Doktoruna danış istersen. İlk klomen kullanımın mi?Yaa bu ay olmazsa onlardan alayım ozaman bende ya
MerhabaMerhaba kızlar bugün gecikmenin 4. Günü hiç birşey takip etmedim . Geçen ay kasıklarım çekildi ve sabun bağlandı. Ordaki yapan teyze 2 aya hayırlı haberle gelirsin demişti açıkçası umudum yoktu annem çok ısrar ettiği için gitmiştim . 26 güne bir düzenli olurum şaşmaz . 4 senedir istiyoruz 3 kimyasal 1 boş gebelik var . Aslında belirtileri az çok tecrübe ettim ama yine emin olamıyorum şeffaf akımtım var kaşık ağrım da var . Aşırı iştahsızlık var günlerdir birde . Test yapmaya korkuyorum olurum diye eşime de al gel diyemiyorum umutlanmaması için . Çıkmaza girdim sizce ne kadar daha beklemem gerek
Merhaba
Sabun bağlama kasık çekme nasıl bir işlem.
4 güne ben 4000 test yapardım:)))
İlk defa duydum açıkcası umarım olumlu sonuç alırsınızKasıklarınıza eliyle masaj yapıyor bu işlemi çok önceden de eskiler yaparmış rahim soğumuşsa ısıtmak amaçlı göbek yerinde mi diye kontrol ettikten sonra 3 eşarpla göbek deliğinin ortasına sabunu yerleştirip sıkıca sarıyorlar adet bittikten bir gün sonra gitmiştim . 3 gün yerinden kalkmıyorsun WC yemek hariç . Ağır kaldırmak kesinlikle yasak. 3 gün arka arkaya bu işlem yapılırmış eskiden biz biraz uzak olduğumuz için 2 gün gittik . Ha bide ayaklarından iki kişi tutup seni sallıyorlar göbek düşükse yerine gelsin diyeBöyle eski alternatif tıp diyelim .. bende eskiden bir sürü test yapardım ama o pozifilerin sağlıla devamının gelmesi daha önemli oluyor o kadar kimyasaldan düşükten sonra inanın
Elimde 1 tane var harcamak istemedim. Bence yokBen şimdiden merak ettimyap kız varsa cıkar
İlk gebeliğim klomenle olunca yine ona başladık aradan 5 yıl geçtiDoktoruna danış istersen. İlk klomen kullanımın mi?
Ben ortadan ikiye catlayabilirimElimde 1 tane var harcamak istemedim. Bence yokbelirtilerim de azaldı gibi umutsuzluk çöktü icime
Sat 28ocak bat 27 Şubat
Güzel ANNENIN ADI SAT OVULASYON BAT SONUÇ S3lin07 17 Şubat 3 Mart 15 Mart Kbr0008 18 Ocak 17 Şubat Dut 22 Ocak 19 Şubat Soguknevale 11 Şubat 8 Mart Sunsun9 3 Ocak 3 Şubat Waww 6 Şubat 6 Mart Lyl21 20 Ocak 18 Şubat Parla1212 28 Ocak 25 Şubat 1scorpio 19 Şubat 18 Mart Melodimelo1996 23 Ocak 17 Şubat Freyja93 23 Ocak 5 Şubat 20 Şubat Bettysbb 18 Ocak 16 Şubat Linalina123 28 Ocak 14 Şubat 28 Şubat Lebideryaya 5 Ocak 31 Ocak 14 Şubat Bohembircadi 18 Ocak 16 Şubat Sipser 31 Ocak 11 Şubat 28 Şubat Vignette 16 Ocak 29 Ocak 12 Şubat Medine20 25 Ocak 8 Şubat 22 Şubat Pamukkalplikiz 17 Ocak 13 Şubat Arzu_Azra 6 Şubat 6 Mart Muffinwalloper 23 Ocak 20 Şubat Faylinn 22 Ocak 17 Şubat Ozerrrr 24 Ocak 22 Şubat Duant 27 Ocak 7 Şubat 23 Mart Freewoman1 6 Ocak 6 Şubat Minnosprenses 26 Ocak 26 Şubat Berceste3 20 Ocak 20 Şubat Marmelad01 29 Ocak 28 Şubat pamilyaponca 15 Ocak 13 Şubat seniseviyorum 6 Şubat 5 Mart Nurrr72 11 Şubat 13 Mart Pamlok 22 Ocak 20 Şubat Anstz05 11 Şubat 11 Mart Kartopu92 16 Şubat 18 Mart Yiserumu 31 Ocak 27 Şubat Hazoo 19 ocak 19 Şubat
Kuşum senin sonucun çıktı mı kaçırdım mı benDaha 9 gün varmış canım. Olumlu ya da olumsuz konuşmak için çok erken
Yok kuzum daha çıkmadı. BekliyorumKuşum senin sonucun çıktı mı kaçırdım mı ben
Yarın çıkar artık heralde yaYok kuzum daha çıkmadı. Bekliyorum
İnşallahYarın çıkar artık heralde yageç olsun güç olmasın pozitif gelsiin
Günaydın canımD u t nasıl gidiyor belirti var mı
Bence beklememelisinMerhaba kızlar bugün gecikmenin 4. Günü hiç birşey takip etmedim . Geçen ay kasıklarım çekildi ve sabun bağlandı. Ordaki yapan teyze 2 aya hayırlı haberle gelirsin demişti açıkçası umudum yoktu annem çok ısrar ettiği için gitmiştim . 26 güne bir düzenli olurum şaşmaz . 4 senedir istiyoruz 3 kimyasal 1 boş gebelik var . Aslında belirtileri az çok tecrübe ettim ama yine emin olamıyorum şeffaf akımtım var kaşık ağrım da var . Aşırı iştahsızlık var günlerdir birde . Test yapmaya korkuyorum olurum diye eşime de al gel diyemiyorum umutlanmaması için . Çıkmaza girdim sizce ne kadar daha beklemem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?