Yumurtlama ne zamandıGünaydınnn benim bata son 1 kaldı ve sabah predictor early bembeyaz çıktı
1 günlük gecikmede gösterir bence. O hangi markaelimde kaset test var ama onlar çok gecikme olduğunda gösteriyormuş heralde öyle mi
28-29 ocak, yarın regl günümYumurtlama ne zamandı
laboquick1 günlük gecikmede gösterir bence. O hangi marka
Regl gelene kadar beklemek lazım28-29 ocak, yarın regl günüm
Fazla sıvı almadıysan deneyebilirsin ya da yarın ilk idrarla yap sabredebilirsenlaboquick
sıvı almadım henüz ama ilk idrarımı yaptım bu testi yaparkenFazla sıvı almadıysan deneyebilirsin ya da yarın ilk idrarla yap sabredebilirsen
Yarın sabah ya da aksamına regl olurum ben kürtaj sonrası düzenim çok etkilenmedi 2 kere düzgün regl oldum bu ay da olayım madem sonraki aya nasip artıkRegl gelene kadar beklemek lazım
Birkaç saat bekle istersen biraz tuvaletin gelince yap. Ya da yakınlardaki eczanelerden bulup alabilirsen tekrar bunu yap gitsin. Veya hiç uğraşma kan versıvı almadım henüz ama ilk idrarımı yaptım bu testi yaparken
yapayım mı sence
Yeni döngüde nasip olur inşallahYarın sabah ya da aksamına regl olurum ben kürtaj sonrası düzenim çok etkilenmedi 2 kere düzgün regl oldum bu ay da olayım madem sonraki aya nasip artık
tamam kuzum sağol yardımların içiiinnbBirkaç saat bekle istersen biraz tuvaletin gelince yap. Ya da yakınlardaki eczanelerden bulup alabilirsen tekrar bunu yap gitsin. Veya hiç uğraşma kan ver
Bize de haber vertamam kuzum sağol yardımların içiiinnb
elbetteBize de haber ver
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihin canımBenide ekleyin hanımlar bat sat nedir adet günü mü
Tm sat 17 ocak bat 10 şubat ovalasyon 20 şubat (bu arada bir günüm gecikmiş daha adet olmadım)Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihin canım
Yaaa bende Akrep burcu olsun o kadar istiyorum kiAynen bebeğim martta hamileyiz ben akrep burcuyum kızım da akrep olacak
Benim de yükselenim akrep yaşasın akrep kadınlarıBen akrep burcuyum benim de kızım olacak o da akrep olacak benim gibi rahat edersin burçtan yana ben harika biriyim ahahhahahahhah
Tm sat 17 ocak bat 10 şubat ovalasyon 20 şubat (bu arada bir günüm gecikmiş daha adet olmadım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?