Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

hayırlısı olsun var mı hissettiğin belirtiler
gecen ay bütün belırtılerı yasadım, 6-7 gun kala adet sancısı da cektım

çok fazla karın şişliğim, gazım var, göğüs hassasıyetı fazla, baska hıcbısı yok :=) karnım çatlayacak gibi yanı

KIZLAR MERHABA
11.DENEMEM,
DÜN ADET OLMAM GEREKİYORDU AMA OLMADIM, YALNIZ GECEN AY STRESTEN SANIRIM 5 GÜN GEÇTİ,
O YUZDEN BEKLİYORUM,,
AMA ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN BERİ SOL KASIK AĞRIM VAR,
HİÇ OLMADIĞI KADAR ŞİDDETLİ,,

cnm öncelikle çok geçmiş olsun sen en büyük engeli aşmışın tebrik ederim. Mucizevi şekilde anneliğe adım atmanda çok ilgimi çekti annemde bana öyle hamile kalmış. İnşallah dilediğin olur, herberaber burada el ele bekleyeceğiz :)

Kizlar adet olamiyorum ya gebelikte yok ne yapcagim ben pof

sol kasık ağrısı iyi haber gibi. Haydi bakalım hayırlı ise olsun :)

beyin sen ben hamileyim dedikçe o etkileri sana kimyasal olarak salıp, tüm etkileri yaşatıyormuş bedene. Kendimizi aşırı bişi olmadıkça hiç dinlememeliyiz bu durumda.

Kizlar bana da yardım etseniz yorumlara çok ihtiyacım var kafam karıştı
geçenay kimyasal gebelik yaşadım ve şimdi yeniden adet oldum bugün 4. Günüm dün hormon testi yaptırmıştım
Kendi doktoruma gittim değerlerin iyi dedi beta negatif değere düşmüş dedi şu anda 4.69 . 5 in altı negatif olarak kabul ediliyor ya. eğer parça kalsaydı dusmezdi dedi yani kürtaja gerek kalmadı çok şükür
prolaktin 38 çıktı biraz yüksekdedi yumurtlamaya sıkıntı yaratır mı dedim eğer göğsünden süt geliyorsa o zaman sıkıntı olur dedi o da rahatlattı
ama biz bu ay denesek yeniden dedim O ada bu ay da korunun beta yeni düştü dedi kararsız kaldım bir kaç güne kadar tamamiyle sifirlanir inşallah Yani ovulasyon dönemine kadar sifirlanir
bir de dişimi yaptiriyorum ya adete bir kaç gün kalana kadar birsey olmaz ya hep ya hiç kuralı geçerli olur dedi Peki hamile iken diş yaptırmak neden sakıncalıdır diye sordum O da değişik bir anastezi varmış o sakıncalı olabilir ama günümüzde onu pek kullanmiyorlar dedi
şimdi bu ay denesek mi bir ay daha mı beklesek
ayyyyy kafam çok karıştı

canım tıbbi olarak malesef söz hakkı sahibi değiliz ancak okuduklarımdan çıkarttığım şey şu ki değerlerinin yükselmesi için biraz beklemen, bu dönemde iyi beslenmen, iyi uyuman, belki soğuktan koruman, belki bu ay hiç düşünmemendir.
Birde başından böyle birşey geçtiye bence iyi bir doktora daha görün, eline kalem kağıt al, ve senin için uygun dönemleri ve yapman gerekenleri yaz.
Önce ilim sonra bilim derler, inancını ve kalbinin sesinide dinlemeyi unutma.

bu sabah yaptım canım test sonuc negatif ve 12 gün oldu hala adet olmadım yarın dra gitcem moralim bozuldu
allah allaaaah..... içinden çıkamadım bu durumun. kan testine nasıl koşmadan durabiliyorsun şuan Irmak ? gecikiyorsa neden? görünmüyorsa neden? öğren de haberdar et unutma.

allah allaaaah..... içinden çıkamadım bu durumun. kan testine nasıl koşmadan durabiliyorsun şuan Irmak ? gecikiyorsa neden? görünmüyorsa neden? öğren de haberdar et unutma.
canm ben kürtaj olmustum adet düzenini bozabileceğini söylemişlerdi bende gecikmemi yoksa bebek mi diye aradaydım yarın ilk iş dr bugün izin alamam işyerinden..

bu sabah yaptım canım test sonuc negatif ve 12 gün oldu hala adet olmadım yarın dra gitcem moralim bozuldu

CNM DOKTORA GİDİNCE YAZ BURAYADA OLURMU,
BENİMDE ADETİM GECİKTİ,
İDRAR KAN NEGATİF
2 HAFTADIR SOL KASIK AĞRISI BEL AĞRISI ÇEKİYORUM, GECELERİ UYUTMUYAN TÜRDEN HEMDE,,
ADET OLACAK GİBİ DE DEĞİLİM HALA,
NE YAPICAM BLMİYORUM

yazarım tabi canm kasık ve bel ağrısı bendede var uzun zamandır
dr buyuk olasılıkla kan ister hcg için ama hiç umudum kalmadı tabi artık
senin ne kadar gecikti

canm ben kürtaj olmustum adet düzenini bozabileceğini söylemişlerdi bende gecikmemi yoksa bebek mi diye aradaydım yarın ilk iş dr bugün izin alamam işyerinden..
kürtaj olduğunu bilmiyordum canım sadece bebeğimi kaybettim demiştin düşürdün sanmıştım anladım şimdi durumu çok iyi. Ama yine de belli olmaz Allahın işi canım. öpüyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…