- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
-
- Konu Sahibi eslemkerim
Allah herkese nasip.etsin.sonuç olarak doktor ne dediDoğru valla 15 dk da girip çıktım bende ama sonradan agrilarim oldu iste karnın sismisti simdi daha kendime geldim valla allah yardımcımız olsun Rabbim evladını bağişlasn sana darisida tüm isteyenlere inşallah..
Allah herkese nasip.etsin.sonuç olarak doktor ne dedi
Teşekkür ederim canm bundan sonrada salı günü kontrole gideceğiz bakalım o zaman konuşacak bi sorun görmemiş ama çok ağrılı birseydi ya oldum oldum dirildim sabaha kadar valla
allah yardimcin olsun caninm. İnsallah daha iyisindir bugün. Şali günü iyi haberler alin
Camin temiz çıkar inş alkah sonuçlar. .eever film çook mantıklı. .ggeçmiş olsun canım .
Yok canım yaptım ama bi iki kere yedim bıraktım tadı çok kötü idi çöpü boyladi valla. .Canım başka bir sayfada ağustos taki yorumunu gördüm . semender ismiyle birisi bitki karışımı vermiş denemissin sanırım sende . sonuç neydi yazarmisin ?
Yok canım yaptım ama bi iki kere yedim bıraktım tadı çok kötü idi çöpü boyladi valla. .
He Bendw ne umutla başlamıştım yazıyı okuyunca ama olmadı yani..olan balım a oldu ona üzülmüstum. .:). Valla bende bazı şeyler denedim öyle bıraktım senin gibi . formun sonuna kadar bakmadim ama hic hamile kaldım diyen yoktu ya ..
. İnşallah canm valla bu aralar zayıflamaya çalışacağım sağlıklı bir şekilde herhalde unuturum yavaş yavaş ama etraftan her ay her hafta birimleriyle karşılaşınca hamile kalmasın mı. Yok mu daha birşey diye sordukları için aklımızdan çıkmıyor vallahi allah yardımcımız olsun inşallah....
canım ilk önce stresten kurtulmalısın. Ve doktorundan rica et HSG çekil. ben HSG çekildiğim ay hamile kaldım ama kromozom eksikliğinden düşük yaptım.Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Yardımcı olun lütfen.... Ben 1 yıl 8 aydır evliyim . ilk 3 ay geri çekilmeyle korunduk ama sonra bıraktık ve o günden bugüne bebek istiyoruz ama olmadı. Doktorlara da gittik ikimizdede hic sorun yokmus yinede 2 kez çatlatma iğnesi yaptık ve klomen estrofem folbiol vs tedavisi gördüm birkaç ay yine sonuç alamadık. Daha neyapalım fikri olan cevaplasn lütfenn .. Pazarteside rwglimin 4. Günü tekrar yeni doktora gidecez eşiimle ama güvenemiyoruz artık doktorlarada ..... Allah dermansız dert kimseye vermesin ve biz gibiisteyen herkese nasip etsin anneliği inşallah...
canım ilk önce stresten kurtulmalısın. Ve doktorundan rica et HSG çekil. ben HSG çekildiğim ay hamile kaldım ama kromozom eksikliğinden düşük yaptım.
Seninle aynı şeyi bende yaşıyorum canım.Sen hamile kalmaya uğraştıkça sanki etrafındaki insanlar sana inat hızla hamile kalıyorlar gibi.Bana şimdi bir arkadaşım mekkeden getirdiği fatma annemizin eli diye adlandırılan bir ot verdi.İnternetten de araştırdım baya hamile kalanlar var.Boynuna tak dedi bana bende muska gibi sarıp taktım bakalım ne olacak
Benim doktorum öyle birşey demedi canım. gebelik şansının en yüksek olduğu zaman korunmayı düşünme benceTeşekkür ederim canm hsg çekildim 7gün önce doktor 2 ay bekleyin oluyor hsgden sonra zaten dedi
. Yanlış anlatmısım canm ilaç vermeyecek 2 ay kendi çabalarımızla olursa olacak ama 2 ay sonra olmazsa ilaca başlayacakBenim doktorum öyle birşey demedi canım. gebelik şansının en yüksek olduğu zaman korunmayı düşünme bence
anladım canım rabbim hayırlısı neyse onu versin hakkında. Yanlış anlatmısım canm ilaç vermeyecek 2 ay kendi çabalarımızla olursa olacak ama 2 ay sonra olmazsa ilaca başlayacak