• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

arkadaşlar merhaba ben anne olmaya çalışan anne aday adayı ayrıca yeni üyeyim :) öncelikle ateş ölçme dediğiniz olay sıcak basması ayaklarda yanma ya da üşüme şeklinde oluyor birde ilk evrelerinde spermin tutunmaya çalıştığı dönemde vücud ısısı artıyormuş benim edindiğim bilgiler bunlar :)

Merhaba canim foruma hosgeldin :)
Ben suphelenenedim iste tam anlamiyla..
Bedenimi az cok taniyorum,biraz fazla dinlerim kendimi hatta:))) eger yarin olmazsam kan testine gidecegim. Sen nasil suphelenmistin? Bu arada evladini kucagina saglikla almani diliyorum tebrik ediyorum
Reglim bayağı geçti karnımda regl şişkinliği vardı ama sancısı bir tık farklıydı.. Hani acaba üşütümmü filan dedim.. Birde dermoid kist alındı benden tüpe bağlı, reglim kısalmıştı bayağı ben çocuğum olucağına bile ihtimal vermiyodum açıkçası.. Üstüne tek bir gece korunmadık oda reglime yakın bir tarih olduğu için.. Bayağı imkansızlıklar içinde gelmek istedi benim bebeğim.. :) Allahta size hayırlısıyla bir bebek verir İnşallah..

arkadaşlar merhaba ben anne olmaya çalışan anne aday adayı ayrıca yeni üyeyim :) öncelikle ateş ölçme dediğiniz olay sıcak basması ayaklarda yanma ya da üşüme şeklinde oluyor birde ilk evrelerinde spermin tutunmaya çalıştığı dönemde vücud ısısı artıyormuş benim edindiğim bilgiler bunlar :)
Hosgeldin nur:)
İnsallah senle bizimle birlikte iyi haber alirsin sans getiririz birbirimize :)
Ben her adet oncesi yandigim icin anlayamam o halde.
Vay be spermi isi ile yaradan koruyor, ya Allah !
Bu arada Kac yillik evlisin nur?

Reglim bayağı geçti karnımda regl şişkinliği vardı ama sancısı bir tık farklıydı.. Hani acaba üşütümmü filan dedim.. Birde dermoid kist alındı benden tüpe bağlı, reglim kısalmıştı bayağı ben çocuğum olucağına bile ihtimal vermiyodum açıkçası.. Üstüne tek bir gece korunmadık oda reglime yakın bir tarih olduğu için.. Bayağı imkansızlıklar içinde gelmek istedi benim bebeğim.. :) Allahta size hayırlısıyla bir bebek verir İnşallah..
O halde mucize bebek sizin ki ...Allah gelecek diyince bi sekilde geliyor iste...
Peki siz istemiyor muydunuz neden korunuyordunuz?

Hosgeldin nur:)
İnsallah senle bizimle birlikte iyi haber alirsin sans getiririz birbirimize :)
Ben her adet oncesi yandigim icin anlayamam o halde.
Vay be spermi isi ile yaradan koruyor, ya Allah !
Bu arada Kac yillik evlisin nur?
hoşbulduk :) daha 6 aylık evliyim ama çok uzun bir süre sevgililik dönemi yaşadığımızdan birde bebekleri çok sevdiğimden hı birde cevresel faktörler e bende artık tamam dedim :)

hoşbulduk :) daha 6 aylık evliyim ama çok uzun bir süre sevgililik dönemi yaşadığımızdan birde bebekleri çok sevdiğimden hı birde cevresel faktörler e bende artık tamam dedim :)
Hee anladim icine de gelmis demekki o sevgi.. Hadi bakalim gonlune gore olsun insallah ....

O halde mucize bebek sizin ki ...Allah gelecek diyince bi sekilde geliyor iste...
Peki siz istemiyor muydunuz neden korunuyordunuz?
Bir kaç sene sonra istiyoduk ki, aldırmayı bile düşündük sen düşün doktor "salakmısınız siz" bakışı atınca vazgeçtik :P

amin cümlemizin canım ya :) sen kaç yıllık evlisin ne zmandan beri çalışmalara başladın:)
2 yillik evliyim 3 aydir yumurtlayi takip etmeyerek, korunmuyoruz.. Bende hmn olcsk saniyorum tabi , tirt cikti :)))

Bir kaç sene sonra istiyoduk ki, aldırmayı bile düşündük sen düşün doktor "salakmısınız siz" bakışı atınca vazgeçtik :p
Valla doktor bey hakliymis :) hem cok gunah :( neyse ki beybi suan tatlis tatlis buyuyoo .. Bu arada nasil geciyo hamilelik?? Suanda popomdan agri giriyo adetmi bebek mi anlamadim :/

Valla doktor bey hakliymis :) hem cok gunah :KK43: neyse ki beybi suan tatlis tatlis buyuyoo .. Bu arada nasil geciyo hamilelik?? Suanda popomdan agri giriyo adetmi bebek mi anlamadim :/
Ağrılı kısmı atlattım gibi, yumurtalıklarında ağrı varmış gibi hissettiriyor, batmalar oluyor.. Arada bir kıvrandırıyor ama çok kısa sürüyür, popoyu bilmemde bel ağrısı, dünya iş yapmış gibi yorgunluk oluyor.. Uyku hali çoğalıyor.. Bir çok gülüyosun bir çok sinirleniyosun.. Böyle işte :)

Ay umarım hepinizden bu ay iyi haberler alırız. Bu haberleri alınca benim de içime su serpiliyo. İlk aylarda olmasa da olma ihtimaline inanmaya başlıyorum. Çünkü sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissetmeye başladım. Bu ay da olmayacak moduna girdim şimdiden. Bu da yanlış ama elimde değil ):

Kızlar bi de korunmayı bıraktıktan beri daha da ağrılı geçmeye başladı adetim sanki. Geçen ay 3 gün gecikti o 3 gün içinde başlayıp başlayıp duran ağrılarım oldu. Geçen günler dra gittim ama bi şey yok dedi. Bu da mı psikolojik anlamadım bi şey. Gecikme de olmazdı normalde ama. Korunmayı bırakınca vücudun kimyası değişiyo ya da çocuk moduyla psikolojik olarak öteliyoruz. Bazı yerlerde rahim kendini bebeğe hazırlıyo ondan gecikmeler oluyo diyenler de var. Yani tıbben böyle bi şey var mı bilmiyorum da teyze nine lafları galiba.

Bu arada çok yazdım ama. Belirtisiz hamile kalanlar çok. Etrafımdan da duyuyorum. Adetin gecikme evresinde akıntı artmaya başlıyo. Onun dışında hafif kasık ağrısı ve karında doluluk hissi gibi bi şeyden bahsediyolar genelde. Göğüslerden bahsediyolar ama göğüsler aşağı yukarı her ay adet döneminde yaşanılan şeyler. Ordan anlayamam ben mesela. Çünkü taşş oluyo her ay (: ama milyonlarca belirti hisseden de var. Kişiden kişiye değişiyo işte. Gerçekten hamile kaldığımızda anlicaz

Kızlar bi de korunmayı bıraktıktan beri daha da ağrılı geçmeye başladı adetim sanki. Geçen ay 3 gün gecikti o 3 gün içinde başlayıp başlayıp duran ağrılarım oldu. Geçen günler dra gittim ama bi şey yok dedi. Bu da mı psikolojik anlamadım bi şey. Gecikme de olmazdı normalde ama. Korunmayı bırakınca vücudun kimyası değişiyo ya da çocuk moduyla psikolojik olarak öteliyoruz. Bazı yerlerde rahim kendini bebeğe hazırlıyo ondan gecikmeler oluyo diyenler de var. Yani tıbben böyle bi şey var mı bilmiyorum da teyze nine lafları galiba.
Canimm bazen kimyasal gebelikte oluyor hatta cogu kez oluyor ama biz farketmeden adet doneminde yumurtalikla birlikte atiliyor onun icin belirtiler insani cok umutlandiriyor ama sabirli olmak cok onemli hi birde o isten sonra yapilcak pozisyon :)

Canimm bazen kimyasal gebelikte oluyor hatta cogu kez oluyor ama biz farketmeden adet doneminde yumurtalikla birlikte atiliyor onun icin belirtiler insani cok umutlandiriyor ama sabirli olmak cok onemli hi birde o isten sonra yapilcak pozisyon :)
Pozisyon derken anlayamadım canım (:

:KK37::oops:Canim ablam doktor o soyledi yuzustu pozisyonda yaptiktan sonra kalcani havaya kaldirio bir sure oyle bekliyorsun su belin altina yastik koyup bacaklarini havaya kaldirmak ve yarim saat kadar ayaga kalkmamaa

:KK37::oops:Canim ablam doktor o soyledi yuzustu pozisyonda yaptiktan sonra kalcani havaya kaldirio bir sure oyle bekliyorsun su belin altina yastik koyup bacaklarini havaya kaldirmak ve yarim saat kadar ayaga kalkmamaa
Hee tamam canım. O işten sonra demişsin anlamadım bi an kusuruma bakma :) evett biz onları da denedik ama şu an için çözüm olamadı. Hatta eşim ayaklarımdan tutup havaya kaldırıyo neredeyse amuda kalkmış gibi oluyosun o yöntemle ama henüz o da işe yaramadı (:

Hee tamam canım. O işten sonra demişsin anlamadım bi an kusuruma bakma :) evett biz onları da denedik ama şu an için çözüm olamadı. Hatta eşim ayaklarımdan tutup havaya kaldırıyo neredeyse amuda kalkmış gibi oluyosun o yöntemle ama henüz o da işe yaramadı :-)
☺ onemli degill canimmm da nedir bizimm bu kadinlarin cektigi valla sekilden sekile giriyorumm tutsun diye hos benim cocuk icin bu ay ilk denemelerimdi ama bakalim ne olcak bu korunma haplari kullanmadigim dan sansliyimm

Back