• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Sabahtan beri beyaz süt renginde akıntım var su gibi de değil çok kıvamlı da değil. Kasıklarımda az az ara ara var ağrı belimde var bariz belli bi ağrı . Bugün midemde bulantı var ama belki psikolojik.
Nurrr72 Nurrr72

Bence beklememelisin 🥹🥹 iyi sabır etmişsin inşallah bebişin seninledir

Çok teşekkür ederim. Sabır göbek adım oldu resmen 4 senedir. Artık sağlıkla devam etmesi dışında çok bişeyin önemi yok bir an önce gelişse sağlıkla olsa geç öğrensem de olur 🥲

Çok teşekkür ederim. Sabır göbek adım oldu resmen 4 senedir. Artık sağlıkla devam etmesi dışında çok bişeyin önemi yok bir an önce gelişse sağlıkla olsa geç öğrensem de olur 🥲
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin 💙

İlk defa duydum açıkcası umarım olumlu sonuç alırsınız
İyi yanından bakalım üzücü ama en azından baby oluşuyor çözümü var demektir:)
İnşallah rabbim kimseye dermansız dert vermez . Yok mu Hamiş olan topikte iki güzel belirti duyalım günümüz düzelleşsin 🥰

İnşallah rabbim kimseye dermansız dert vermez . Yok mu Hamiş olan topikte iki güzel belirti duyalım günümüz düzelleşsin 🥰
Benim bugün belli belirsiz çıktı 🥹 haftaya çarşamba kan vercem adet gelmezse

ben de freely ile yaptım bugün
çıplak gözle silik görebiliyorum ama resimde netleşemedim bir bakar mısınız
Freely 7 gün var

bir hafta daha beklicem daha testlerle kafamı karışmicam ya . Adeti beklicem artık

Eklentiler

• IMG_1005.jpeg
    IMG_1005.jpeg
    221,1 KB · Görüntüleme: 30
Trendyoldan gelen ne ovulasyon nede gebelik testi doğru cikiyor ve cok aciki satıcılar böyle bir konuda umut taciri...Ben artık bir gebeningunlugunden direk aliyorum.. İki aydır pik i görebiliyorum sayelerinde ..
Bence de bebişin yolda gibi 🥰 Dua et bizlerede insallah
evet gerçekten öyle

bugün bir test daha yaptım, ben çıplak gözle görebiliyorum ama resimde pek netleşemedim bir bakar mısın sen de görebilecek misin

Eklentiler

• IMG_1005.jpeg
    IMG_1005.jpeg
    221,1 KB · Görüntüleme: 27
Back