HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Benim senin gibi olmuştu adetim ikihafta gecikmişti 5 şubatta doktora gittim kan verdim test yaptım ultrason yaptık ama yok hepsi negatif çıkmıştı. TARLUSAL ilacı verdi adet olmam için 5 gün kullandım bıraktım adet olmadım , nidaya test yapayım dedim 15 şubatta pozitif çıktı kanda da pozitif çıktı yani belli olmuyor , geç döllenme olabilir

Ovülasyon testine catlamadan sonra da devam mı ettiniz? 2 gün kalaya kadar çift çıkmıyormuydu?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim Bizlerede dua edin insaAllah
Adete kadar yapmadım ama 2 gün kala ve 1 gün kala yani bugün çift koyu çizgiyi görünce kaset test yaptım sonra da kan verdim 4+3 görünüyor ve değerim 2598 çıktı
Çok sevindim sağlıkla gelsin bebişin
Çok teşekkür ederim

Ovülasyon testine catlamadan sonra da devam mı ettiniz? 2 gün kalaya kadar çift çıkmıyormuydu?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim Bizlerede dua edin insaAllah
Adete kadar yapmadım ama 2 gün kala ve 1 gün kala yani bugün çift koyu çizgiyi görünce kaset test yaptım sonra da kan verdim 4+3 görünüyor ve değerim 2598 çıktı
Çok sevindim sağlıkla gelsin bebişin
Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim
Kuzum çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah darısı bekleyen hepimizin başına

sat 29 ocak
ovi 12 ocak
bat 2 mart
şubat 5 rahim filmi çekildi

Ay awoxu iyi diyorlardı genelde bende dün akşam ondan alıp yaptım ama birkaç böyle yorum görünce acaba mı diyorum yaa seninki çok mu silikti canım testin duruyormu
Fotoğrafları sildim canım. Ama senin testi gördüm silik çizgin var. Benim öyle değildi gölge şeklindeydi muhtemelen ıslaklıktan dolayı gölgelendi. Awox markayı kötülemiyorum ben silik çizgi görmeyi umut ettiğim için gölgeyi öyle sandım. Bence kan testi verip emin ol. İnşallah hamilesindir

Ben 2 gün önce Awox test yaptım silik pembe çizgi çıktı bugünde yaptım bebe time çizgi gayet belli yani Awox yanıltmıyor diye biliyorum inşallahda öyledir,
Awoxta ben öyle umut ettiğim için testin gölgelenmesini silik çizgi sandım bence hala iyi bir marka

Kızlar ben geldim hamile değildim ya şükür regl oldum her regl bir başlangıç ona bile seviniyorum
Bende aynı senin gibiyim her ay ne kadar hüzün olsada yeni umutlar..Rabbım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Benimde bu aydan hiç umudum yok sıfır belirti ve biliyormusun benim batıda tabloya Mart olarak girmişsin bunun bir hikmeti olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…