- Emoji Skoru
- 53
- Puanlar
- 13
yaaaaSende de var sanki silik çizgi kaç gün var bata
Bence direk kan ver . Benim ki de böyle çıktı. Senin günün de geçmişyaaaagörebildin mi gerçekten
pazartesi olmam gerekiyordu geçen ayı baz aldığımda
yarın da olmazsam kan vereceğim cuma günü
sizde var mı peki yoksa sadece test mi yaptınız dahaBence direk kan ver . Benim ki de böyle çıktı. Senin günün de geçmiş
7 gün var adete bekliyom beklicmsizde var mı peki yoksa sadece test mi yaptınız daha
Evet bende gördüm canım ay inşaallah vardır yaaevet gerçekten öyle
bugün bir test daha yaptım, ben çıplak gözle görebiliyorum ama resimde pek netleşemedim bir bakar mısın sen de görebilecek misin
Bu ay galiba hepimiz de bu leke olayı oluyorKızlar birkaç saattir kahverengi lekelenmem var adetin 15.günü ne olabilir sizce
Yaa gerçekten ordaki ürünler bozuk mu canım sen hiç aldın mı Trendyol dan bende aldım dün geldievet gerçekten öyle
bugün bir test daha yaptım, ben çıplak gözle görebiliyorum ama resimde pek netleşemedim bir bakar mısın sen de görebilecek misin
Aynen ya herkes lekelenmişBu ay galiba hepimiz de bu leke olayı oluyor
Hayır canım ne alakası var? Bu kadar genelleme yapmayın lütfen bakın diğer arkadaşların umudunu da kırıyorsunuz. Her kadın da her ay yumurtlama da olmayabiliyor bu yüzden de görünmemiş olabilir yada testleri kullanma talimatına göre de kullanılmamış olabilir. Çok seçenek var. En iyisi bir kadın doğum uzmanının takip etmesi ama ovülasyon testleriyle yumurtlama görüp hamile kalan da çok var merak etmeyin.Gerçekten mi yanlış sonuç mu veriyor testleri bende yeni aldım oysaki
Yumurtlama lekelenmesi olabilir çünkü regl olmak için çok erken tam yumurtlama zamanınızKızlar birkaç saattir kahverengi lekelenmem var adetin 15.günü ne olabilir sizce
Ay inşallah öyledir başka bir şey olmasındaYumurtlama lekelenmesi olabilir çünkü regl olmak için çok erken tam yumurtlama zamanınız
Yumurtlama olunca mı lekelenme oluyor ay bende hiç bilmiyorum canım ya asdfAynen ya herkes lekelenmişbeniç geçen ay da aynı bugünler lekelenmem olmuştu iki gün yumurtlama oluyor galiba ama ya değilse
Bende ilk defa aldım hiç bilmiyorum zaten yaptığım testlerin hepsi negatif çıktı malesefHayır canım ne alakası var? Bu kadar genelleme yapmayın lütfen bakın diğer arkadaşların umudunu da kırıyorsunuz. Her kadın da her ay yumurtlama da olmayabiliyor bu yüzden de görünmemiş olabilir yada testleri kullanma talimatına göre de kullanılmamış olabilir. Çok seçenek var. En iyisi bir kadın doğum uzmanının takip etmesi ama ovülasyon testleriyle yumurtlama görüp hamile kalan da çok var merak etmeyin.
Henüz kimseler değilKimse hamile değil mi yaaa
Evet bazen oluyor her zaman değil yumurtlama günlerinde bir iki günlük lekelenme oluyor çok az. Sağ kasığımda ağrı da var yumurtluyorum galiba yaYumurtlama olunca mı lekelenme oluyor ay bende hiç bilmiyorum canım ya asdf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?