HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Merhaba kızlar bugün gecikmenin 4. Günü hiç birşey takip etmedim . Geçen ay kasıklarım çekildi ve sabun bağlandı. Ordaki yapan teyze 2 aya hayırlı haberle gelirsin demişti açıkçası umudum yoktu annem çok ısrar ettiği için gitmiştim . 26 güne bir düzenli olurum şaşmaz . 4 senedir istiyoruz 3 kimyasal 1 boş gebelik var . Aslında belirtileri az çok tecrübe ettim ama yine emin olamıyorum şeffaf akımtım var kaşık ağrım da var . Aşırı iştahsızlık var günlerdir birde . Test yapmaya korkuyorum olurum diye eşime de al gel diyemiyorum umutlanmaması için . Çıkmaza girdim sizce ne kadar daha beklemem gerek

Merhaba
Sabun bağlama kasık çekme nasıl bir işlem.
4 güne ben 4000 test yapardım:)))

Hamile değilim valla sonuçtan sonra belirtilerim azaldı bdbdn

Merhaba
Sabun bağlama kasık çekme nasıl bir işlem.
4 güne ben 4000 test yapardım:)))

Kasıklarınıza eliyle masaj yapıyor bu işlemi çok önceden de eskiler yaparmış rahim soğumuşsa ısıtmak amaçlı göbek yerinde mi diye kontrol ettikten sonra 3 eşarpla göbek deliğinin ortasına sabunu yerleştirip sıkıca sarıyorlar adet bittikten bir gün sonra gitmiştim . 3 gün yerinden kalkmıyorsun WC yemek hariç . Ağır kaldırmak kesinlikle yasak. 3 gün arka arkaya bu işlem yapılırmış eskiden biz biraz uzak olduğumuz için 2 gün gittik . Ha bide ayaklarından iki kişi tutup seni sallıyorlar göbek düşükse yerine gelsin diye Böyle eski alternatif tıp diyelim .. bende eskiden bir sürü test yapardım ama o pozifilerin sağlıla devamının gelmesi daha önemli oluyor o kadar kimyasaldan düşükten sonra inanın

İlk defa duydum açıkcası umarım olumlu sonuç alırsınız
İyi yanından bakalım üzücü ama en azından baby oluşuyor çözümü var demektir:)

Doktoruna danış istersen. İlk klomen kullanımın mi?
İlk gebeliğim klomenle olunca yine ona başladık aradan 5 yıl geçti
şuan bu kullandığım 2. Klomen olmazsa dicem ama umarım olur hayırlısı

Sat 28ocak bat 27 Şubat

Sonucum negatif maalesef. Yeni döngümde nasip olur inşallah bir an önce regl gelir umarım

Bence beklememelisin iyi sabır etmişsin inşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…