HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

yaaaa görebildin mi gerçekten

pazartesi olmam gerekiyordu geçen ayı baz aldığımda
yarın da olmazsam kan vereceğim cuma günü
Bence direk kan ver . Benim ki de böyle çıktı. Senin günün de geçmiş

Kızlar birkaç saattir kahverengi lekelenmem var adetin 15.günü ne olabilir sizce

Ayy başım şuan çatlayacak gibi biliyormusun asdf okadar çok teste baktım ki şuan gözüm ayrı başım ayrı ağrıdı okadar pişmanım ki keşke böyle çoklu almasaydım dünden beri 4 tane yaptım

evet gerçekten öyle

bugün bir test daha yaptım, ben çıplak gözle görebiliyorum ama resimde pek netleşemedim bir bakar mısın sen de görebilecek misin
Evet bende gördüm canım ay inşaallah vardır yaa

evet gerçekten öyle

bugün bir test daha yaptım, ben çıplak gözle görebiliyorum ama resimde pek netleşemedim bir bakar mısın sen de görebilecek misin
Yaa gerçekten ordaki ürünler bozuk mu canım sen hiç aldın mı Trendyol dan bende aldım dün geldi

Gerçekten mi yanlış sonuç mu veriyor testleri bende yeni aldım oysaki
Hayır canım ne alakası var? Bu kadar genelleme yapmayın lütfen bakın diğer arkadaşların umudunu da kırıyorsunuz. Her kadın da her ay yumurtlama da olmayabiliyor bu yüzden de görünmemiş olabilir yada testleri kullanma talimatına göre de kullanılmamış olabilir. Çok seçenek var. En iyisi bir kadın doğum uzmanının takip etmesi ama ovülasyon testleriyle yumurtlama görüp hamile kalan da çok var merak etmeyin.

Aynen ya herkes lekelenmiş beniç geçen ay da aynı bugünler lekelenmem olmuştu iki gün yumurtlama oluyor galiba ama ya değilse
Yumurtlama olunca mı lekelenme oluyor ay bende hiç bilmiyorum canım ya asdf

Bende ilk defa aldım hiç bilmiyorum zaten yaptığım testlerin hepsi negatif çıktı malesef

Yumurtlama olunca mı lekelenme oluyor ay bende hiç bilmiyorum canım ya asdf
Evet bazen oluyor her zaman değil yumurtlama günlerinde bir iki günlük lekelenme oluyor çok az. Sağ kasığımda ağrı da var yumurtluyorum galiba ya

Tredyoldan erken gebelik testi hangi marka önerirsinz prodoctor almayı düşünüyorum
Benim bat a dahaaaa haftalar var geçer mi o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…