Ay inşallah çok okudum kimyasal sonrası hamilelik yaşıyanlarıYok çok olmadı düzensizlik bende net 26 güne bir olurum bu ay geciktim sadece 5 gün kadar 5 günün sonunda test yapma kararı almıştım tam regl oldum . Eskiler hep regl gecikiyorsa rahim kendini gebeliğe hazırlıyor derler ne kadar doğru bilmiyorum
Güzel ANNENIN ADI SAT OVULASYON BAT SONUÇ S3lin07 17 Şubat 3 Mart 15 Mart Kbr0008 18 Ocak 17 Şubat + Dut 22 Ocak 19 Şubat Soguknevale 11 Şubat 8 Mart Sunsun9 3 Ocak 3 Şubat Waww 6 Şubat 6 Mart Lyl21 20 Ocak 18 Şubat Parla1212 28 Ocak 25 Şubat 1scorpio 19 Şubat 18 Mart Melodimelo1996 23 Ocak 17 Şubat Freyja93 23 Ocak 5 Şubat 20 Şubat Bettysbb 18 Ocak 16 Şubat Linalina123 28 Ocak 14 Şubat 28 Şubat Lebideryaya 5 Ocak 31 Ocak 14 Şubat Bohembircadi 18 Ocak 16 Şubat Sipser 31 Ocak 11 Şubat 28 Şubat Vignette 12 Şubat 12 Mart Medine20 25 Ocak 8 Şubat 22 Şubat Pamukkalplikiz 17 Ocak 13 Şubat Arzu_Azra 6 Şubat 6 Mart Muffinwalloper 23 Ocak 20 Şubat Faylinn 22 Ocak 17 Şubat Ozerrrr 24 Ocak 22 Şubat Duant 27 Ocak 7 Şubat 23 Mart Freewoman1 6 Ocak 6 Şubat Minnosprenses 26 Ocak 26 Şubat Berceste3 20 Ocak 20 Şubat Marmelad01 29 Ocak 28 Şubat pamilyaponca 15 Ocak 13 Şubat seniseviyorum 6 Şubat 5 Mart Nurrr72 11 Şubat 13 Mart Pamlok 22 Ocak 20 Şubat Anstz05 11 Şubat 11 Mart Kartopu92 16 Şubat 18 Mart Yiserumu 31 Ocak 27 Şubat Hazoo 19 ocak 19 Şubat Beyazpapatya123 28 Ocak 27 Şubat Pinkflower 5 Şubat 5 Mart Ozuzun 9 Şubat 9 Mart banaderlerelif 14 Şubat 10 Mart
ne guzel bir konu olmusbenide eklermisiniz
Sat 6 şubat
Bat 5 mart
Beklenen adet tarihiymiş, ben de yeni öğrendim sayılırBat ne acaba
Ya peki ben nasıl ekleyebilirim kendimiBeklenen adet tarihiymiş, ben de yeni öğrendim sayılır
Ekliyorlar sanırım kuzum ama hasta olmuş konu sahibi deYa peki ben nasıl ekleyebilirim kendimi
Çok geçmiş olsunKızlar domuz gribi oldum her yerim ağrıyor bir süre bakamayabilirim sizi seviyorum
Normalde adetin düzenli miBu ay da elendim .Test yaptım negatif. Artık yıldım ve yoruldum. Sanırım benim çocuğum olmayacak ben bunu anladım
En erken ben adet olmuşum yaaBenide ekleyin ya mervenuroz1995 sat: 22 Aralık 2024. Bat:28 Ocak 2025.
Yani bazı aylar 40 günü buluyor. 30 günde bir oluyorum. Ama testte çıkmadiysa sonuç doğru oluyor.Normalde adetin düzenli mi
Ay awoxu iyi diyorlardı genelde bende dün akşam ondan alıp yaptım ama birkaç böyle yorum görünce acaba mı diyorum yaa seninki çok mu silikti canım testin duruyormuBen son 4 aydır gebelik testleriyle hep hüsrana uğradım en son geçen hafta awoxta silik çizgi görüp kan verdim Perşembe günü negatifti. Senin ne marka canım testin
İlk gebeliğimde çatlatma iğnesi olmuştum ilkde tutmuştu ikinci içi. Geçen ay başladık kendi catşamış ama kanamalı bi şekilde olmuş malesef çarşamba duruma göre iğne inşallah iğne olurum bendeKlomenle birlikte başlanıyor. 14 gün boyunca sabah akşam iciliyor. Östrojen hormonu. Rahmi kalinlastirip çocuğun tutunmasını sağlamak için. Benim de 8 günde 16 mm olmuştu. 7 mm rahim kalınlığın dedi. Bana adetlerin düzenli çatlama sorunun yok iğneye de gerek yok dedi. Hocam iğne yapmadı.
İnşallah..İlk gebeliğimde çatlatma iğnesi olmuştum ilkde tutmuştu ikinci içi. Geçen ay başladık kendi catşamış ama kanamalı bi şekilde olmuş malesef çarşamba duruma göre iğne inşallah iğne olurum bende
Ben 2 gün önce Awox test yaptım silik pembe çizgi çıktı bugünde yaptım bebe time çizgi gayet belli yani Awox yanıltmıyor diye biliyorum inşallahda öyledir,Ben son 4 aydır gebelik testleriyle hep hüsrana uğradım en son geçen hafta awoxta silik çizgi görüp kan verdim Perşembe günü negatifti. Senin ne marka canım testin
Ay awoxu iyi diyorlardı genelde bende dün akşam ondan alıp yaptım ama birkaç böyle yorum görünce acaba mı diyorum yaa seninki çok mu silikti canım testin duruyormu
Ay bende trendyoldan bu döngüm için 5 li awox 3 lü predictor early aldımm. Allahım awox da güvenimizi yıkmasın test kalmıycak artık. Softec çok iyiydi ama artık bulamıyorum. Bilseydim stoklardım. 14’lü 25’li satılıyordu trendyoldaBen 2 gün önce Awox test yaptım silik pembe çizgi çıktı bugünde yaptım bebe time çizgi gayet belli yani Awox yanıltmıyor diye biliyorum inşallahda öyledir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?