Evet öyleymiş ya bilmiyordum bundan sonra öyle yapıcamCanım artımed genelde yalancı çıkartıyor ama bariz de belli. Sen yine de çok sevinmeden en kısa zamanda kan ver canım.
Awox test genelde güvenilirdir canım. Yalancı çıkardığı neredeyse yok gibidir. Reglin de çok gecikmiş muhtemelen gebesindir tebrik ederim. En kısa sürede kan ver bence :)
Kuzu genelde ateş ölçümlerinin sabah uyanır uyanmaz yatakta hareket etmeden önce yapılıyor diye biliyorum
Doğru söylüyorsunuz bende bilmediğimden akşam işten gelir gelmez ölçüyordumCanım sıcaklık ölçmenin amacı, vücudumuz daha uyanmadan hiç bir etkiye maruz kalmadan olan sıcaklığı öğrenmek. Gün içinde ne kadar efor sarfettiğimiz, bulunduğumuz ortam, hatta yediğimiz içtiğimiz bile sıcaklığı etkileyebilir. O yüzden akşam ölçmek doğru değil. Her gün aynı saatte,yataktan kalkmadan, konuşmadan hatta su vs bile içmeden yapılan ölçüm en doğru sonucu verir.
Gebelik olabilirSat 17 Ocak Bat 18 Şubat. Ovulasyon testlerim adete 2 gün kala pozitif yarın gebelik testi alabilirsen yapacağım bir fikri olan var mı? Farklı saatlerde gün boyunca yaptım testleri hepsi aynı çıktı
Bu kadar koyuluğa pek sanmıyorum bana göre bu koyu bir çizgi o kadar çok silik gördü ki bu gözlerKızlar bende dün akşam awox yaptım testim böyle çıkmasına rağmen karın ve kasık ağrım çok fazla olunca adet olucam diye bekliyorum birde çok fazla silik görüp adet olan var
Bir kaç yerde daha böyle okudum gebelik testi aldım ama şimdi yapsam mı yarın sabah ilk idrarla mı yapsam bilemedim. Yumurtlama sonrası 19. Gün aslında varsa çıkmalı diye düşünüyorumGebelik olabilirçoğu kişi böyle öğreniyor inşallah gebelik vardır
Öylemi diyorsun canım ☺Bu kadar koyuluğa pek sanmıyorum bana göre bu koyu bir çizgi o kadar çok silik gördü ki bu gözlerbence hamilesin
Ölçümleri yanlış yapıyorsunuz36.5 önceki günde 36.1 ama hep akşam ölçmüştüm
Adet gününüz geçmiş istediğiniz saatte yapabilirsiniz varsa çıkarBir kaç yerde daha böyle okudum gebelik testi aldım ama şimdi yapsam mı yarın sabah ilk idrarla mı yapsam bilemedim. Yumurtlama sonrası 19. Gün aslında varsa çıkmalı diye düşünüyorum
Ah güzelim hiç unutmadın hep yazıyorsun
Canım senin gebelik testin silik pozitif çıkmıştı sanki açtığın konuyu hatırlıyorumBat ne acaba
EvetCanım senin gebelik testin silik pozitif çıkmıştı sanki açtığın konuyu hatırlıyorum
Sat bat yazmışsın oyüzden sordum
Evet yazdım, henüz daha hamile olduğuma inanamıyorum vallaSat bat yazmışsın oyüzden sordum
Kız baya pozitifdi testin neden inanmıyorsunEvet yazdım, henüz daha hamile olduğuma inanamıyorum valla
Yoo daha vermedimKız baya pozitifdi testin neden inanmıyorsun
Kan vermedin mi
Evet varmış darısı hepinizeGebelik olabilirçoğu kişi böyle öğreniyor inşallah gebelik vardır
Hayırlı olsun canım darısı benim başımaEvet varmış darısı hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?