Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

yazarım tabi canm kasık ve bel ağrısı bendede var uzun zamandır
dr buyuk olasılıkla kan ister hcg için ama hiç umudum kalmadı tabi artık
senin ne kadar gecikti

4 GÜN GECIKTİ CNM ÇOK DEĞİL
AMA OLACAK GİBİ DE DĞİLİM HALA,,
NORMALDE SİVİLCEM OLURDU ADET OLACAGIM ZAMAN HEMDE BİR SÜRÜ ŞİMDİ YOK,,
AMA YUMURTLAMA GÜNÜNDEN SONRA Bİ BAŞLADI SOL KASIK AĞRISI BELİME AYAĞIMA VURUYOR ÇOK FENA ÇALIŞIYORUM BI DE ZOR DAYANIYORUM AKŞAMA KADAR,
BU KADAR ŞİDDETLİSİ DE PSİKOLOJİK OLMAZ Kİ,
ANLAMADIM GİTTİ
BETA 0.100 ÇIKTI AKŞAM,

CNM DOKTORA GİDİNCE YAZ BURAYADA OLURMU,
BENİMDE ADETİM GECİKTİ,
İDRAR KAN NEGATİF
2 HAFTADIR SOL KASIK AĞRISI BEL AĞRISI ÇEKİYORUM, GECELERİ UYUTMUYAN TÜRDEN HEMDE,,
ADET OLACAK GİBİ DE DEĞİLİM HALA,
NE YAPICAM BLMİYORUM :KK1::KK1::KK1:
sende kürtaj falan oldu mu canım ? kan negatif mi ? o halde regulasyonda hormonel bi sıkıntı var doktora göründün mü merak ettim

sende kürtaj falan oldu mu canım ? kan negatif mi ? o halde regulasyonda hormonel bi sıkıntı var doktora göründün mü merak ettim

YOK CNM İLK BEBEĞİM OLACAK,,
KANDA NEGATİF ÇIKTI,
ÇALIŞIYORUM DOKTORADA GİDEMİYORUM,
DÜN GECE ACİLE GİTTİM KAN İDRAR BETA TESTİ YAPTI,
GEBELİK YOK BAŞKA BİR ŞEYINDE YOK,
İĞNE VURUN GİT DEDİ,
KIZDIM İĞNEYİDE VURUNMADIM,,

canım tıbbi olarak malesef söz hakkı sahibi değiliz ancak okuduklarımdan çıkarttığım şey şu ki değerlerinin yükselmesi için biraz beklemen, bu dönemde iyi beslenmen, iyi uyuman, belki soğuktan koruman, belki bu ay hiç düşünmemendir.
Birde başından böyle birşey geçtiye bence iyi bir doktora daha görün, eline kalem kağıt al, ve senin için uygun dönemleri ve yapman gerekenleri yaz.
Önce ilim sonra bilim derler, inancını ve kalbinin sesinide dinlemeyi unutma.
teşekkürler canım en iyisi beklemek sanırım prolaktinin de düşmesini beklesem iyi olacak diğer aya inşallah sağlıklı olur Tekrar aynı şeyleri yaşamayı istemem zaten kimse de yaşamasın çok üzücü

Mrb Kızlar :KK55:
Benimde adete son 4 gün kaldı.Ama hiç bir belirtim yok..Çünkü bu ay çok iyi çalışamadık o_O

merhabalar ben de 3 aydır bebek için uğraşıyorum 27 yaşındayım. isteyince hemen oluyor sanırdım ama ne zormuş yaa. bu ayı çok verimli değerlendirdiğimizi soyleyemem yumurtlama gununu kaçırdık çünkü eşimle kavga etmiştik :) adetime 3 gün var inşallah hamileyimdir :KK43: inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız ve sağlıklı bebişlerimiz olur

kızlar dra gittim kan istedi bide ultrasonda baktı bişey görünmüyo ama yeni bi gebelik olabilir hcgye de bakalım dedi kan verdim bende beklemedeyim :KK17::KK17:
ne zor şey kadın olmak :110:

YOK CNM İLK BEBEĞİM OLACAK,,
KANDA NEGATİF ÇIKTI,
ÇALIŞIYORUM DOKTORADA GİDEMİYORUM,
DÜN GECE ACİLE GİTTİM KAN İDRAR BETA TESTİ YAPTI,
GEBELİK YOK BAŞKA BİR ŞEYINDE YOK,
İĞNE VURUN GİT DEDİ,
KIZDIM İĞNEYİDE VURUNMADIM,,
bence işten izin al ve jinekolojiye bi görün derim canm, hiçbişiey senden kıymetli değil.

teşekkürler canım en iyisi beklemek sanırım prolaktinin de düşmesini beklesem iyi olacak diğer aya inşallah sağlıklı olur Tekrar aynı şeyleri yaşamayı istemem zaten kimse de yaşamasın çok üzücü
evet canım kalbinin sesi en güzeli :KK66: Aminn...

Mrb Kızlar :KK55:
Benimde adete son 4 gün kaldı.Ama hiç bir belirtim yok..Çünkü bu ay çok iyi çalışamadık o_O
walla 9 nisandayız henüz nisan boyunca 2 çalışmamoldu aşırı yogun çalışıyorum, yapacak bişey yok, benim elimden gelmediği zamanlar,kısmet kendini şekillendiriyor malesef ve hayırlısı olduğuna inanıyorum...

merhabalar ben de 3 aydır bebek için uğraşıyorum 27 yaşındayım. isteyince hemen oluyor sanırdım ama ne zormuş yaa. bu ayı çok verimli değerlendirdiğimizi soyleyemem yumurtlama gununu kaçırdık çünkü eşimle kavga etmiştik :) adetime 3 gün var inşallah hamileyimdir :KK43: inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız ve sağlıklı bebişlerimiz olur
üfff evet kavgalar tüm planı bozuyo yahu hahahahaovulasyon testi alalım mı ? bakalım yumurtavar mı yokmu ona göre iyi geçiniriz hhahahaha

selammmmmmmmmmm kızlar bizde bu ay itibari ile çocuk istemeye başladık bende katılabilir miyim aranızaa birbirimizi motive ederiz iyi olmuş bu topik :KK54:

X