- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 83.049
- Puanlar
- 598
He vallah gara gara dert deelBende en son parçaladım yeter yok yoksa yoktur diye
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He vallah gara gara dert deelBende en son parçaladım yeter yok yoksa yoktur diye
Yapalımm ama ben öncesinde de kesin yaparım gibi asdfdasBenim de bat 20si beraber yapalım mı![]()
Ben ozaman yarın tekrar deniyim assdd okadar test aldımHe vallah gara gara dert deel![]()
Ay inşallah kuzum ya çok sağol inşallah hepimiz en kısa sürede hayırlısıyle pozitif ayrılırız burdanAhh inşaallah önümüzdeki ay pozitifi görürsün balım
Yok canım yukarda yazım o kadarBen ozaman yarın tekrar deniyim assdd okadar test aldımbelirti olarak farklı bi durum varmı sende balım
Sabahtan beri beyaz süt renginde akıntım var su gibi de değil çok kıvamlı da değil. Kasıklarımda az az ara ara var ağrı belimde var bariz belli bi ağrı . Bugün midemde bulantı var ama belki psikolojik.
Benim de yok yani her ay adete yakın olan belirtiler oluyor zaten asdf her ay hamile gibiyim sadece bu ay umudum yoktu nasip artıkYok canım yukarda yazım o kadar
Hepimiz tertemiz delirdikNeyse olumlu düşünelim olumlu olsun
Hepimiz tertemiz delirdik![]()
DemiDelirsek de normal yaa bu zamana kadar akıl sağlığını korumakta bi başarı
Bence beklememelisiniyi sabır etmişsin inşallah bebişin seninledir
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versinÇok teşekkür ederim. Sabır göbek adım oldu resmen 4 senedir. Artık sağlıkla devam etmesi dışında çok bişeyin önemi yok bir an önce gelişse sağlıkla olsa geç öğrensem de olur![]()
İnşallah rabbim kimseye dermansız dert vermez . Yok mu Hamiş olan topikte iki güzel belirti duyalım günümüz düzelleşsinİlk defa duydum açıkcası umarım olumlu sonuç alırsınız
İyi yanından bakalım üzücü ama en azından baby oluşuyor çözümü var demektir:)
Benim bugün belli belirsiz çıktıİnşallah rabbim kimseye dermansız dert vermez . Yok mu Hamiş olan topikte iki güzel belirti duyalım günümüz düzelleşsin![]()
Freely 7 gün var
bir hafta daha beklicem daha testlerle kafamı karışmicam ya . Adeti beklicem artık
Sende de var sanki silik çizgi kaç gün var bataben de freely ile yaptım bugün
çıplak gözle silik görebiliyorum ama resimde netleşemedim bir bakar mısınız
evet gerçekten öyleTrendyoldan gelen ne ovulasyon nede gebelik testi doğru cikiyor ve cok aciki satıcılar böyle bir konuda umut taciri...Ben artık bir gebeningunlugunden direk aliyorum.. İki aydır pik i görebiliyorum sayelerinde ..
Bence de bebişin yolda gibiDua et bizlerede insallah