HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Kızlar bende dün akşam awox yaptım testim böyle çıkmasına rağmen karın ve kasık ağrım çok fazla olunca adet olucam diye bekliyorum birde çok fazla silik görüp adet olan var

Eklentiler

• 1000037349.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar batım yarın iki tane normal gebelik testim silik çıktıı ama artımed olduğu için çok korkuyorum eczanede başka test yoktu. inşallah doğrudur yarın kan vericem
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler
Kızlar bende dün akşam awox yaptım testim böyle çıkmasına rağmen karın ve kasık ağrım çok fazla olunca adet olucam diye bekliyorum birde çok fazla silik görüp adet olan var
Karın ve kasık ağrısı gebelikte de oluyor aslında yine de kan verin netleştirin bence

Bende de kasık ağrısı var ben daha önce düşük yaptım o gebeliğimde de kasık ağrım olmuştu. Yine de olabilir yani siz de kan verin bence

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler

Karın ve kasık ağrısı gebelikte de oluyor aslında yine de kan verin netleştirin bence
Çok fazla olduğu için düşündürdü beni hele yatınca daha fazla evet vereceğim inşAllah biraz daha geçmesini bekliyorum

Bende de kasık ağrısı var ben daha önce düşük yaptım o gebeliğimde de kasık ağrım olmuştu. Yine de olabilir yani siz de kan verin bence
Siz test yaptınız mı sonuç nedir yani bilemiyorum ki 2 3 gündürde var acile gidecektim akşam aslında ama belki olurum diye gitmedim

Kızlar ben yumurtlama mı bu ay ateşimi ölçerek takip ediyorum hep 36.5 36.2 çıkardı genelde bugün 36.9 çıktı yumurtlamam da 2 3 gun önceydi yoğun akıntım ve kasık ağrımdan anlarım yumurtlama gördüğümü bugün neden 36.9 çıkmış olabilir anlayan varmı ?

Sat 17 Ocak Bat 18 Şubat. Ovulasyon testlerim adete 2 gün kala pozitif yarın gebelik testi alabilirsen yapacağım bir fikri olan var mı? Farklı saatlerde gün boyunca yaptım testleri hepsi aynı çıktı

Eklentiler

• 1000045641.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 29

Dün ve önceki gün kaçtı

Beni de ekler misiniz
Sat 5 şubat
Bat 1 mart

Beni de ekler misinizz
Sat 20 ocak bat 19 şubat

Ben bugün kan vericem sizin gecikmenin kaçıncı günü bugün ve hiç gecikir miydi
Bende akşam acile gitmeyi düşünüyorum hayır genelde düzenli olur en son temmuz ayında geçmişti 4 gün. şuan 9 gün geçmiş durumda

Kızlar batım yarın iki tane normal gebelik testim silik çıktıı ama artımed olduğu için çok korkuyorum eczanede başka test yoktu. inşallah doğrudur yarın kan vericem
Canım artımed genelde yalancı çıkartıyor ama bariz de belli. Sen yine de çok sevinmeden en kısa zamanda kan ver canım.
Awox test genelde güvenilirdir canım. Yalancı çıkardığı neredeyse yok gibidir. Reglin de çok gecikmiş muhtemelen gebesindir tebrik ederim. En kısa sürede kan ver bence :)
36.5 önceki günde 36.1 ama hep akşam ölçmüştüm
Kuzu genelde ateş ölçümlerinin sabah uyanır uyanmaz yatakta hareket etmeden önce yapılıyor diye biliyorum

Bu akşam acile bi gidesim var canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

36.5 önceki günde 36.1 ama hep akşam ölçmüştüm
Canım sıcaklık ölçmenin amacı, vücudumuz daha uyanmadan hiç bir etkiye maruz kalmadan olan sıcaklığı öğrenmek. Gün içinde ne kadar efor sarfettiğimiz, bulunduğumuz ortam, hatta yediğimiz içtiğimiz bile sıcaklığı etkileyebilir. O yüzden akşam ölçmek doğru değil. Her gün aynı saatte,yataktan kalkmadan, konuşmadan hatta su vs bile içmeden yapılan ölçüm en doğru sonucu verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…