HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Benim de bat 20si beraber yapalım mı
benim dee. Ne zaman yapacaksınız Freyja93

evet gerçekten öyle

bugün bir test daha yaptım, ben çıplak gözle görebiliyorum ama resimde pek netleşemedim bir bakar mısın sen de görebilecek misin
Canim hayalet bir çizgi var sanki evet :)
İnşallah gerçek olur amin ..

Evet bazen oluyor her zaman değil yumurtlama günlerinde bir iki günlük lekelenme oluyor çok az. Sağ kasığımda ağrı da var yumurtluyorum galiba ya
Ya benim 4 Şubat'ta oldu zaten canım

7 gün vardı bugün 6
[/QUOTE]

Hiç günüm geçmeden test yapmadım . Nasıl anlıyorsunuz kızlar ya ben şimdi bile 5 gün geçmiş belirtiler yanıltır diye korkuyorum iyice poronayak oldum

7 gün vardı bugün 6

Hiç günüm geçmeden test yapmadım . Nasıl anlıyorsunuz kızlar ya ben şimdi bile 5 gün geçmiş belirtiler yanıltır diye korkuyorum iyice poronayak oldum
[/QUOTE]
5 gün mü geçmiş? Kız yapsana test ben olsam çatlardım meraktan

Yapmak istiyorum ama eşim durduruyor ne fark etcekse . Daha önce 4 kayıp yaşadım üzlememi istemiyor galiba kendince biraz daha geçsin yaparsın diyor .

Yapmak istiyorum ama eşim durduruyor ne fark etcekse . Daha önce 4 kayıp yaşadım üzlememi istemiyor galiba kendince biraz daha geçsin yaparsın diyor .
Bide hastane de çalışıyor adam . Sağlık çalışanları sıra bile beklemiyor öncelik var gitsem hemen sonuçta çıkar . Ama ikna edemedim eczanelerde çok uzak bana yürümek istemiyorum varsa bişey olur diye sürekli yatıyorum evde zaten

Yani er yada geç öğrenmen gerekecek. Pıhtılaşman falan mı var acaba nedeni bulunmadı mı kimyasalların? Benim 3-4 tane var kimyasalım pıhtılaşmaya yatkınlık var ama öyle aman aman bir şey değil. Bir doktor kimyasalın nedenini bu küçük pıhtılaşma olarak görüyor biri de neden bu değil diyor ben de anlamadım. Epey gecikmişsin bence öğrenme vaktin gelmiş

Son düzenleme:
Kızlar galiba ben yumurtladım dünkü lekelenmenin ardından yumurtlama akıntısı geldi. Veeee değerlendirildi. Farklı olarak, bir, ilişki sıklığı az oldu, iki, sadece 15 dk yüzüstü yattım sonrada kalkıp duşa girdim olacağı varsa böylede olur bence. Doktorum özellikle yüzüstü yatmamı tavsiye etti

Kızlar adet günüme 6-7 var bugün ne kahverengi ne pembe ama kahveye yakın sarı bi akıntım oldu yerleşme olabilir mi acaba

Genetik test yaptırmadık . Ama birsürü hormon testi kanın pıhtılaşmaya yatkınlığı varmı diye bakıldı . Tsh hormonun dışında bir problem yok hap kullanıyorum onun içinde zaten . Ama hamile kalınca fırlıyor hemen fark edip doktora gidip ölçtürüp doz yükselmesi yapılması gerek aslında bu durumda . En son 2023 de ağustos da kürtaj oldum ve saldım o zamandan beri rutin kontrol hariç çok doktora gitmedim . Doktora gitmek olmuyor demek daha olumsuz etkiledi beni . Biraz akışına bırakmak istedim 25 yaşındayım çünkü sağlığım yerinde illaki olur diye düşündüm . Şuan yine karışık duygular içindeyim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Beta düzenli artıyor mu kese var mı kese varsa bebek varmı çok yıpratıcı bi süreç . Ama kaçmakta çözüm değil tabiki sonunda öğrenicem varsa da yoksa da Akşam test yapıcam eşim nöbetten geldi uyuyor şuan uyumadan söyledim niyetliyim iftardan sonra gidelim söz almaya dedi . Sizlere de haber ederim dua edin benim için . Mübarek günde isteyen herkese nasip etsin rabbim

Çok haklısın bir süre sonra doktora gitmekte çok yıpratıyor insanı. Tsh'ye dikkat et ama gebelikte kötü sonuçlar doğurabiliyor, belkide kimyasalların sebebi budur.

Ay senin adına çok heyecanlandım inşallah bü mübarek günde çok çok güzel haberlerle gelirsin sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…