- 19 Kasım 2022
- 250
- 121
- 33
- 29
Ayy amin amin balım bu ay olmadı benim inşaallah seninki bu ay olurAyy hikayemiz de tarihlerimiz de aynı nerdeyse yaaaa inşallah hayırla güzel haber alırız kısa zamanda tatlım![]()
![Purple heart :purple_heart: 💜](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy amin amin balım bu ay olmadı benim inşaallah seninki bu ay olurAyy hikayemiz de tarihlerimiz de aynı nerdeyse yaaaa inşallah hayırla güzel haber alırız kısa zamanda tatlım![]()
Aaaa şaşırdım şuan. Peki arkadaşına tedavi uygulamış mıydı yoksa kendiliğinden mi hamile kalmıştı ? Bende bu ay yine olmazsa başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. İyi doktor bulmakta sıkıntı gerçekten. Ben kendisinin bi yanlışını veya zararını görmedim açıkçası ama biraz benim zorlamalarımla hormon testlerini rahim filmini vs yaptık. Normalde 1 yıl bekledikten sonra önerdi kendisi.Arkadaşım geçen ay melike hanımda doğum yaptı. İlk başta kızın gebe olduğunu anlamayıp adet söktürücü vermişti.
Daha neredeyse 1 hafta var canım, neden olmadı diyorsunAyy amin amin balım bu ay olmadı benim inşaallah seninki bu ay olur![]()
Erken adet bugün bi saat önce filanDaha neredeyse 1 hafta var canım, neden olmadı diyorsun![]()
Yok yavrum benim doğal yoldan devam olmazsa artık çünkü 1.si hemen oldu yaSen herhangi bir ilaç kullandın mı kuzum ben letu kullanmıştım yumurtam gelişsin diye
Arkadaşım pcostu ama tedavi görmeden şans eseri planda yokken kendisi hamile kaldı. Ama sonra doktoru bırakmadı doğumunu da onda yaptıAaaa şaşırdım şuan. Peki arkadaşına tedavi uygulamış mıydı yoksa kendiliğinden mi hamile kalmıştı ? Bende bu ay yine olmazsa başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. İyi doktor bulmakta sıkıntı gerçekten. Ben kendisinin bi yanlışını veya zararını görmedim açıkçası ama biraz benim zorlamalarımla hormon testlerini rahim filmini vs yaptık. Normalde 1 yıl bekledikten sonra önerdi kendisi.
Herkesde farklı olur canım sıkma stres olma inşallah olur umarım olacak diyelim yaş kacYok söylemedi catlamak üzere dedi hatta ikisi birden bile catlayabilir dedi .Ama benim hiç şeffaf akıntım olmadı bilmiyorum sanki bu ay da olmadı gibi![]()
Letresanla hic duymamıştım hayırlı güzel haberler alırız inşallahBen kullandım femara muadili letresan. Catlatma iğnesini oldum ilk kez. Letresanla 2 yumurtam gelişmişti ama bakalım![]()
Femera yokmuş genel olarak piyasada letresan onun muadiliymiş. İnşallah yaLetresanla hic duymamıştım hayırlı güzel haberler alırız inşallah
Klomen ile ne fark var kiFemera yokmuş genel olarak piyasada letresan onun muadiliymiş. İnşallah ya![]()
Bebek time diye bir marka buldum eczaneden birde onu yapıp buraya atayim inşallah dediğin gibidir Allah razı olsunBukadar net yalancı pozitif olacağını sanmam canım bi başka testle tekrarla istersen direk kan ver
Valla bilmiyorum ben hic klomen kullanmadım. Burada okuduklarımdan anladığım kadarıyla klomenden daha etkili sanırım.Klomen ile ne fark var ki
Adet olduğuna emin misin ? Pıhtı var mı ?Erken adet bugün bi saat önce filan![]()
Hayır yok sadece adet başlangıcı gibi başladı kanama olarak. Erken gebelik testleri almıştım kanama geldikten sonra elime ulaştı öyle bir tane deniyim dedim tek çizgi çıktı zatenAdet olduğuna emin misin ? Pıhtı var mı ?
Benşde etiketlermısın inşallah vardırBebek time diye bir marka buldum eczaneden birde onu yapıp buraya atayim inşallah dediğin gibidir Allah razı olsun![]()
Yaa bu ay olmazsa onlardan alayım ozaman bende yaValla bilmiyorum ben hic klomen kullanmadım. Burada okuduklarımdan anladığım kadarıyla klomenden daha etkili sanırım.
Tabiki yarinnsabah erken gebelik yapacağım inşallahBenşde etiketlermısın inşallah vardır