrol etmelisin uzuyor baya o yumurtlama akıntısı sadece yumurtlama akıntısı sefaf su gibi olup uzar epey sabah sabah demeyin yapacak bşey yok tıbbi şeyler bunlar

Evet kolay hamile kaliyorum diye düşünüyorum ama nasip bakalim. Sanki bu ay da olcak gibi hissediyorum mide bulanmam bas dönmem ve ara ara kasigima agri girmesi belirtileri yine var çünkü ama dedigim gibi nasip artık. Bu ay olmazsa bi daha ki ay daha sıkı ve özenli calisirim eminim :)

Kalkıyorum akıyo da ama ertesi güne bile az kalıyo. Sabah tuvalette akıyo falan ay ( koku olayında çok haklısın. Koku ayırt edici oluyo. Keşke dün koklayaydım. Genelde de koklardım halbuki :/ ne biçim şeyler yaşıyoruz düşününce. Böyle acayip şeylerden ortaya masum tatlı bi şey çıkması daha da acayip (

yapacak bişey yok canım ayıp olan bişeyde yok rabbim bizi böyle yaratmış doğanın kanunları bu hemde kocalarımız onlar bizim madem bebiş istiyoz bunlara dikkat etmeliyiz sanki hep mi kokluyoruz hamile kalmak için yapıyozz yoksa bayılmıyoz koklamaya bizdee ıykkk düşününce nasıl mucizevi varlıklarız ya o su da o güzel bebekler :)

Evet bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda olur canım. Belki bu ay da olur belli olmaz bu işler. Dediğin gibi kısmet. Ama yine de Çalışmak önemli. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'ın takdiri :)

Evet aynen öyle. Ayıp değil ama olaylar acayip. Ve dediğin gibi mucize. Haha hiç bayılmıyoruz her şey bebiş için

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim siteye bugün üye olmak bu konuya da ilk msjımı atmak kısmet oldu :) ben dört yıllık Evliyim eşimin çocuk fobisi olduğu için şimdiye kadar o istemiyorsa bende istemem gibi tavır takındım ilerleyen yaş çevre Baskısı ve hergörenin hamilemisin sorusundan piskolojim bozuldu iki aydır korunmuyoruz birde böyle tutturmanın zor olduğunu hiç düşünmedim ilk denemede olur sanıyordum yanılmışım adetime iki hafta kaldı bu ay oldu mu olmadı mı her ay Bendeki bu merakla nasıl geçecek bilmiyorum

Evet aynen öyle. Ayıp değil ama olaylar acayip. Ve dediğin gibi mucize. Haha hiç bayılmıyoruz her şey bebiş için
şu bebeklerimizi koynumuza bir alsakta rahatlasak benim kız kardeşler geçen ay hep rüyalarında benim kız bebeğim oldugunu görmüş kız kardeşiminde arkadaşı fal bakarken sizden biri hamile galiba ya da bir ay içinde olacak demiş tabi kız kardeşlerim kimse bizim çalışma yaptıgımızı bilmiyorlar daha 1 sene beklicez sanıyorlar :)

Hoş geldin canım aramıza öncelikle. Hepimizin yaşadığı şeyler bunlar canım. Hepimiz de hemen hamile kalıcaz zannettik sanırım. Ama gördüğün gibi beklemedeyiz :) geçen aylar çok takmıyodum kafama ben. Adetime bikaç gün kala acaba olucam mı falan diyodum sadece. Ama bu ay resmen gün sayıyorum. Sanırım bu psikoloji de yanlış. Sen elinden geleni yap. Sonrasında bekle. Dra falan gittin mi bi sorun yoksa hamile kalman daha mümkün.

Ay inşallah doğru görmüşlerdir canım. Sen pozitifsin enerjin çok hoş bence bu bile senin hamileliğini kolaylaştıracaktır :) bilmemeleri daha iyi aslında. Sonrasında seninle birlikte onlar da beklenti içine giriyo. Temennimiz çok beklememek elbet ama olsun yine de :)

Topiğimize hoşgeldin canımİnşaallah hamiş haberlerini de bu topikten duyarız.

Bende aylardır herkese "istemiyoruz" diyordum,ilk defa bu ay "bizim uzun zamandır olmuyor" itirafında bulunmuştum.Sanırım bebiş gelicek beni utandırıcak inşaallah

canım benim sağolasın benden biraz sana da enerji gelsinn en pozıtıfınden hemde öyle pozitif ki testte bile pozıtıf çıksın hersey bizde bitiyor heyecanlı meraklı olalım ama umutsuz ve karamsar olmayalım o zman daha rahat olucakk ben hep iyi düşünürüm iy seyler olsun diye şimdideen hamile olursam çok rahat geciricem cok güzel bir anne olucam diyom evrene iyi enerjimi yolluyom ki bana geri dönsün sende öyle yapp :) bu ay hamile kalalımda sen birlikte gebeliğimizi atlatalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…