HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Günaydın sabah şekerleri
Test yaptım tertemiz negatif çıktı
Bata 5 gün kaldı.
Gece eşime sordum içinden geleni söyle cidden üzülür diye düşünüp cevabını değiştirme sence icerde bebiş var mı dedim. Yok gibi bence ama tekrar deneriz dedi. Ben de pek hissedemiyorum açıkçası ya da hissetmekten ve sonra negatif olmasından korkuyorum.
Bolca belirti var ama pms belirtileriyle neredeyse tamamen ayni olduğu için bilemiyorum. Birkaç gündür hatta 1 haftadır ruyamda bebis görüyorum. Bi tanesinde aaa Kasım bebeği mi akrep burcu o zaman demişlerdi kucagimdaki tosuncuk gibi bebis için
Neyse umudumu enerjimi negatife cevirmeyecegim bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakacağız Sabah sabah da ne çenem düştü ama
Sizi kocaman seviyorum ve enerjimizi hep yüksek tutuyoruz

Son düzenleme:
Ben akrep burcuyum benim de kızım olacak o da akrep olacak benim gibi rahat edersin burçtan yana ben harika biriyim ahahhahahahhah

İşte böyle kafada hamileyiz bak gerçek olacak bugün sipariş de verrecem bu ay eczaneyi zengin ettim
Ben kesin kararlıyım idrar testi almıyorum ve yapmıyorum. Evde bu aydan bi tane prodoctor var onu anca reglim gecikirse 10. gün falan yapıcam. İdrar testleri psikolojimi bozdu benim Dün aşırı ağladım ama gözlerim şiş işe geldim herkes sana noldu diyo

Ben de asla 8 10 gün öncesi yapmayacam adam akıllı en fazla 1 hafta varken yaparım sonra kan yoksa yoktur valla

kızlaaaarrrrr
heyecandan deliriyorum heralde bir bakar mısınıııızzz
geçen ayı baz aldığımda dün adet olmam gerekirdi, bu sabah test yaptım
3 gündür ara ara devam eden pembe sulu akıntım var, sadece peçeteye sildikçe geliyor

teste su damlattım kuruma çizgisi mi diye ama gitmedi

Eklentiler

• IMG_0996.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 33
s3lin07 benim bat 18 şubat yarın sabah erken gebelik var elimde onu yapayım bi bakalım ne çıkacak
bu arada hayırlısı hakkında inşallah olacak inanıyorum

Testin markası artımed mi

Çabuk kan ver koş saglik ocağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…