• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Dupduru çook açık pembe renk peçeteye gelmişti daha gelmedi o gün test yaptım negatif . Desene çocuk yerleştikten sonra beta yükselir 🤣 yerleşirken değil
Benimde öyle geldi dün çok açık pembe bende adet sandım hatta sonra hiç gelmedi dedim demekki zorlandım leke geldi filan assff Belkide dediğin gibi yerleşme kanıdır dün ve bugün yaptım negatif😅😅

Benimde öyle geldi dün çok açık pembe bende adet sandım hatta sonra hiç gelmedi dedim demekki zorlandım leke geldi filan assff Belkide dediğin gibi yerleşme kanıdır dün ve bugün yaptım negatif😅😅
Bekleyek bacım adete kadar bugün de yaptım silik gibi

Ben de yeni aldım kızlar ya pre doctor almıştım herkes onu övmüş. Sizce nasıl
Bende Awox aldım da kuruma çizgisi bile yok ne kadar güzel net çıkıyor dedim kendi kendime hatta😅

Bende öyle 2. Kızımda hiç bir belirtim yoktu sadece iç sesim bi test yap dedi regle 5 gün varken yaptım çift çizgi çıktı. Bu sefer bekliyorum zor da olsa bekleyeceğim
Belirtim yoktu demişsiniz de akıntı da mı yoktu? Bende de hiç belirti yok da akıntı da yok yine de bir umut bekliyorum

Akıntında bi değişiklik var mı balım yada karık ağrısı filan
Sabahtan beri beyaz süt renginde akıntım var su gibi de değil çok kıvamlı da değil. Kasıklarımda az az ara ara var ağrı belimde var bariz belli bi ağrı . Bugün midemde bulantı var ama belki psikolojik.

Back