Yav he anam heYok ya Muso bile bu kadarını yapmazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav he anam heYok ya Muso bile bu kadarını yapmazdı
O da sıyırırdı ah bi eline geçse fkfkfkMuso daha o adamın kullanılmış prezervatfini bile göremez agaggagsgs. Görse affetmez ama aynen
Ya sen ne anladın da muso dan bide kendi türkçenle birşeyler yazıyosun.Yav he anam he
Bide hoşşttt köpek var onuda söylerseniz avamlıkta ilk levelı basarıyla tamamlayacaksınız.. ha gayretSensin seviyesiz terbiyesiz
Afafafafagafa ay Allah düşürmesin kimseyi ya agsgshsO da sıyırırdı ah bi eline geçse fkfkfk
İlk sayfalarda herkese öpücük atmanın gülmenin sebebi neydi ki?Cevabını almam lazım kız valla bi söyle. NolııırSensin seviyesiz terbiyesiz
ahahahaha ayy görürse dener bak, misafirliğe falan gider bişiler yapar
Sünnet düğünü gecesi inşallah.Muso daha o adamın kullanılmış prezervatfini bile göremez agaggagsgs. Görse affetmez ama aynen
bi de şey biliyo sana ne, yav he he bişi daha vardı unuttum halbuki topu topu iki üç kelimeydiAaa sen terbiye biliyor muydun? Ben demeden dediğine göre.
Ondan şaşırdım ya bende terbiye vsbi de şey biliyo sana ne, yav he he bişi daha vardı unuttum halbuki topu topu iki üç kelimeydi
Sanane ya sananeeeeeeeeeeeee SANANEİlk sayfalarda herkese öpücük atmanın gülmenin sebebi neydi ki?Cevabını almam lazım kız valla bi söyle. Nolııır
Sen kaç kelime biliyorsun pelş6yalnız durum bayağı kötü, ciddi bi algı ve iletişim problemi var. muso en azından denileni anlıyodu sadece uygulamıyodu musoomm geri dön aşkım bitanemm nerdesiinn
Ben tokum sen ye, sen eşeksen bana ne diye devam ettireyim.Saman yee daha doymazsan benii ye sen demeden diyim barii
Öyle yaptım nolucakŞimdi konu sahibi calciferin fıstık ezmesi videosu gibi prezervatifin dibini mi sıyırmış?
Konu sahibi takmadan önce toplu iğneyle delseydin hepsini.
Ne bağırıyon beSanane ya sananeeeeeeeeeeeee SANANE
Sen koyabilirsin kendi beynini benim ki bana lazımBen tokum sen ye, sen eşeksen bana ne diye devam ettireyim.
Bir sonrakine de nanikleşiriz birbirimize.
Beynimizi kenara çıkarıp koyalım. Çok lazım değil sanki.
Deldin mi?Dibini mi sıyırdın?Net ol bize.Öyle yaptım nolucak