HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Ay inşallah çok okudum kimyasal sonrası hamilelik yaşıyanları bilmiyorum ne kadar faydası olmuştur ama ben bu ay hacamat+sülük yaptırmıştım iyi sonuçlanmasa da gebelik oluştu benimde yaptıran arkadaşımda hamile kaldı, onunki sağlıklı ilerliyor çok şükür

Selam, beni de ekler misiniz?
Sat: 02.02.2025
Yumurtlama tahminimce henüz olmadı.
Bat: 03.03.2025

Bu ay da elendim .Test yaptım negatif. Artık yıldım ve yoruldum. Sanırım benim çocuğum olmayacak ben bunu anladım

Ben son 4 aydır gebelik testleriyle hep hüsrana uğradım en son geçen hafta awoxta silik çizgi görüp kan verdim Perşembe günü negatifti. Senin ne marka canım testin
Ay awoxu iyi diyorlardı genelde bende dün akşam ondan alıp yaptım ama birkaç böyle yorum görünce acaba mı diyorum yaa seninki çok mu silikti canım testin duruyormu

İlk gebeliğimde çatlatma iğnesi olmuştum ilkde tutmuştu ikinci içi. Geçen ay başladık kendi catşamış ama kanamalı bi şekilde olmuş malesef çarşamba duruma göre iğne inşallah iğne olurum bende

Ben son 4 aydır gebelik testleriyle hep hüsrana uğradım en son geçen hafta awoxta silik çizgi görüp kan verdim Perşembe günü negatifti. Senin ne marka canım testin
Ben 2 gün önce Awox test yaptım silik pembe çizgi çıktı bugünde yaptım bebe time çizgi gayet belli yani Awox yanıltmıyor diye biliyorum inşallahda öyledir,

Ay awoxu iyi diyorlardı genelde bende dün akşam ondan alıp yaptım ama birkaç böyle yorum görünce acaba mı diyorum yaa seninki çok mu silikti canım testin duruyormu

Ben 2 gün önce Awox test yaptım silik pembe çizgi çıktı bugünde yaptım bebe time çizgi gayet belli yani Awox yanıltmıyor diye biliyorum inşallahda öyledir,
Ay bende trendyoldan bu döngüm için 5 li awox 3 lü predictor early aldımm. Allahım awox da güvenimizi yıkmasın test kalmıycak artık. Softec çok iyiydi ama artık bulamıyorum. Bilseydim stoklardım. 14’lü 25’li satılıyordu trendyolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…