Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

her kadın kadar istiyorum ölçüsünü verebilirim :) Hayırlı ise olur Allahın izni ile ...Ya musavvir Ya Allah ..

ben bugun adet oldum.Demekki bebişim şimdi gelmek istemiyor :)
6. gün, peki belirtiler nedir fiziksel anlatır mısın ?
gecikmiş miydi senin yoksa zamaında mı oldun ?
belirti mi kasık ağrısı var ama bunu blki 15 günden fazla cekiyorum göğüslerim dolgunlastı acıma yok
ama adet olcakmısım gibi karnım ağrıyo zaman zaman
yok ya benim bebeğimde hazır değil gelmeye adet olcam biliyorum .. gecikme sadece

ben bu ay 2 gün erken oldum çok garip bi şekilde. Bahardan olduğunu düşünüyorum, metabolizma ve hormonlar mevsim değişikliğini özellikle baharda kaldıramayabiliyormuş, bilirsin.
Seninkini bahara bağlamak istemiyorum vallahi, bari benle bekleyen bi arkadaşımın olsun, bana da umut olsun :)
Butun belirtileri yaşıyorsun. Bulantı ve baş dönmesi zaten 6. v 7. haftadan sonra oluyor. Kasık batmanda varsa kesin yani.... Yarın 1 haftan doluyor. Sen 10 güne kadar bekle, senin ne hissettiğini bliyorum, beraber bekleyelim işte. 10 günlük gecikmede olmaz heralde :)) Sonra hoop kan testi.

cnım inşallah Allah ım her isteyene nasaip etsin aratmasın ben ilk bebeğimi kaybettim o yuzden çok istiyorum ama aynı zamanda aynı seyi yasarsam diye korkuyorum cok..

bugun yapma mı diyosun test yani salıyı mı bekliyim

Bi değişiklik oldu mu?merak ettim de

Bu stresi kafanızdan attığınız ay hamile kalacaksınız emin olun,bazı hormonların fazla salınması maalesef hamile kalma oranını düşürüyormuş.Tamamen akıldan çıkarmak lazım.Zaten sağlık probleminiz yoksa neden olmasın ki bebişiniz?Tek sebebi stres gibi geliyor bana.Aynı şeyleri sürekli kendim içinde söylüyorum.İlk bebişim 3.ay denemem de olmuştu,2.yi istiyoruz ve sanırım biraz stres yaptık o yüzden bu 7.ay denememiz hala tutunamadı bebişimiz.Batım Nisan 12 bakalım bekleyip göreceğiz

aynen açıkçası bende 1 haftadır girmiyorum ve akımdan çıkarttım olursa şahane olmazsa şuandada maşallahız mutluyuz huzurluyuz :)

ama seni merak ettim ben ya

hala yapmadım test cnm akşam alıp yarın sabah yapcam adet olcakmısım gibi ağrı var ondan bekledim olmazsam bugün alıp yarın sabah yapcm artık ..
hala olmamışın :O :))) süper bi haber. haydi bakalım yaz bana ..

Merhabaaa kızlarr . bende geldim aranıza beraber bekleyip görelim

hoşgeldin canımmmmm :) sen kaç yıllık evlisin ne kadardır istiyosun ?

Hoşbuldum canım . Benim hikayem biraz uzun anlatayım hemen . Şimdi aslında 4buçuk yıllık evliyim ama ben 1 ay öncesine kadar vajinusmusluydum çok şükür bitti artık 1 ay oldu bu arada vajiliyken hamile kaldım mucizei bi şekilde ama bebeğimi kaybettim . Şimdi artık geçmişe bi sünger çekip önümüzdeki maçlara bakıcaz Bu ay çalıştık ama olmadı yani aslında daha adet olmadım 13 gün geçti ama kanda baktırdım çıkmadı gebelik. Biran önce adet olup ikinci denemeye geçmek istiyorum hayırlısıyla artık

Aa çok ilginc vajinusmusluyken hamile kalman hayırlısı olsun canım hepimizin hakkinda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…