HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Arkadaşım geçen ay melike hanımda doğum yaptı. İlk başta kızın gebe olduğunu anlamayıp adet söktürücü vermişti.
Aaaa şaşırdım şuan. Peki arkadaşına tedavi uygulamış mıydı yoksa kendiliğinden mi hamile kalmıştı ? Bende bu ay yine olmazsa başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. İyi doktor bulmakta sıkıntı gerçekten. Ben kendisinin bi yanlışını veya zararını görmedim açıkçası ama biraz benim zorlamalarımla hormon testlerini rahim filmini vs yaptık. Normalde 1 yıl bekledikten sonra önerdi kendisi.

Aaaa şaşırdım şuan. Peki arkadaşına tedavi uygulamış mıydı yoksa kendiliğinden mi hamile kalmıştı ? Bende bu ay yine olmazsa başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. İyi doktor bulmakta sıkıntı gerçekten. Ben kendisinin bi yanlışını veya zararını görmedim açıkçası ama biraz benim zorlamalarımla hormon testlerini rahim filmini vs yaptık. Normalde 1 yıl bekledikten sonra önerdi kendisi.
Arkadaşım pcostu ama tedavi görmeden şans eseri planda yokken kendisi hamile kaldı. Ama sonra doktoru bırakmadı doğumunu da onda yaptı

Kizlar benim bata 9 gun var, yumurtlamadan sonra devam eden sol kasik agrim vardi. Bugun bu agri cogunlukla azaldi ama bacak bacak ustune attigim zaman agrimaya devam ediyor 🥹 boyle de spesifik kendisi 🤣
Akintimda su an bir farklilik yok, gogus agrim da yok. Herhangi bir lekelenme de olmadi buyuk ihtimal bu ay da elendim gibi 🥹

Yok söylemedi catlamak üzere dedi hatta ikisi birden bile catlayabilir dedi .Ama benim hiç şeffaf akıntım olmadı bilmiyorum sanki bu ay da olmadı gibi 🥲
Herkesde farklı olur canım sıkma stres olma inşallah olur umarım olacak diyelim yaş kac

Ben kullandım femara muadili letresan. Catlatma iğnesini oldum ilk kez. Letresanla 2 yumurtam gelişmişti ama bakalım🤷🏼‍♀️
Letresanla hic duymamıştım hayırlı güzel haberler alırız inşallah

Adet olduğuna emin misin ? Pıhtı var mı ?
Hayır yok sadece adet başlangıcı gibi başladı kanama olarak. Erken gebelik testleri almıştım kanama geldikten sonra elime ulaştı öyle bir tane deniyim dedim tek çizgi çıktı zaten🥹

Anladım canım ya ben de belki yerleşme kanamasıdır test yap diyecektimm. Olsun vardır bir hayır, zamanını bekliyor bebeklerimiz 🥹🥲

Back