HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Klomen veya femera kullanan varmı

Adete son 6 gün var kaset test böyle çıktı. 4 yıldır deniyorum. Fakat bu test geçen ay yalancı pozitif vermişti. Markası FIRST TEST. Bu markayı kullanan var mı aranızda? Yine yanıltıyor olabilir

Eklentiler

• 1000103930.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000103931.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 11
Ben bu ay klomen kullandım günde bir adet beş gün .4 tane yumurtam olgunlaşmış biri catlamak üzere değerlendirin dedi bakalım Regli gününü bekliyorum .
Maşalllah maşalllah çok iyi mm demedimi 4 tanesinin

Adete son 6 gün var kaset test böyle çıktı. 4 yıldır deniyorum. Fakat bu test geçen ay yalancı pozitif vermişti. Markası FIRST TEST. Bu markayı kullanan var mı aranızda? Yine yanıltıyor olabilir
Bukadar net yalancı pozitif olacağını sanmam canım bi başka testle tekrarla istersen direk kan ver

Kızlar arabız endometrioma/endometriozis olan var mı?
Benim her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var biri 3.5 biri 4.5 cm. Amh: 0,41 çıktı çok düşük. Ama tüplerim açık ve yumurtam çatlıyor. O yüzden bir süre kendim denemeye karar verdim. Arkadaşım 10 cm kistle hamile kaldı

Merhaba kızlarr, bende de çikolata kisti var sağ ve solda 2-3 cm şeklinde. Benim gittiğim doktorum çok büyük kistleri olanların bile kendiliğinden hamile kaldığını söylemişti. Benim arkadaşımda 6 cm lik kistler denediği ilk ay hamile kaldı. 1 yıldır deniyoruz bizde. Rahim filmini de çektirdim tüpler açık çok şükür ve yumurta da kendiliğinden gelişip çatlıyor. Bu ay letresan kullandım solda 2 adet yumurta gelişmiş. Sağ da kist oluşmuş ilaçtan kaynaklı Ama yine de ovitrelle çatlatma iğnesini oldum geçen hafta. Bakalım bende beklemedeyim. Sizde durumlar nedir?

Ben ocakta letu kullandım. Yumurtam kendiliğinden çatladı değerlendirdik. Daha regl olmadım dün kan verdim negatif çıktı biraz canım sıkıldı ama bekliyorum bakalım

Ben ocakta letu kullandım. Yumurtam kendiliğinden çatladı değerlendirdik. Daha regl olmadım dün kan verdim negatif çıktı biraz canım sıkıldı ama bekliyorum bakalım
Ay inşallah pozitife döner ya. Önceki yorumlarda Bursa da yaşadığını okudum bende Bursa dayım. Doktorundan memnun musun peki ?

Kızlar uyudum uyandım ama vakit hala geçmemiş akşama neler pişirdiniz ben kalkıp yemeğe girişemedim daha

Melike Yıldırım a gidiyorum bende. Doktor olarak çok tatlı ama tedavi olarak bilemiyorum henüz sonuç alamadım
Arkadaşım geçen ay melike hanımda doğum yaptı. İlk başta kızın gebe olduğunu anlamayıp adet söktürücü vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…