Hamile kalamiyorumm..;(

Canım seninle Aynıyız hersey aynı. .rahim filmini dw cektirdim ben temiz dr sebepsiz infertilite dedi..sşimdi sperm dna hasar testi önerdi. .sşimdi sen biran önce rahim filmi çekil. .
Canım bende klomen kullandım yumurta büyüyor çatliyor ama olmadı. .geçen ay aşılama denedik olmadı. .hayırlusı hepimiz için. .

Son düzenleme:

Valla canm korkuyorum rahim filminden birkaç kişi riskli rahim filminden sonrada 5 veya 6 yıl çocuk olmuyor diyorlar,acılı birşey mi . yarın doktora gideceğim inşallah yazarım buraya sonucu... İnşallah Rabbim sanada banada bekleyen herkese nasip etsin biran önce inşallah hayırlısıyla...

Kız hiç korkma hiç ben hiç acı hissetmedim gerçi filmi bi dr hiç beğenmedi yeniden çektirmek Bile istiyorum..korkacak bişi yook..kim dedi riskli diye ben hiç duymadım öle bişi. .valLa tuplerden emin olmak için gerekli canım ihmal etme. .

İçimi rahatlattın canm sende tekrarla o zaman ihmal etme canm belki de bakmadı doğru dürüst devlette mi yapt8rdın yoksa özel hastanede mi

Merhaba bende dusukten sonra klomenle hamile kaldim ama sende fayda etmemis sogan kuru ve incir kurunu denedinmi cok faydali oldugunu duydum ve bircok kisi bu sayede hamile kalmis
Merhaba bende bu ay klomen kullandım 21 şubatta doktora gittim yumurtaların biri 18 biri 22 dedi gün aşırı ilişki dedi adet belirtileri var fakat olmadım sizdeki klomenden sonra hamilrlik belirtileri nelerdi??

İçimi rahatlattın canm sende tekrarla o zaman ihmal etme canm belki de bakmadı doğru dürüst devlette mi yapt8rdın yoksa özel hastanede mi
P EVET canım rahatla zor bişi değil sorun olursa cevaplarım. .özelde yaptırmıştım bi dr beğenmedi diğer gösterdiği m dr lar tekrar a gerek yok dediler ama bakayım isteyece m dr dan tekrar dan bakayım. .

P EVET canım rahatla zor bişi değil sorun olursa cevaplarım. .özelde yaptırmıştım bi dr beğenmedi diğer gösterdiği m dr lar tekrar a gerek yok dediler ama bakayım isteyece m dr dan tekrar dan bakayım. .

Hayırlısı kardeşim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz mevlam. .. Yarın doktora gidecwm sabırsızlıkla bekliyorum saatleri valla hayırlısı ama ilaç kullanmak istemiyorum artık ya inşallah klomen vs tekrar vermez...

Amin canım amin.guzel haberlerle gel canım. .kaç ay oldu klomen. ..bi dw muayene sırasında kaç tane folik ül var diye sor. Amh testi var yumurta rezervi ni gösteriyor. .

Kızlar gittim doktora az önce geldim anlattım klomen tedavisi gördüğümüzü çatlatma iğnesi yaptığımızı filan .. Doktor bize rahim filmi çektirmemizin daha doğru olduğunu söyledi eğer tüpler kapalıysa bile açılabilirmiş filan ama devlet hastanesinde yokmuş düzenek ve adetin son gününde özel hastanede yaptıracağız yani yarın. Yinede hormon testi yaptık elimizde bulunsun diye öğleden sonra alacağız sonucu .İnşallah hepsi temiz çıkar da artık içimiz rahat eder....

Amin canım amin.guzel haberlerle gel canım. .kaç ay oldu klomen. ..bi dw muayene sırasında kaç tane folik ül var diye sor. Amh testi var yumurta rezervi ni gösteriyor. .

Unuttum canım sormayı ama saat 3 te tekrar gidince sorarım kesin..

Camin temiz çıkar inş alkah sonuçlar. .eever film çook mantıklı. .ggeçmiş olsun canım .

İnsallah canim hepsi temiz cikar

Kızlarr hastanedeyim doktor rahim filmi çekecek ama anesteziyle uyutacağını söyledi ağrılı oluyor kendini kasmaman lazim filan dediler siz ne diyorsunuz.... Folükül yokmuş yumurtalarından gayet sağlıklı ve oluşumu normal rezervler iyi durumda yarim saate ameliyathane de rahim filmi çekecek ama korkuyorum

Kızlarrr çıktım rahim filminden simdi odadayim karniim ve kadiklarm agriyor çok serum var elimde 2saate kadar çıkaracaklar hastaneden amestezili yaptılar 15dk baygın kaldım simdi ağrı kesici yapcaklar

Kızlarrr çıktım rahim filminden simdi odadayim karniim ve kadiklarm agriyor çok serum var elimde 2saate kadar çıkaracaklar hastaneden amestezili yaptılar 15dk baygın kaldım simdi ağrı kesici yapcaklar
Mesajını yeni gördüm daha öncede yazardım.biz ilk kontorlü olduk psikolojik herşey normal dendi.ardından rahim filmi çekildim Küçük bir kavis vardı rahimde 15 dk bir operasyon geçirdim ki ben bunları konularda anlattım.haziranda operasyonu oldum eylülde hamile kaldım allaha şükir herşey gayet iyi.15 dk küçük bir operasyonmuş meğer boşu boşuna beklemişiz.inşaallah seninde öyle Hemen kolay olur herşey.

Doğru valla 15 dk da girip çıktım bende ama sonradan agrilarim oldu iste karnın sismisti simdi daha kendime geldim valla allah yardımcımız olsun Rabbim evladını bağişlasn sana darisida tüm isteyenlere inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…